Довгобуд "Виплекана сорочка": зошит 2
|
|
Tana | Дата: Неділя, 2013-03-17, 12:25 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Технічно вичерпано -- списано зошит, пишемо в наступному
За покликом серця, за необхідністю одягатись пристойно та з метою пошиття традиційного українського вбрання – сорочок – майстринями (і майстрами) нашої спільноти для себе та ліквідації такого явища як вишивальниця без вишиванки започатковуємо довгобуд «Виплекана сорочка»
Код [url=http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/49-855-1][img]http://vyshyvanka.ucoz.ru/bunners/dovgobud_sorochka.jpg Увага! На прохання посвячених внутрішньою назвою довгобуду є легкоший
Умови участі: -- велике бажання і внутрішній неспокій в душі; -- погодження з висловом, що очі бояться – руки роблять; -- допис у вільній формі про Ваш задум і його стан на сьогоднішній день.
Форма роботи 1.Звіт Раз на місяць з 1 по 8 число написати, показати, що Ви зробили в напрямку реалізації своєї вишивальної мрії (схему, ідею, фрагмент вишивки, оздоблення, розкроєні деталі тощо), будь-що, що Вас наближує до мети – виплеканої сорочки. 2. Підтримка інших учасників добрим словом, порадою чи корисним посиланням.
Невиконання умов участі, відсутність звіту та активності в темі свідчитиме про те, що мрія не здійснюється і відкладається. Штрафів, покарань, виключень з довгобуду нема. Адже найбільше покарання – відсутність сорочки. З чим ми і боремось, вірніше, працюємо. Адже ми талановиті, завзяті, найкращі в світі, і шануємо як мистецтво в собі, так і себе в мистецтві))! Тому з глибокою повагою до себе, з любов’ю до свого вишивального «я» вишиваємо собі сорочку!
Результатом довгобуду має стати фото, де Ви з усміхненим обличчям, одягнуті у власноруч вишиту й пошиту сорочку, радієте життю. І показуєте приклад, як повинна світитися від щастя вишивальниця!:)
Учасники і етапи роботи: 1. Tana: листопад, березень, квітень, травень, червень, збирання, готова робота 2. Jinsei Початок роботи, квітень, червень 3. romantik Початок, червень 4.Andrew_Yer: готова робота 5. Bullet Задум і ескіз, березень, червнева форумівка, серпень 6. Kaluna завершення вишивки 7. Oленка 8. Пасіонарія жовтень 9. Zeta січень 2013, лютий, червень 10. Тетяна лютий, готова робота 11. siesta майже готова робота 12. Волиняночка листопад 13. sjana_if Початок роботи 14. Mod Початок роботи 15. martka80: вересень 16. Oka:серпень 17. shtynka Початок работи 18. Сестра_Юлія 29. Киянка лютий, червнева форумівка, червень 20. a-stra 21. Mellory_zp грудень 22. Люлюсик вересень 23. tanytryell жовтень 24. Svitlyk жовтень, червень 25. aniel 26. Jasjka лютий, травень, липень 27.Tati майже готова робота 28. Na_talka готова робота на щасливій власниці 29. nota Початок-намір 30. sheva лютий 2013, березень, червень і нова концепція сорочки, готова робота 31. 1_Olenka-zmijuchka_1 лютий 2013, березень, квітень, готова робота 32. Galla лютий, березень, квітень, травень, червень, серпень 33. Татьяна3618 першоджерело: схема, березень, готова сорочка на дочці, готова сорочка на власниці 34. fiery Намір 35. zetka Прототип сорочки,березень, квітень, червень 36. lady-v схеми, лютий, квітень, травень, липень 37. Tatyanablack Початок роботи. 38. Оксанятко Намір. 39. Олюша Початок роботи і звіт за лютий 40. fatini Початок роботи, травень 41. Юлька-мамулька Початок, травень, червень, липень, готові вишиті деталі сорочки, готова сорочка 42. Natasska червень 43.Татьяна3618 Початок (відшита Чернігівщина),проби, початок рукава, серпень ...
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Jinsei | Дата: Вівторок, 2013-07-23, 6:14 PM | Повідомлення # 341 |
побратим
| Tana, Татьяна3618, бентежить тим, що у книгах і прикладах замок робиться посередині елементів. Не знаю, чи правильно описала. Ось тут проілюстровано, що я маю на увазі (див. лівий зразок): лице і виворіт Виворіт тут виходить гарненький і симетричний, а не те, що в мене
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2013-07-23, 6:22 PM | Повідомлення # 342 |
Мудра людина
| Юлька-мамулька, яка краса! вже скоріше б побачити готову)))
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-07-23, 6:38 PM | Повідомлення # 343 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (Татьяна3618) довгий стібок то сім і більше ниточок. і це цінна для мене інформація! Дякую.
Цитата (Jinsei) Перед тим поприколювала шпильками свій червоний пояс (він має приблизно таку ж ширину як і візерунок) до рукава у різних місцях і поприміряла до себе Стрілочками на фото показане місце попереднього варіанту. Дуже мені подобається ваш варіант сорочки Вболіваю за вас!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2013-07-23, 8:02 PM | Повідомлення # 344 |
Мудра людина
| Цитата (Bullet) і це цінна для мене інформація! Дякую. Ай-йа-йай, адмін і забула, де ми проходили замкову низь: тиць
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Татьяна3618 | Дата: Вівторок, 2013-07-23, 8:03 PM | Повідомлення # 345 |
побратим
| ( у книгах і прикладах замок робиться посередині елементів.) Jinsei, і що ? ну посередені замок, ну красивіше робота...далі можна робити замки посередині стібка. Мабуть майстерність так і приходить. А ваша вишивка дуже красива! і виглядає чудово. До речі на зразку, що ви показали добре видно як будується узор. можна зробити пропуск ниточки, а можна замок, нижня сторона вишивки при цьому майже однакова, а на лицьовому боці по різному.
Повідомлення відредагував Татьяна3618 - Вівторок, 2013-07-23, 10:01 PM |
|
| |
Юлька-мамулька | Дата: Вівторок, 2013-07-23, 8:11 PM | Повідомлення # 346 |
друг
| Була я сьогодні на примірці, так красиво вийшло...ммммммм,буду скоро хвалитися,але треба ще поясочок пошити.
|
|
| |
Татьяна3618 | Дата: Вівторок, 2013-07-23, 8:34 PM | Повідомлення # 347 |
побратим
| Юлька-мамулька, хто б сумнівався, що красиво...
|
|
| |
Юлька-мамулька | Дата: Вівторок, 2013-07-23, 8:51 PM | Повідомлення # 348 |
друг
| Дякую. А я вже подумки вишиваю чоловікові сорочку....третю....
|
|
| |
Jinsei | Дата: Середа, 2013-07-24, 3:58 PM | Повідомлення # 349 |
побратим
| Татьяна3618, ну на моєму візерунку не вийде вже робити замки посередині ріжків - просто ніде буде їх вліпити. У будь-якому випадку дякую за допомогу.
|
|
| |
Татьяна3618 | Дата: Середа, 2013-07-24, 5:24 PM | Повідомлення # 350 |
побратим
| Jinsei, ну й не треба...воно і так гарнесеньке!
|
|
| |
Юлька-мамулька | Дата: Середа, 2013-07-24, 10:38 PM | Повідомлення # 351 |
друг
| Вишиваночка -ГОТОВА...залишилось придбати чи пошити поясок..
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2013-07-24, 11:08 PM | Повідомлення # 352 |
Мудра людина
| Юлька-мамулька, вітаю! Чекаємо фото на власниці, і тоді буде суцільне щастя від виконаної роботи!
|
|
| |
Юлька-мамулька | Дата: Середа, 2013-07-24, 11:11 PM | Повідомлення # 353 |
друг
| Tana, на власниці буде згодом)))) Планую одягати до малого на 1 дзвоник,а може вдасться і швидше
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2013-07-24, 11:17 PM | Повідомлення # 354 |
Мудра людина
| Юлька-мамулька, мої Вам оплески! Титанічна робота!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Afinna | Дата: Четвер, 2013-07-25, 0:09 AM | Повідомлення # 355 |
побратим
| Юлька-мамулька, вітаю з закінченням такої важливої роботи (для себе ж виплекали ) !!! Щиро бажаю з задоволенням носити! Цитата (Юлька-мамулька) Планую одягати до малого на 1 дзвоник,а може вдасться і швидше Бажаю щоб з*явилась швидше вересня не менш гідна і приємна нагода вдягти сорочечку, а ми чекатимемо фотозвіт
|
|
| |
Юлька-мамулька | Дата: Четвер, 2013-07-25, 8:31 AM | Повідомлення # 356 |
друг
| lady-v, Afinna, щиро дякую ,дівчатка!!!
|
|
| |
Татьяна3618 | Дата: Четвер, 2013-07-25, 11:22 AM | Повідомлення # 357 |
побратим
| Юлька-мамулька, мої вітання! А чого на перше вересня чекати? Таку красу треба одягати і носити.
|
|
| |
ТМК | Дата: Четвер, 2013-07-25, 3:23 PM | Повідомлення # 358 |
Мудра людина
| Юлька-мамулька, дуже гарно! Браво!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Юлька-мамулька | Дата: Четвер, 2013-07-25, 5:06 PM | Повідомлення # 359 |
друг
| Цитата (Татьяна3618) А чого на перше вересня чекати? Таку красу треба одягати і носити. Та може получиться і швидше,але ще треба придбати поясочок...а це виявилось проблемою у нас в Чернівцях..
|
|
| |
Татьяна3618 | Дата: Четвер, 2013-07-25, 6:57 PM | Повідомлення # 360 |
побратим
| В Чернівцях поясочок проблема???
|
|
| |