Сорочка, вишита бісером
|
|
ivabog | Дата: Субота, 2013-03-02, 12:35 PM | Повідомлення # 541 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| fiery, Ялино, щиро дякую!То був перший досвід вишивання бісером. Мені сподобалося. Швидше, аніж хрестиком.
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2013-03-02, 1:06 PM | Повідомлення # 542 |
Мудра людина
| Цитата (ivabog) А ось і моя бісерна "Писанка" . Готова до пошиття. Аж подих перехоплює, така краса!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
innel | Дата: Субота, 2013-03-23, 8:40 PM | Повідомлення # 543 |
перехожий
Група: Користувачі
| Цитата (ivabog) А ось і моя бісерна "Писанка" . Готова до пошиття. Дуже гарно, а схему ви з Мережки брали? А на якому полотні ви вишивали.
|
|
| |
innel | Дата: Субота, 2013-03-23, 8:49 PM | Повідомлення # 544 |
перехожий
| Цитата (tanya0732) Natasska, я вишиваю лише чеським бісером preciosa №10. Свою сорочку вишила ще 4 роки тому, носиться прекрасно)перевірено))Рубкою не вишиваю лише тому що боюся, що поріже нитку- шкода буде своєї праці:) А на якому полотні ви вишиваєте, і як носиться. Скажить ви не пробували вишивати на готових заготовках "Бісерну вишиванку", цікаво яка якість полотна і як носиться (як переться, и не парить)Поділіться досвідом будь ласка
|
|
| |
innel | Дата: Субота, 2013-03-23, 9:20 PM | Повідомлення # 545 |
перехожий
| Цитата (ivabog) Приймайте роботу - перший рукавчик готовий! Іванно, які номери бісеру ви використали на маки?
|
|
| |
Zeta | Дата: Субота, 2013-03-23, 9:21 PM | Повідомлення # 546 |
Мудра людина
| ivabog, як завжди - дуууууже гарно!!!!!!!!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
tanya0732 | Дата: Неділя, 2013-04-14, 7:13 PM | Повідомлення # 547 |
перехожий
| Цитата (innel) А на якому полотні ви вишиваєте, і як носиться. Скажить ви не пробували вишивати на готових заготовках "Бісерну вишиванку", цікаво яка якість полотна і як носиться (як переться, и не парить)Поділіться досвідом будь ласка Вишиваю на домотканному. Вишила першу сорочку саме собі, ще в травні 2009 ,тому і стверджую,що переться часто і носиться прекрасно. Бісер не линяє)
|
|
| |
ivabog | Дата: Неділя, 2013-04-14, 7:57 PM | Повідомлення # 548 |
побратим
| innel, то була схемка від ТМ "Діана+", але ми геть змінювали кольори на смак замовниці. Вишивала на бісерному домотканому полотні. Номери бісеру вам не підкажу, бо не записувала.
|
|
| |
ivabog | Дата: Неділя, 2013-04-14, 7:57 PM | Повідомлення # 549 |
побратим
| lady-v, Zeta, дякую, дівчата!
|
|
| |
innel | Дата: Вівторок, 2013-04-16, 10:21 PM | Повідомлення # 550 |
перехожий
| ivabog, у нас продаеться два вида бісерного домотканого полотна(укр.виробник, може Коломия, не кажуть) , різниця в 5грн., але не знаю чим вони відрізняються і яке обрати собі на вишиванку. Підкажіть будь ласка на що звернути увагу. Дякую
|
|
| |
innel | Дата: Вівторок, 2013-04-16, 10:27 PM | Повідомлення # 551 |
перехожий
| tanya0732, на домотканому 30 чи на домотканому бісерному(хто виробник)?
|
|
| |
tanya0732 | Дата: Середа, 2013-04-17, 0:36 AM | Повідомлення # 552 |
перехожий
| [b]tanya0732, на домотканому 30 чи на домотканому бісерному(хто виробник)?[/b]На домотканному 30,купували в Косові. Детальніше про полотно тут http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/18-2-22
|
|
| |
Natasska | Дата: Неділя, 2013-04-28, 11:47 PM | Повідомлення # 553 |
друг
| зважилася собі придбати все необхідне для вишивки бісером, та от біда замовила на сайті рубку, прийшла, та не всі кольори, я замовляла на мережці, не знаєте де ще чешський рубку придбати можна?
|
|
| |
Natasska | Дата: Неділя, 2013-04-28, 11:49 PM | Повідомлення # 554 |
друг
| і хто з вас вишивав рубкою, підкажіть, мені порадили спеціальні нитки , так як правильно вишивати, закріплювати нитки, щоб, якщло десь за щось зачепитися, то все не посипалося.Досвіду немаю...Буду вдячна за підказки)
|
|
| |
Natasska | Дата: П`ятниця, 2013-05-24, 1:09 AM | Повідомлення # 555 |
друг
| почала вишивати рубкою...мені подобається лишень її блиск.......чи то в мене такі криві руки...хоча вона і чешська, але уся! різного розміру, то сатин то рубка.....це жах...нерівно лягає...дивлюсь на фото Іринульки її сорочка така ж (майже) але вишито круглим... і майже не плачу...може хтось щось пдкаже?
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2013-08-25, 2:52 AM | Повідомлення # 556 |
Активіст форума
| Дівчата, доброї ночі. Комусь моє запитання покажеться дивним, але що таке бісер -рубка ? Я бісером, практично , діла не маю,він для мене весь одинаковий ( відрізняється кольором та величиною. Ну і ще є дійсно якийсь довгий, а є заокруглений). Підкажіть будь-ласка , а ще краще фото рубки, щоб не помилитись при покупці.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2013-08-25, 3:31 AM | Повідомлення # 557 |
Активіст форума
| Ось знайшла сайт. Це рубка чи ні? http://www.motok.com.ua/uk/316-kristalichniy-profarbovaniy.html
|
|
| |
tanya0732 | Дата: Вівторок, 2013-08-27, 10:02 PM | Повідомлення # 558 |
перехожий
| НаташаО, ні, це не рубка. Ось тут подивіться- http://kapilkarukadelia.ru/izdelia-iz-bisera/vidy-bisera
|
|
| |
березина | Дата: Вівторок, 2013-10-08, 4:34 PM | Повідомлення # 559 |
відвідувач
| ГАРРРНННННООООО!!!!!!!!
|
|
| |
НаташаО | Дата: Четвер, 2013-12-19, 4:35 AM | Повідомлення # 560 |
Активіст форума
| Дівчата , доброї ночі. Підкажіть будь ласка. Купила в інтернет-магазині "Вечорниці" тканину "Оксамит" виробник - м. Луцьк, бежево-сірого кольору. В 1 см - 6 хрестиків. Там пишеться , що для вишивання хрестиком та лічильною гладдю. Чи можна по ній вишивати бісером і чи потрібно її спочатку випрати?
|
|
| |