Довгобуд "Виплекана сорочка": зошит 2
|
|
Tana | Дата: Неділя, 2013-03-17, 12:25 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Технічно вичерпано -- списано зошит, пишемо в наступному
За покликом серця, за необхідністю одягатись пристойно та з метою пошиття традиційного українського вбрання – сорочок – майстринями (і майстрами) нашої спільноти для себе та ліквідації такого явища як вишивальниця без вишиванки започатковуємо довгобуд «Виплекана сорочка»
Код [url=http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/49-855-1][img]http://vyshyvanka.ucoz.ru/bunners/dovgobud_sorochka.jpg Увага! На прохання посвячених внутрішньою назвою довгобуду є легкоший
Умови участі: -- велике бажання і внутрішній неспокій в душі; -- погодження з висловом, що очі бояться – руки роблять; -- допис у вільній формі про Ваш задум і його стан на сьогоднішній день.
Форма роботи 1.Звіт Раз на місяць з 1 по 8 число написати, показати, що Ви зробили в напрямку реалізації своєї вишивальної мрії (схему, ідею, фрагмент вишивки, оздоблення, розкроєні деталі тощо), будь-що, що Вас наближує до мети – виплеканої сорочки. 2. Підтримка інших учасників добрим словом, порадою чи корисним посиланням.
Невиконання умов участі, відсутність звіту та активності в темі свідчитиме про те, що мрія не здійснюється і відкладається. Штрафів, покарань, виключень з довгобуду нема. Адже найбільше покарання – відсутність сорочки. З чим ми і боремось, вірніше, працюємо. Адже ми талановиті, завзяті, найкращі в світі, і шануємо як мистецтво в собі, так і себе в мистецтві))! Тому з глибокою повагою до себе, з любов’ю до свого вишивального «я» вишиваємо собі сорочку!
Результатом довгобуду має стати фото, де Ви з усміхненим обличчям, одягнуті у власноруч вишиту й пошиту сорочку, радієте життю. І показуєте приклад, як повинна світитися від щастя вишивальниця!:)
Учасники і етапи роботи: 1. Tana: листопад, березень, квітень, травень, червень, збирання, готова робота 2. Jinsei Початок роботи, квітень, червень 3. romantik Початок, червень 4.Andrew_Yer: готова робота 5. Bullet Задум і ескіз, березень, червнева форумівка, серпень 6. Kaluna завершення вишивки 7. Oленка 8. Пасіонарія жовтень 9. Zeta січень 2013, лютий, червень 10. Тетяна лютий, готова робота 11. siesta майже готова робота 12. Волиняночка листопад 13. sjana_if Початок роботи 14. Mod Початок роботи 15. martka80: вересень 16. Oka:серпень 17. shtynka Початок работи 18. Сестра_Юлія 29. Киянка лютий, червнева форумівка, червень 20. a-stra 21. Mellory_zp грудень 22. Люлюсик вересень 23. tanytryell жовтень 24. Svitlyk жовтень, червень 25. aniel 26. Jasjka лютий, травень, липень 27.Tati майже готова робота 28. Na_talka готова робота на щасливій власниці 29. nota Початок-намір 30. sheva лютий 2013, березень, червень і нова концепція сорочки, готова робота 31. 1_Olenka-zmijuchka_1 лютий 2013, березень, квітень, готова робота 32. Galla лютий, березень, квітень, травень, червень, серпень 33. Татьяна3618 першоджерело: схема, березень, готова сорочка на дочці, готова сорочка на власниці 34. fiery Намір 35. zetka Прототип сорочки,березень, квітень, червень 36. lady-v схеми, лютий, квітень, травень, липень 37. Tatyanablack Початок роботи. 38. Оксанятко Намір. 39. Олюша Початок роботи і звіт за лютий 40. fatini Початок роботи, травень 41. Юлька-мамулька Початок, травень, червень, липень, готові вишиті деталі сорочки, готова сорочка 42. Natasska червень 43.Татьяна3618 Початок (відшита Чернігівщина),проби, початок рукава, серпень ...
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
Tana | Дата: Понеділок, 2013-03-18, 5:28 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Zeta, занотовую, оце так масштабна робота, допоки одну квіточку настилуєш,а тут така смуга! Таню, терпіння і посидючості!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Татьяна3618 | Дата: Понеділок, 2013-03-18, 5:57 PM | Повідомлення # 4 |
побратим
| Zeta, це на рукаві буде ДВІ такі мережки?! Яка краса!
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2013-03-18, 6:14 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Zeta, неймовірно! Гарно попрацювала, сорочка буде неперевершена!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Понеділок, 2013-03-18, 6:25 PM | Повідомлення # 6 |
мешканець сайту
| Zeta, Таню, прекрасний результат!Ніжно. Вишукано.
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-03-18, 6:26 PM | Повідомлення # 7 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (Zeta) Таню -фіксуй щомісячний звіт нарешті закінчила половину рукава Не просто гарно, а надзвичайно! Дівчата, ви такі молодці! Стараюсь не комплексувати з приводу простоти своєї першоїх сорочки... я ще так не вмію!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Zeta | Дата: Понеділок, 2013-03-18, 10:50 PM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Цитата (Татьяна3618) Zeta, це на рукаві буде ДВІ такі мережки?! так - дві - ще й хочу добавити туди шабак - але про це поки не думаю - треба основне вишити Цитата (Tana) Таню, терпіння і посидючості! та цього якраз вистачає! а от часу б на це все побільше Цитата (Bullet) Стараюсь не комплексувати з приводу простоти своєї першоїх сорочки. Лізо - кожна сорочка буде неповторною - бо для себе робимо!ніяких комплексів!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Galla | Дата: Вівторок, 2013-03-19, 7:06 PM | Повідомлення # 9 |
побратим
| Zeta робота-супер! Ви для нас зразок!
|
|
| |
Zeta | Дата: Вівторок, 2013-03-19, 10:18 PM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| Galla, дякую
|
|
| |
Jasjka | Дата: Середа, 2013-03-20, 4:14 PM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Таню,оце красота "випливає"!Уже аж цікаво стало,що далі буде...
Творча майстерня
|
|
| |
sheva | Дата: Четвер, 2013-03-21, 2:26 PM | Повідомлення # 12 |
побратим
| Очередной отчет. Работа медленно но продвигается. Осталось расшить на груди и, возможно, что-то добавить еще по подолу. И можно будет собирать.
моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2013-03-21, 5:29 PM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| sheva, дуже гарно. Хочете щось мережити по подолу до основного вІзерунку? А ще бажаю вчасно зупинится, щоб розкішна вишивка не стала аляпуватою. Поки що все багато і зі смаком. Дякую за звіт, чекаю наступний.
|
|
| |
sheva | Дата: Четвер, 2013-03-21, 5:41 PM | Повідомлення # 14 |
побратим
| Цитата (Tana) Хочете щось мережити по подолу до основного вІзерунку? Не совсем, мережки сюда, думаю, не подойдут, так как вышивка получилась довольно плотной и еще есть тоненькая подкладочка под платьем. Планировала пустить еще тоненькую горизонтальную полосочку или загзаг над широкой вышивкой по подолу. Хотя, может, и так оставлю. Как вы правильно сказали: "Главное вовремя остановиться". Спасибо за поддержку. Пошла готовиться к следующему отчету.
моя майстерня
|
|
| |
Татьяна3618 | Дата: Четвер, 2013-03-21, 8:47 PM | Повідомлення # 15 |
побратим
| sheva, дуже гарно! А платтячко приталене буде?
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Четвер, 2013-03-21, 9:26 PM | Повідомлення # 16 |
мешканець сайту
| sheva, стильна сукня у Вас виходить. Зшивайте вже. З нетерпінням чекаємо на Ваше фото в сукні.
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Andrew_Yer - Четвер, 2013-03-21, 9:26 PM |
|
| |
Lyubov | Дата: Четвер, 2013-03-21, 9:52 PM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| sheva,
|
|
| |
sheva | Дата: Четвер, 2013-03-21, 11:33 PM | Повідомлення # 18 |
побратим
| Всем спасибо, засмущали. Уже и самой хочется поскорее собрать все вместе. Платье будет слегка приталенное с молнией на боку.
моя майстерня
|
|
| |
Zeta | Дата: П`ятниця, 2013-03-22, 0:17 AM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| дуже гарна сукня виходить а пояс туди не хочете додати?
Повідомлення відредагував Zeta - П`ятниця, 2013-03-22, 0:17 AM |
|
| |
sheva | Дата: П`ятниця, 2013-03-22, 0:44 AM | Повідомлення # 20 |
побратим
| Цитата (Zeta) а пояс туди не хочете додати? Вы прямо мысли читаете. Изначально планировала сделать бисерный пояс с похожим узором. Но сейчас начинаю думать, что это уже лишнее. Сейчас уже мечтаю о следующей вышиванке (белой)
моя майстерня
|
|
| |