Сорочка, вишита бісером
|
|
Іринулька | Дата: Середа, 2011-02-23, 6:43 PM | Повідомлення # 181 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| lady-v, я там ще придивилась декілька наборів для вишивання (і бісерні і з нитками), там є образи і просто картинки, може щось собі виберу, тоді точно на 200 грн замовлення буде я дуже не переживаю, ще чекаю до середи, мають привезти бісер, я замовляла свій колір, надіюсь, що буде Додано (2011-02-23, 1:00 Am) --------------------------------------------- Ура, я маю свій бісер!!!!!! Ще трошечки і закінчу свою сорочечку Додано (2011-02-23, 6:43 PM) --------------------------------------------- Рукав готовий, залишилось ще внизу полосочку дошити і все, перейду до наступного витвору
|
|
| |
olimpia | Дата: Середа, 2011-02-23, 6:51 PM | Повідомлення # 182 |
мешканець сайту
| Ой, Іринулька, як хочеться вже побачити вашу сорочку! Додано (2011-02-23, 6:51 PM) --------------------------------------------- А можна взнати скільки бісеру і якого кольору на все пішло ?
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Світ-лисичка | Дата: Середа, 2011-02-23, 8:15 PM | Повідомлення # 183 |
друг
| Я спробувала виткати бісером по схемам для хрестика. Виходить дуже швидко. Якщо на сорочці рукав вишивався більше за місяць, то виткати такий кусок 3 дні(було б швидче,якби не робота)). Я надумала виткати бісерні вставки на сорочку, але не дуже впевнена гарно ляже на тканину, чи ні. Є думки?
|
|
| |
010101 | Дата: Середа, 2011-02-23, 9:24 PM | Повідомлення # 184 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Іринулька, покажіть готову сорочку, будь-ласка! Не витримаю до конкурсу
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2011-02-23, 9:52 PM | Повідомлення # 185 |
Мудра людина
| Quote (olimpia) А можна взнати скільки бісеру і якого кольору на все пішло ? я теж хочу знати А взгалі, це так чудово , що ви вже її закінчили вишивати, розкішна річ! Тай тепер Ви зможете якись інший шедевр придумати , і вишити
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Іринулька | Дата: Четвер, 2011-02-24, 1:22 AM | Повідомлення # 186 |
побратим
| Світ-лисичка, а ткати бісером це як? Мене теж зацікавило таке olimpia, lady-v, кожного кольору пішло по-різному, найбільше зелених тонів (темно-зеленого десь 150 гр, середнього зеленого ще не знаю, але десь так само, салатового 50 гр). Всі інші кольори я брала по 50 гр (великі пачки), одні майже закінчились, інших досить багато лишилось Сорочку обов"язково покажу, але я ще повністю її не закінчила, там по низу рукава ще йде узор, за тиждень, думаю, справлюсь А далі планую вишивати сорочку коханому, теж бісером. Завтра їдемо вибирати тканину і узор а потім в планах - сарафанчик для донечки Додано (2011-02-24, 1:22 Am) --------------------------------------------- Goncha, ви про який конкурс говорите?
|
|
| |
Світ-лисичка | Дата: Четвер, 2011-02-24, 9:44 AM | Повідомлення # 187 |
друг
| Про ткання бісером я знала давно,але спробувала тільки як станочок побачила дешевий та купила. Але він невеликий,для картин сама зробила, просто рамка з надрізами для ниток.В інеті багато про це є, наприклад http://siava.ru/forum/topic9571.html. Мені сподобалось те,що скоро робота йде, але для картини чи для вузького пояска,гайтана,манжети . А для широкої вставки на рубаху, це мене засмутило, як нашивати потім,щоб повторювало тканину? Quote (Іринулька) вишивати сорочку коханому, теж бісером Бісер для чоловіка? Цікаво, а картинки є,як це виглядає на них? Звикла,що така краса тільки для жінок.))
|
|
| |
010101 | Дата: Четвер, 2011-02-24, 9:51 AM | Повідомлення # 188 |
майстер з вишивки
| Іринулька, ну от, а тим часом Конкус вишиванок для себе коханих уже скоро і Вам залишилось набрати лише 8 змістовних повідомлень Хочу бачити цю сорочку на конкурсі на Вас
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-02-24, 9:52 AM | Повідомлення # 189 |
Мудра людина
| Quote (Іринулька) Goncha, ви про який конкурс говорите? Конкурс сорочок для себе коханих ось тут Ой поки писала вже Goncha сама відповіла
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
Повідомлення відредагував lady-v - Четвер, 2011-02-24, 9:54 AM |
|
| |
010101 | Дата: Четвер, 2011-02-24, 9:58 AM | Повідомлення # 190 |
майстер з вишивки
| lady-v, ось такі ми синхронні
|
|
| |
сяня | Дата: Четвер, 2011-02-24, 12:39 PM | Повідомлення # 191 |
побратим
| Іринулька, вітаю з майже готовою сорочкою
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2011-02-24, 8:10 PM | Повідомлення # 192 |
Мудра людина
| Іринулька, рукав просто " квітковий"! Надзвичайно, Стільки роботи...
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Іринулька | Дата: Четвер, 2011-02-24, 8:58 PM | Повідомлення # 193 |
побратим
| Goncha, lady-v, дякую за інформацію, до травня точно сорочку дошию взагалі-то планую ще до великодня чоловікові вишити Світ-лисичка, я теж чоловічих сорочок вишитих бісером не бачила в реалі, тільки в журналах, виглядає дуже гарно. Я вже сьогодні купила тканину, узор і бісер, має виглядати гарно, особливо на чорному полотні обов"язково покажу, що з цього вийшло Додано (2011-02-24, 8:58 PM) --------------------------------------------- сяня, а ви свої рукави як закінчили? Зробили мережку як планували чи робили закінчення як на схемі? Чесно кажучи той узор що на схемі вишивається важче ніж цілий рукав, там бісеринки рідко і по 2-3 багато часу займає таке вишивання.
|
|
| |
сяня | Дата: П`ятниця, 2011-02-25, 12:58 PM | Повідомлення # 194 |
побратим
| Іринулька, моя сорочка вже повністю дошита. По низу переду і заду я вишила узор, як на схемці. Вище він нього дала мережку - настил по сітці. По низу рукавів вишила бісером невеличкі квітки, а між узорами бісером - невеликий настил.
|
|
| |
Іринулька | Дата: П`ятниця, 2011-02-25, 5:42 PM | Повідомлення # 195 |
побратим
| Ого, має виглядати гарненько покажете фото? Світ-лисичка, спеціально для вас виставляю фото чоловічої сорочки, вишитої бісером
|
|
| |
Світ-лисичка | Дата: П`ятниця, 2011-02-25, 7:04 PM | Повідомлення # 196 |
друг
| Іринулька,дякую за сорочку. Дуже яскрава,як Флорида. Не хочу бути наглою, але можна схему теж? І що це за журнал? Де його можна проглянути в інеті?Про купипти і не мрію,дуже далеко...
|
|
| |
Іринулька | Дата: Субота, 2011-02-26, 1:10 AM | Повідомлення # 197 |
побратим
| Так, досить яскрава, чоловікові вона не дуже сподобались, тому узор ми підібрали інший, але не для бісеру, а звичайний, для вишивання хрестиком схему завтра відсканую і виставлю.Журнал "Бісер", випуск 27 (5-7). Можна подивитись його тут http://www.dianaplus.com/ , але тільки опис і перша сторінка. Можливо дівчата підкажуть, де можна його переглянути в розгорнутому вигляді
|
|
| |
tanytryell | Дата: Субота, 2011-02-26, 1:45 AM | Повідомлення # 198 |
мешканець сайту
| Загляньте на торенти (rutracker.org) - там чимало рукодільного всякого викладено, і качати можна безкоштовно. А зараз можна качати взагалі без обмежень (тимчасова акція). Тільки вимагають реєстрацію, але то невелика складність.
|
|
| |
Світ-лисичка | Дата: Субота, 2011-02-26, 8:18 PM | Повідомлення # 199 |
друг
| tanytryell Такого журналу на rutracker.org нема, тільки перевірила, я на цьому торренті часто буваю. Про бісер там багато чого є, справді, але мені хотілося б ще побачити бісер на чоловіках, ця ідея досі для мене дуже незвична. Я не уявляю свого доловіка в звічайній вишиванці, а тут стільки блиску
|
|
| |
Іринулька | Дата: Неділя, 2011-02-27, 1:38 AM | Повідомлення # 200 |
побратим
| Світ-лисичка, ось обіцяна схема
|
|
| |