Сорочка, вишита бісером
|
|
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2011-02-27, 1:07 PM | Повідомлення # 201 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Іринулька, дуже гарна схемка, але як викладаєте на радикал,то знімайте галочки, щоб схема була" читаюча", тобто схема дуже збільшиться і буде комфорьно вишивати. Дякую
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Світ-лисичка | Дата: Неділя, 2011-02-27, 4:39 PM | Повідомлення # 202 |
друг
| Іринулька,Дякую за схему,сьогодні покажу чоловіку і спитаю,чи захоче він таку( але я знаю, що в цьому мексіканці знов подумають, що це їх і як завжди до нас звертатися іспанскою почнуть )) А який низ до вишиванці підібрати? Джинси та кросовки? Щось не те....
|
|
| |
010101 | Дата: Неділя, 2011-02-27, 6:37 PM | Повідомлення # 203 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Світ-лисичка, а чом би не джинси? Тут уся молодь так носить З кросівками це вже трохи перебор, але ансамбль сорочка навипуск з джинсами і туфлями - досить стильно, як на мене
|
|
| |
Світ-лисичка | Дата: Неділя, 2011-02-27, 9:36 PM | Повідомлення # 204 |
друг
| сорочка з поясом чи ні? Моя "молодь" трішки за 50 ірландсько-американського походження Але я дуже хочу його вдягнути в щось в слов'янському стилі...
|
|
| |
Іринулька | Дата: Понеділок, 2011-02-28, 0:45 AM | Повідомлення # 205 |
побратим
| Dmutrik09, спробую переробити в Радикалі Світ-лисичка, а що мексиканці носять вишиванки? В них, здається тканий одяг?...Чи я помиляюсь?
|
|
| |
Світ-лисичка | Дата: Понеділок, 2011-02-28, 4:31 AM | Повідомлення # 206 |
друг
| Іринулька, латино-американських чоловіків в вишиванках я ще не бачила, але багато жінок носять блузки в народному стилі(призборена горловина і без виточок) , деяки вишиті, десь на форумі тут була тема "вишівки схожі на наші", інколи вдається вказати ,що в них сумка чи блузка з українським чи руським візерунком, вони здивовані
|
|
| |
aniel | Дата: Вівторок, 2011-03-01, 0:48 AM | Повідомлення # 207 |
побратим
| Quote (Іринулька) Світ-лисичка, а що мексиканці носять вишиванки? В них, здається тканий одяг?...Чи я помиляюсь? є такі приклади їх одягу)
|
|
| |
Tortilla | Дата: Вівторок, 2011-03-01, 1:25 AM | Повідомлення # 208 |
відвідувач
| багато вишитих мексиканських сорочок є в цьому альбомі і на цьому сайті деякі з них дійсно схожі с нашими, а орнаментами і кроєм ще лінк, ті ж роботи, що на сайті (друге посилання), але кращі фото є у них в альбомі на флікрі
Повідомлення відредагував Tortilla - Вівторок, 2011-03-01, 1:32 AM |
|
| |
Іринулька | Дата: Вівторок, 2011-03-01, 7:30 PM | Повідомлення # 209 |
побратим
| І так....наша тема плавно переходить з бісеру на мексиканський одяг
|
|
| |
Tortilla | Дата: Середа, 2011-03-02, 2:32 PM | Повідомлення # 210 |
відвідувач
| Quote (Іринулька) І так....наша тема плавно переходить з бісеру на мексиканський одяг biggrin по першому моєму посиланню теж є сорочки вишиті бісером, хоча звісно не всі, так що частково по темі :)))
|
|
| |
Світ-лисичка | Дата: Середа, 2011-03-02, 8:40 PM | Повідомлення # 211 |
друг
| І так....наша тема плавно переходить з бісеру на мексиканський одягQuote Мексіканськи квіти на їх сорочках нагадують бісерові квіти на сорочках цього форума , так що мексиканським теж можна користуватися для натхнення Додано (2011-03-02, 8:40 PM) --------------------------------------------- ой,щось в мене цитата і моя відпоідь переплуталися, не знаю ,як виправити...
|
|
| |
Іринулька | Дата: Середа, 2011-03-02, 11:20 PM | Повідомлення # 212 |
побратим
| Додано (2011-03-02, 11:20 PM) --------------------------------------------- Зробила все як і просили Світ-лисичка, я думаю, що всі зрозуміють, що ви хотіли написати
|
|
| |
olimpia | Дата: П`ятниця, 2011-03-04, 6:25 PM | Повідомлення # 213 |
мешканець сайту
| Іринулька, , який розмір бісера ви використовували, який розмір є "ходовий у вишивці"? Хочу поділитися адресою одного магазину - там стільки всього!!! В мене очі розбіглися. І чеського бісеру багато. тут.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Іринулька | Дата: Субота, 2011-03-05, 0:56 AM | Повідомлення # 214 |
побратим
| olimpia, я користувалась виключно чеським бісером № 10. Але хочу вам сказати, що краще купувати бісер у фірмових упаковках, на яких написана назва фірми і що це чеський бісер. Я на цьому трохи попеклася, купила 2 чи 3 види бісеру, як казали в магазині, розфасованого з великих пачок (вони в простих пакетиках, зверху на застібку), а він виявився кривим, різного розміру, було багато дрібного, порізаного, по пів пачки пішло в смітник Додано (2011-03-05, 0:56 Am) --------------------------------------------- olimpia, магазин дійсно чудовий і сума мінімального замовлення невелика! Дякую за посилання! В мене теж очі розбіглися зразу захотілось все це вишивати
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2011-03-05, 10:28 AM | Повідомлення # 215 |
Мудра людина
| Quote (Іринулька) сума мінімального замовлення невелика переглядала цей сайт і так і не зрозуміла яка ж все таки там сума мінімального замовлення А сам сай дійсно хороший, дякую за посилання olimpia
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
olimpia | Дата: Субота, 2011-03-05, 4:16 PM | Повідомлення # 216 |
мешканець сайту
| А я так зрозуміла, що там не має мінімальної суми.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
aniel | Дата: Субота, 2011-03-05, 7:39 PM | Повідомлення # 217 |
побратим
| а хтось рахував, скільки приблизно на рясну жіночу сорочку треба бісеру?
Повідомлення відредагував aniel - Неділя, 2011-03-06, 3:14 AM |
|
| |
Іринулька | Дата: Неділя, 2011-03-06, 1:18 AM | Повідомлення # 218 |
побратим
| Точно сказати не можу, але приблизно 15 пачок по 50 грам Дівчатка, маю до вас запитання: хто з вас вишивав на канві бісером? почала вишивати сорочку на чорному полотні і засмутилась. Канва, напевно, не підходить для бісеру...він виходить дуже густо пришитий, а так як бісер нерівний, то узор виглядає негарно а на чорному полотні без канви ну ніяк. от і маю проблему може хтось підкаже як то можна вишити?
Повідомлення відредагував Іринулька - Неділя, 2011-03-06, 1:19 AM |
|
| |
aniel | Дата: Неділя, 2011-03-06, 3:12 AM | Повідомлення # 219 |
побратим
| Іринулька, дякую!) У концерті "8 березня" на інтері Поплавський був у рубасі з бісерною вишивкою)) щось скрин поганенький вийшов..
Повідомлення відредагував aniel - Неділя, 2011-03-06, 3:14 AM |
|
| |
Світ-лисичка | Дата: Неділя, 2011-03-06, 7:55 AM | Повідомлення # 220 |
друг
| я вишивала свою сорочку як раз на канві,головне підібрати розмір канви. Я задоволена, і її потім дуже легко видернути. Додано (2011-03-06, 7:55 Am) --------------------------------------------- але інколи я рядки на канві пропускала, щоб не було дуже часто, після видалення канви не помітно, все вийшло рівно))
|
|
| |