Довгобуд "Виплекана сорочка": зошит 3
|
|
Tana | Дата: Четвер, 2013-08-29, 8:27 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Технічно вичерпано -- списано перший , другий зошити, пишемо в наступному
За покликом серця, за необхідністю одягатись пристойно та з метою пошиття традиційного українського вбрання – сорочок – майстринями (і майстрами) нашої спільноти для себе та ліквідації такого явища як вишивальниця без вишиванки започатковуємо довгобуд «Виплекана сорочка»
Увага! На прохання посвячених внутрішньою назвою довгобуду є легкоший
Умови участі: -- велике бажання і внутрішній неспокій в душі; -- погодження з висловом, що очі бояться – руки роблять; -- допис у вільній формі про Ваш задум і його стан на сьогоднішній день.
Учасники і етапи роботи: 1. Tana: готова робота 2. Jinsei червень 3. romantik червень 4.Andrew_Yer: готова робота 5. Bullet серпень, вересень, квітень 6. Kaluna завершення вишивки 7. Oленка 8. Пасіонарія жовтень 9. Zeta червень, жовтень 10. Тетяна готова робота 11. siesta майже готова робота 12. Волиняночка листопад, серпень 13. sjana_if Початок роботи 14. Mod Початок роботи 15. martka80: вересень 16. Oka:серпень 17. shtynka Початок работи 18. Сестра_Юлія 29. Киянка червень,лютий 20. a-stra 21. Mellory_zp грудень, вересень, готова робота 22. Люлюсик вересень 23. tanytryell жовтень 24. Svitlyk червень, березень, готова сорочка 25. aniel 26. Jasjka липень, серпень, вересень, готова робота, фото щасливої майстрині 27.Tati майже готова робота, готова робота 28. Na_talka готова робота на щасливій власниці 29. nota Початок-намір 30. sheva готова робота 31. 1_Olenka-zmijuchka_1 готова робота 32. Galla серпень, готова сорочка 33. Татьяна3618 готова сорочка на власниці 34. fiery Намір 35. zetka червень, квітень, травень, готова робота на щасливій власниці 36. lady-v липень, жовтень, листопад, готова сорочка, сорочка на власниці 37. Tatyanablack Початок роботи. 38. Оксанятко Намір. 39. Олюша Початок роботи і звіт за лютий 40. fatini травень, вересень, жовтень 41. Юлька-мамулька готова сорочка 42. Natasska червень 43.Татьяна3618 серпень 46. Ruda намір, початок роботи, власниця у сорочці 47. JAFA початок роботи, червень, рукав і низ пілочки зубцюванням, липень,липень ще 48. irmyavka початок роботи, червень 49. ufkz початок, завершення роботи 50. Оксана5 задум борщівської сорочки, серпень 51. Voloshka задум волинської сорочки, липень, серпень 52. @ськ@ сорочка бісером, готова робота 53. ОО початок і кінець роботи 54. nisa червень 55. Helenochka початок роботи 56. irmyavka намір за Пчілкою, серпень, вересень ...
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
Bullet | Дата: П`ятниця, 2013-08-30, 6:28 PM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Jasjka, гарний початок третього зошита! Мар"яно, мої вітання!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tati | Дата: Понеділок, 2013-09-02, 1:14 PM | Повідомлення # 4 |
друг
| Пройшло трохи більше ніж півроку, і я нарешті повністю завершила свою сорочку! було раніше так: http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/49-773-63918-16-1356709675 так, як сорочка була для дочки, то вона її активно одягала на різні шкільні заходи, а тому не було можливості її довишивати раніше, тому аж після останнього дзвінка - через літо довишивала нарешті. Тепер сорочка має вигляд дійсно завершеної роботи - додала на рукавах два стрічкові орнаменти:
До теми повертаюся - на цей раз з сорочкою для себе - розумію, що буду її вишивати занадто довго, коли не буде стимулу показувати час від часу звіт вишитого... визначилась з взором - низинка, навіть спробувала кілька рядочків вишивати, щоб зрозуміти реальні розміри візерунку на полотні. нема ще шо показувати - через місяць відзвітуюсь.
Життя закінчується, коли перестаєш мріяти. Надія зникає, коли перестаєш вірити. Любов вмирає, коли перестаєш піклуватися. Тому мрій, надійся та люби, і твоє життя буде прекрасним!
Повідомлення відредагував Tati - Понеділок, 2013-09-02, 1:15 PM |
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2013-09-03, 10:43 AM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Jasjka, пішла робота, дякую за звіт!
Tati, вітаю. От вже виплекана, так виплекана! Чекатимемо на фотона нвласниці і на новий низинковий сорочковий процес. Розкішна квітуча сорочка!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Волиняночка | Дата: Середа, 2013-09-04, 4:59 PM | Повідомлення # 6 |
мешканець сайту
| Jasjka, чудовий початок нового зошита! манжетики дуже витончені. Tati, бажаю успіхів з низинковою сорочкою. Легких стібочків! Ще не пройшло і року, як я останній раз звітувалася. Сумно, соромно за себе... Але, накінець, я остаточно визначилася із загальним виглядом своєї сорочки,і точно знаю чого хочу, то тепер тільки сідати і шити. На сьогодні звітик знову маленький - вишито "комірець" для обробки горловини.
Тільки спільна праця об'єднує людей!
|
|
| |
Zeta | Дата: Середа, 2013-09-04, 8:59 PM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| Волиняночка, гарна сорочка буде! дуже люблю низинкові візерунки! а якщо точно знаєш - що треба - дошивається швидко! легких стібочків!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Zeta | Дата: Середа, 2013-09-04, 8:59 PM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Волиняночка, гарна сорочка буде! дуже люблю низинкові візерунки! а якщо точно знаєш - що треба - дошивається швидко! легких стібочків!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-09-04, 11:08 PM | Повідомлення # 9 |
маніяк графічних ліній
| Волиняночка, мої вітання щодо сорочки! Виглядає дуже гарно і дуже "по-нашому"
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2013-09-05, 12:35 PM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| Цитата (Волиняночка) я остаточно визначилася із загальним виглядом своєї сорочки,і точно знаю чого хочу, то тепер тільки сідати і шити. Олю, легкого просування до мети-мрії! Мені дуже до вподоби те, що вже зараз видно!
|
|
| |
Волиняночка | Дата: Четвер, 2013-09-05, 5:21 PM | Повідомлення # 11 |
мешканець сайту
| Bullet, Tana, Zeta, дякую дівчата за підтримку! Дуже стараюсь, тільки чомусь дуже помаленько виходить.
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2013-09-05, 5:32 PM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Волиняночка, буде глибшою і фундаментальнішою!
|
|
| |
Волиняночка | Дата: Четвер, 2013-09-05, 5:37 PM | Повідомлення # 13 |
мешканець сайту
| Tana, о це точно!
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2013-09-05, 9:25 PM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Волиняночка, Jasjka, які чудові ваші сорочки дівчата!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Татьяна3618 | Дата: Неділя, 2013-09-08, 11:27 AM | Повідомлення # 15 |
побратим
| Дошивала в ніч перед першим вересня, але ж я ії ДОШИЛА!
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2013-09-08, 11:44 AM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Татьяна3618, як неочикувано -- відкриті плечі, і як добре, що встигли до 1-го вересня. Вітаю! Яка сорочка буде наступною?
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2013-09-08, 12:13 PM | Повідомлення # 17 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (Татьяна3618) Дошивала в ніч перед першим вересня, але ж я ії ДОШИЛА! вітаю з завершенням!!!!!!
Тана, мій звіт до 8 числа поточного місяця, згідно правил:
на 95% вишито перед майже вишито імітацію уставки на ОДНОМУ рукаві. Ще плануються три вертикальні смужки вниз по рукаву. Дуже хочу вже наступного 8 числа показати повністю зібрану сорочку. І покажу :Р
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2013-09-08, 12:16 PM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| Цитата (Bullet) уже хочу вже наступного 8 числа показати повністю зібрану сорочку. І покажу :Р Вірю! Не збавляй темпу!
|
|
| |
ТМК | Дата: Неділя, 2013-09-08, 1:07 PM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| Татьяна3618, просто чарівно!!!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2013-09-08, 1:54 PM | Повідомлення # 20 |
Мудра людина
| Дівчата і хлопці - потребую вашої допомоги, вислухаю любі пропозиції і поради, але не гарантую, що все рівно не зроблю по своєму))) ( Єдине, в чому моя основна проблема - я ще не визначилась, як все ж таки по моєму , ото наплела ) Я довишивала обидва рукави до половини, але від початку планувала, щоб рукав був весь чорний.І ось які думки у мене виникають, і так, по порядку: Зараз обидва рукави виглядають так
А далі - фотошоп )))
Моя лінь і не любов до хрестиків каже - зроби так:
або так:
Душа прагне так:
чи так:
Що робити?
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |