Сорочка, вишита бісером
|
|
Іринулька | Дата: Вівторок, 2010-10-12, 4:28 PM | Повідомлення # 101 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| О, дуже дякую за нові магазинчики! Біля універмагу Львів я була, там такий колір тільки 10 гр. було, то я не ризикувала брати. Я сьогодні якраз буду на Сихові, то обов"язково зайду в ці магазинчики І темно зеленого я купила тільки одну упаковку, а другу не можу поки-що докупити але я ще не почала вишивати, тому це поки-що не проблема... Вже на наступний тиждень буде розкроєна сорочка, ну дуже хочу вже почати Додано (2010-09-26, 1:46 PM) --------------------------------------------- До речі, на Чорновола магазинчик ще не відкрили, сказала, що десь на початку жовтня почнуть працювати Додано (2010-10-12, 4:28 PM) --------------------------------------------- сяня, хотіла вас запитати: а ви вже почали вишивати основну частину сорочки, маю на увазі нагрудну. Я щось рахувала ті клітиночки і горловина виходить якась дуже маленька
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2010-10-12, 9:51 PM | Повідомлення # 102 |
Мудра людина
| Іринулька, ви можете трошки " розтягнути" узір в потрібному напрямку, тобто додати одну, дві чи три бісеринки, припустимо в стеблі ,розсунути квіточку від листочка, або збільшити квітку чи листок. Тоді вишивати потрібно зразу дві частини, або зазначати на схемі: де і що на скільки збільшується. Загалом в таких сорочках горловина щільно облягає шию...
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Іринулька | Дата: Вівторок, 2010-10-12, 10:47 PM | Повідомлення # 103 |
побратим
| Спробую щось придумати. Я порахувала по хрестиках і горловина там виходить така сама як на схемі, я сумніваюсь, що туди можна буде взагалі голову пропхати
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2010-10-13, 0:27 AM | Повідомлення # 104 |
Мудра людина
| Іринулька, зазначте собі центр і вишивайте центральну квітку, тоді в боки розсувайте квітки, що прилягають і в ході роботи вилізе на скільки потрібно розсунути узір, але я би вишивала дві сторони зразу.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Іринулька | Дата: Середа, 2010-10-13, 4:55 PM | Повідомлення # 105 |
побратим
| Я якраз так і зробила, вирішила, що так буде найлегше розтягнути узор, там можна ще в деяких місцях листочки подошивати і вийде добре гарно виходить, мені подобається. Навіть спати не хочеться
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2010-10-13, 8:45 PM | Повідомлення # 106 |
Мудра людина
| Так так ! Не спіть нема часу спати! Вишивка кличе!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Іринулька | Дата: Четвер, 2010-10-14, 0:04 AM | Повідомлення # 107 |
побратим
| стараюсь! Ще б доня була трохи більша, то я швиденько би з цією сорочкою справилась а так маю вільний час тільки коли доня спить в обід і засинає ввечері ...
|
|
| |
сяня | Дата: Вівторок, 2010-10-19, 3:15 PM | Повідомлення # 108 |
побратим
| aniel, покажу трішки процес: вишиваю те, що має бути одним кольором, цілий рядочок, далі переходжу на наступний, поки не закінчиться нитка закріплюю з вивороту (протягую між нитками, зав'язую вузлик для надійності, знов протягую) І готова квітка А це вишете на кінець минулого тижня Якість фото бажає кращого, але бісер від спалаху блистить, тому так виходить. Якщо буде цікаво, зроблю фото при денному світлі
|
|
| |
Іринулька | Дата: Вівторок, 2010-10-19, 8:30 PM | Повідомлення # 109 |
побратим
| А я вишиваю трішки по-іншому: вишиваю тільки білою ниткою, так швидше і менша ймовірність пропустити якусь бісеринку Похвалюся своєю роботою, вишила за тиждень Додано (2010-10-19, 8:30 PM) --------------------------------------------- сяня, ваша вишивка - надзвичайна краса!!! А ви ще будете додавати якісь елементи? Чи по схемі все вишиваєте? Бо я боюсь, чи не маленька буде горловина
Повідомлення відредагував Іринулька - Вівторок, 2010-10-19, 8:34 PM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2010-10-19, 8:53 PM | Повідомлення # 110 |
Мудра людина
| Дівчата, які ви молодці! Так тримати!
Моя майстерня ®
|
|
| |
aniel | Дата: Середа, 2010-10-20, 0:03 AM | Повідомлення # 111 |
побратим
| сяня, дякую за інфу! сяня, Іринулька, так гарно виходить! а мені ось цікаво, реально її робити без вузликів?? чи то буде зовсім не надійно?
|
|
| |
Іринулька | Дата: Середа, 2010-10-20, 0:12 AM | Повідомлення # 112 |
побратим
| aniel, я би без вузликів не ризикнула. Хочу сказати, що їх навіть не видно і на дотик майже не відрізняється від решти. Я роблю вузлик, а потім ще для надійності і петелькою закріпляю
|
|
| |
сяня | Дата: Середа, 2010-10-20, 10:16 AM | Повідомлення # 113 |
побратим
| aniel, я також боюсь без вузлика. Бісер важкий, його легко можна зачіпити і витягнути нитку. А вузлик справді маленький і ледь помітний Іринулька, горловину я розсувала. В мене вона на багато більша ніж на схемці. Горловину я спочатку розкроїла, а потім розсувала квітки в залежності, як в мене виходило - синю квітку змістила до краю, червону за нею трошки розсунула (проміжок між квітами більший). Задня квітка вийшла в мене не на одній лінії з рожевою, як на схемці. Мені треба буде переробляти всі листочки. Іруся, а РМ до Вас доходить?
|
|
| |
Іринулька | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 1:39 AM | Повідомлення # 114 |
побратим
| Хочу показати що новенького в мене вийшло за цей час А це станом на сьогодні Додано (2010-12-13, 1:39 Am) --------------------------------------------- Хочу похвалитись частинкою своєї роботи, накінець-то закінчила основну частину
|
|
| |
cherry | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 10:41 AM | Повідомлення # 115 |
побратим
| Іринулька, ото в людей терпіння і наполегливість! Браво! Сорочка буде суперова!
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 11:11 AM | Повідомлення # 116 |
Мудра людина
| Іринулька, розкішно!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 1:48 PM | Повідомлення # 117 |
Мудра людина
| Іринулька, дуже гарно!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Оля | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 2:23 PM | Повідомлення # 118 |
побратим
| Іринулька? сорочка розкішна!!!
|
|
| |
pars | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 3:52 PM | Повідомлення # 119 |
побратим
| Іринулька, гарно! Чудова має бути річ =)
всі люди як люди, а я - смайлик =) моя сторінка вконтакті =) parsokon
|
|
| |
Іринулька | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 9:52 PM | Повідомлення # 120 |
побратим
| Дуже дякую всім, це додає мені надхнення
|
|
| |