Сорочка, вишита бісером
|
|
olimpia | Дата: Вівторок, 2011-02-08, 5:12 PM | Повідомлення # 161 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Іринулька, Можливо цей сайт вам допоможе. Там японський бісер. БІСЕР
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Іринулька | Дата: Середа, 2011-02-09, 1:09 AM | Повідомлення # 162 |
побратим
| olimpia, дякую, але мені потрібний чеський бісер. Японським я не вишивала і колір не так просто підібрати, тим більше по Інтернету ...
|
|
| |
Світ-лисичка | Дата: Середа, 2011-02-09, 8:44 AM | Повідомлення # 163 |
друг
| Іринулька, А може і не треба шукати,чого нема? В Вишиванні хрестиком є така порада- коли ниток невистачає,добавляти другий колір до старого і змінювати "постепенно"(пробачте,не можу перекласти,голова після роботи не думає). Я,до речі, так робила в своїй сорочці, в мене така ж біда була,ніхто не помічає,доки сама не скажу. На ці дрібниці не будуть дивитися, тільки на Вас і Ваше надзвичайне поле квітів .))
|
|
| |
Іринулька | Дата: Середа, 2011-02-09, 10:57 PM | Повідомлення # 164 |
побратим
| Я вже додавала іншого, вірніше номер бісеру був той самий, а колір трохи відрізнявся. Згідна з вами, не видно. Але іншого бісеру додати не можу, бо схожого нема, а інші набагато світліші, хіба якогось чорного додати чи що бо в мене закінчився темно-зелений колір, він майже чорний з таким болотяним відтінком, дуже гарно виглядає, інші відтінки зеленого дуже яскраві, а я таких кольорів не люблю. Мені подобаються пастельні кольори, наближені до природних, ось...
|
|
| |
olimpia | Дата: Середа, 2011-02-09, 11:32 PM | Повідомлення # 165 |
мешканець сайту
| Спробуйте пошукати ТУТ
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-02-10, 10:38 AM | Повідомлення # 166 |
Мудра людина
| Іринулька, напишіть який номер, спробую пошукати в Тернополі
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
a-stra | Дата: Четвер, 2011-02-10, 12:49 PM | Повідомлення # 167 |
Активіст форума
| Іринулька, Вражена Вашою роботою! Мрію вишити собі сорочку, а ще більше мрію вишити її бісером!! Але поки що спромоглась вишити старшому і молодшому синам!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
Іринулька | Дата: Четвер, 2011-02-10, 10:58 PM | Повідомлення # 168 |
побратим
| lady-v, дуже дякую! Старий номер 57290, новий 323, це темно-темно зелений. Було б добре, якби знайшовся a-stra, якщо ви спромоглися вишити сорочки синам, то я думаю, що і собі вишиєте головне велике бажання
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2011-02-11, 9:36 AM | Повідомлення # 169 |
Мудра людина
| a-stra, було би тільки бажання вишивати, а все інше прийде само!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
a-stra | Дата: П`ятниця, 2011-02-11, 1:28 PM | Повідомлення # 170 |
Активіст форума
| Дякую, дівчата!! Бракує часу, адже найменшому щойно виповнився рік, тож вишиваю пізно ввечері, а як є натхнення і вночі
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
Іринулька | Дата: П`ятниця, 2011-02-11, 2:24 PM | Повідомлення # 171 |
побратим
| a-stra, моїй доні виповнилось рік і 4 місяці почала вишивати 4 місяці тому, теж вишиваю вночі і в обід, коли ляля спить
|
|
| |
сяня | Дата: П`ятниця, 2011-02-11, 2:28 PM | Повідомлення # 172 |
побратим
| a-stra, було б тільки ВЕЛИКЕ бажання... У вишиванні бісером немає нічого складнішого, ніж хрестиком. Свою сорочку я вишила за 3 місяці (основний взір), відгуляла в ній на весіллі в родичів, а потім помаленьку закінчувала. У мене в дома сміялися - на сорочці не лишилось "живого" місця. Вишивала також тільки ввечері, після 8-9 години. Поки з роботи, повечеряєш, якось робота в дома. Але було величезне бажання і вишила. Так що ПОЧИНАЙТЕ. У мене була та сама проблема, що й у Іринульки. Тяжко докупити необхідний бісер
|
|
| |
|
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2011-02-12, 6:49 PM | Повідомлення # 174 |
Мудра людина
| Quote (Іринулька) Я вже дурію без того бісеру, напевно почну вишивати листочки без того темно-зеленого кольору, бо не можу без роботи сидіти Quote (Іринулька) в планах маю ще сорочку для чоловіка, Іринулька, брати щось інше вишвати, не чекати і не сидіти без роботи. Мати в процесі декілька робіт!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Jasjka | Дата: Субота, 2011-02-12, 7:45 PM | Повідомлення # 175 |
Мудра людина
| Іринулька, як увиділа сорочку,то аж АХНУЛА,така КРАСОТА!Бажаю знайти підходящий бісер і довишити цю красоту
Творча майстерня
Повідомлення відредагував Jasjka - Субота, 2011-02-12, 7:45 PM |
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2011-02-12, 9:47 PM | Повідомлення # 176 |
Мудра людина
| Іринулька, мені дуже шкода , але я не знайшла бісер потрібного кольору . Може пізніше знайдеться, а Ви поки, що щось інше вишиєте?
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
NatashaS | Дата: Неділя, 2011-02-13, 9:46 AM | Повідомлення # 177 |
перехожий
Група: Користувачі
| Усім привіт! Я тільки зареєструвалася))
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2011-02-13, 9:49 AM | Повідомлення # 178 |
Мудра людина
| NatashaS, привіт! Переходьте в цю тему, почитайте про нас, розкажіть про себе
Моя майстерня
|
|
| |
Іринулька | Дата: Неділя, 2011-02-13, 11:15 PM | Повідомлення # 179 |
побратим
| Jasjka, дякую! lady-v, дякую за турботу!!! Я знайшла в Інтернеті такий бісер, можна замовити, от тільки мінімальне замовлення 200 грн сяня, а ви вже закінчили свою сорочку? Ви мали ще мережку на рукавах робити? Виставте фото, нехай дівчата полюбуються
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2011-02-13, 11:27 PM | Повідомлення # 180 |
Мудра людина
| Іринулька, чесно мені аж легше стало, що Ви знайшли, бо я сьогодні зранку була на базарі і знову там шукала, але теж не знайшла. Дай Вам Бог достатньо фінансів, щоб Ви могли собі дозволити таке велике замовлення - на 200 гривень, і дошили свою сорочку.
Моя майстерня
|
|
| |