Сорочка, вишита бісером
|
|
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2011-01-14, 11:16 AM | Повідомлення # 141 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Світ-лисичка, сорчка ваша надзвичайна! І неважливо, що вона з рушника, головне, щоб вам подобалася... А ви красива в національному строї! Зичу вам ще багато нових вишивальних робіт!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-01-14, 11:17 AM | Повідомлення # 142 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Світ-лисичка) Можно я теж приєднаюсь до вишивання бісером? Прочитала на цьому форумі про це,натхнення було непереможним, я відклала решту проектів і три місяці не відходила від неї(сорочки). Візерунок з рушника,дуже мені сподовався, може так неправильно,але я і не хотіла шити цілком традиційну сорочку. Дуже дякую за натхнення та думку. Дуже дуже дуже гарно!! Ласкаво прошу до форума! Ще покажіть ваші роботи, будь ласка
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Світ-лисичка | Дата: П`ятниця, 2011-01-14, 5:25 PM | Повідомлення # 143 |
друг
| Дякую за привітання. Це моя перша робота з українською темою. Моя друга - дві плахти в сучасному стилі, але під них ще нема сорочек чи юбок з вишитим подолом. (( Ніяк не можу вибрати щось одне,щоб остановити вибір.Решта моєі "творчості" поки що була направлена на російский костюм, але я стараюсь не забувати ,що третина життя була в Україні))
|
|
| |
сяня | Дата: Субота, 2011-01-15, 3:54 PM | Повідомлення # 144 |
побратим
| Світ-лисичка, дуже гарна сорочка. А можна сорочку трошки ближче, щоб роздивитись візерунок?
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2011-01-15, 4:35 PM | Повідомлення # 145 |
Мудра людина
| Світ-лисичка, вітаю на форумі і з дуже вдалим костюмом! Також приєднуюсь до прохань показати вишивку бісером ближче. А ще -- до активного спілкування і до участі в конкурсі сорочок! Натхненних подальшх робіт!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2011-01-15, 6:23 PM | Повідомлення # 146 |
Мудра людина
| Світ-лисичка, дуже гарно!!! Заради такої краси варто було відкласти все інше - крайка і юпка дуже підходять, але узір такий, що низ може бути і однотонний і картатий.Quote (Світ-лисичка) Решта моєі "творчості" поки що була направлена на російский костюм, Чужого научайтесь, та й свого не цурайтесь! Цікаво глянути на Ваші роботи, зробіть пару світлин
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Світ-лисичка | Дата: Субота, 2011-01-15, 7:42 PM | Повідомлення # 147 |
друг
| Зробила пару світлин з сорочкою. Сонечко було дуже яскравим,як завжди, тому не дуже вдались. Але візерунок видно,хоч і відблищуе. http://radikal.ru/F/i046.radikal.ru/1101/d9/af36f5e0515c.jpg.html http://radikal.ru/F/s002.radikal.ru/i200/1101/ff/8de35ac0dc6f.jpg.html
|
|
| |
|
Іринулька | Дата: Неділя, 2011-01-16, 1:35 AM | Повідомлення # 149 |
побратим
| aniel, я теж брала домоткане полотно. Але, на відміну від Сяні, викроювала сорочку одним цілим, рукави окремо не кроїла, бо боялась, що потім не буде де зшити між узором на рукаві і на плечі. Ви правильно зауважили, що вона в мене як одне ціле. Але зараз вишиваю і не переживаю ні за що. Давно вже не була тут, весь час присвячую своїй сорочечці, ще 2-3 дні і планую закінчити рукав (трохи затягнулась робота через свята)Додано (2011-01-16, 1:35 Am) --------------------------------------------- Світ-лисичка, дуже гарна сорочка, ще ніколи таких не бачила, краса!!!!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2011-01-16, 2:03 AM | Повідомлення # 150 |
Мудра людина
| Іринулька, молодчинка! Оце вже усидчивість! Чекаємо на вашу роботу!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
aniel | Дата: Понеділок, 2011-01-17, 2:26 AM | Повідомлення # 151 |
побратим
| Іринулька, сумніваюсь, що в нашому місті можна знайти домоткане полотно.. як вважаєте, на льоні такі соочки не вишивають?
|
|
| |
Іринулька | Дата: Понеділок, 2011-01-17, 8:50 PM | Повідомлення # 152 |
побратим
| На льоні також можна вишивати, в мене знайома вишиває бісером сорочки тільки на льоні, але використовує канву, бо там менші дірочки Додано (2011-01-17, 8:50 PM) --------------------------------------------- Ура!!! Перший рукав закінчила (ще внизу буде маленький узор, але це вже після закінчення другого рукава). Хвалюся ось так зараз виглядає моя сорочка дуже вже хочеться її вдягнути
Повідомлення відредагував Іринулька - Понеділок, 2011-01-17, 8:56 PM |
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2011-01-17, 8:53 PM | Повідомлення # 153 |
Мудра людина
| Іринулька, ні ну це фантастика!!!! Так швидко просувається робота - я би це і за рік не вишила!!! Цю красу описувати неможливо - думаю в реалі кольори значно красивіші!!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Іринулька | Дата: Понеділок, 2011-01-17, 8:58 PM | Повідомлення # 154 |
побратим
| Так, красивіші, майже весь бісер дзеркальний, гарно блистить, а фотографую я без спалаху, бо зі спалахом взагалі нічого не видно
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-01-17, 9:03 PM | Повідомлення # 155 |
Мудра людина
| Іринулька, я в захваті!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2011-01-17, 9:07 PM | Повідомлення # 156 |
Мудра людина
| Іринулька, яка ви молодець! От , що означає захотіти!
Моя майстерня ®
|
|
| |
pars | Дата: Понеділок, 2011-01-17, 10:11 PM | Повідомлення # 157 |
побратим
| Іринулька, це щось просто неймовірне! Така краса! Успіху, швидкого і легкого завершення! =)
всі люди як люди, а я - смайлик =) моя сторінка вконтакті =) parsokon
|
|
| |
Іринулька | Дата: Вівторок, 2011-01-18, 0:59 AM | Повідомлення # 158 |
побратим
| Дякую дівчата! Але вже ось виникла невеличка проблема взялася за другий рукав....і виявилось, що потрібно його вишивати в дзеркальному відображенні, щоб на обох рукавах був однаковий узор
|
|
| |
bulbashka_aero | Дата: Вівторок, 2011-01-18, 10:06 AM | Повідомлення # 159 |
побратим
| Іринулька, надзвичайно гарно!
|
|
| |
|