Довгобуд "Виплекана сорочка": зошит 2
|
|
Tana | Дата: Неділя, 2013-03-17, 12:25 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Технічно вичерпано -- списано зошит, пишемо в наступному
За покликом серця, за необхідністю одягатись пристойно та з метою пошиття традиційного українського вбрання – сорочок – майстринями (і майстрами) нашої спільноти для себе та ліквідації такого явища як вишивальниця без вишиванки започатковуємо довгобуд «Виплекана сорочка»
Код [url=http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/49-855-1][img]http://vyshyvanka.ucoz.ru/bunners/dovgobud_sorochka.jpg Увага! На прохання посвячених внутрішньою назвою довгобуду є легкоший
Умови участі: -- велике бажання і внутрішній неспокій в душі; -- погодження з висловом, що очі бояться – руки роблять; -- допис у вільній формі про Ваш задум і його стан на сьогоднішній день.
Форма роботи 1.Звіт Раз на місяць з 1 по 8 число написати, показати, що Ви зробили в напрямку реалізації своєї вишивальної мрії (схему, ідею, фрагмент вишивки, оздоблення, розкроєні деталі тощо), будь-що, що Вас наближує до мети – виплеканої сорочки. 2. Підтримка інших учасників добрим словом, порадою чи корисним посиланням.
Невиконання умов участі, відсутність звіту та активності в темі свідчитиме про те, що мрія не здійснюється і відкладається. Штрафів, покарань, виключень з довгобуду нема. Адже найбільше покарання – відсутність сорочки. З чим ми і боремось, вірніше, працюємо. Адже ми талановиті, завзяті, найкращі в світі, і шануємо як мистецтво в собі, так і себе в мистецтві))! Тому з глибокою повагою до себе, з любов’ю до свого вишивального «я» вишиваємо собі сорочку!
Результатом довгобуду має стати фото, де Ви з усміхненим обличчям, одягнуті у власноруч вишиту й пошиту сорочку, радієте життю. І показуєте приклад, як повинна світитися від щастя вишивальниця!:)
Учасники і етапи роботи: 1. Tana: листопад, березень, квітень, травень, червень, збирання, готова робота 2. Jinsei Початок роботи, квітень, червень 3. romantik Початок, червень 4.Andrew_Yer: готова робота 5. Bullet Задум і ескіз, березень, червнева форумівка, серпень 6. Kaluna завершення вишивки 7. Oленка 8. Пасіонарія жовтень 9. Zeta січень 2013, лютий, червень 10. Тетяна лютий, готова робота 11. siesta майже готова робота 12. Волиняночка листопад 13. sjana_if Початок роботи 14. Mod Початок роботи 15. martka80: вересень 16. Oka:серпень 17. shtynka Початок работи 18. Сестра_Юлія 29. Киянка лютий, червнева форумівка, червень 20. a-stra 21. Mellory_zp грудень 22. Люлюсик вересень 23. tanytryell жовтень 24. Svitlyk жовтень, червень 25. aniel 26. Jasjka лютий, травень, липень 27.Tati майже готова робота 28. Na_talka готова робота на щасливій власниці 29. nota Початок-намір 30. sheva лютий 2013, березень, червень і нова концепція сорочки, готова робота 31. 1_Olenka-zmijuchka_1 лютий 2013, березень, квітень, готова робота 32. Galla лютий, березень, квітень, травень, червень, серпень 33. Татьяна3618 першоджерело: схема, березень, готова сорочка на дочці, готова сорочка на власниці 34. fiery Намір 35. zetka Прототип сорочки,березень, квітень, червень 36. lady-v схеми, лютий, квітень, травень, липень 37. Tatyanablack Початок роботи. 38. Оксанятко Намір. 39. Олюша Початок роботи і звіт за лютий 40. fatini Початок роботи, травень 41. Юлька-мамулька Початок, травень, червень, липень, готові вишиті деталі сорочки, готова сорочка 42. Natasska червень 43.Татьяна3618 Початок (відшита Чернігівщина),проби, початок рукава, серпень ...
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Zeta | Дата: Субота, 2013-08-10, 7:55 PM | Повідомлення # 441 |
Мудра людина
| Цитата (mykolaja) дякую Вам за поради - піду шукати білоруський льон нема за що - до речі - здається у Kaluna в крамничці PREKRASA було щось подібне італійського виробництва(що ще краще) - зазирніть туди
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
Повідомлення відредагував Zeta - Субота, 2013-08-10, 7:55 PM |
|
| |
|
sjana_if | Дата: Вівторок, 2013-08-13, 12:37 PM | Повідомлення # 443 |
мешканець сайту
| Jasjka, ! А перед який планується?
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2013-08-13, 3:31 PM | Повідомлення # 444 |
Мудра людина
| Jasjka, як гарно!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
ТМК | Дата: Вівторок, 2013-08-13, 4:59 PM | Повідомлення # 445 |
Мудра людина
| Jasjka, чарівно!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Jasjka | Дата: Вівторок, 2013-08-13, 5:09 PM | Повідомлення # 446 |
Мудра людина
| sjana_if, я не знаю,який мені перед зробити...може основний орнамент + мережка трішки - такий як рукам? lady-v, ТМК,
Творча майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2013-08-13, 5:31 PM | Повідомлення # 447 |
Мудра людина
| Jasjka, насичено! Чекаємо продовження.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Татьяна3618 | Дата: Вівторок, 2013-08-13, 10:50 PM | Повідомлення # 448 |
побратим
| Jasjka, я в захваті, виглядає дуже вишукано! А щодо переда - тут задумаєшся....
|
|
| |
Татьяна3618 | Дата: Середа, 2013-08-14, 0:50 AM | Повідомлення # 449 |
побратим
| Обіцяний малесенький звіт: Мої повернулися з мандрів. Судак. Дитяча сорочка за чернігівськими мотивами:
|
|
| |
Zeta | Дата: Середа, 2013-08-14, 2:02 AM | Повідомлення # 450 |
Мудра людина
| Jasjka, які багаті рукави! ти молодець! Цитата (Татьяна3618) Мої повернулися з мандрів. Судак. Дитяча сорочка за чернігівськими мотивами: середньовічна принцесса у старовинній сорочці :exclaim:
|
|
| |
mykolaja | Дата: Середа, 2013-08-14, 2:37 AM | Повідомлення # 451 |
побратим
| Цитата (Zeta) у Kaluna в крамничці PREKRASA було щось подібне італійського виробництва(що ще краще) - зазирніть туди Він у мене вже є Вишивала на ньому чоловічу чорочку заволіканням - гарно вийшло! Купила таки ще білоруського. На задуману блузку він мені найкраще підійде - тонесенький, дрібненьке переплетення. Навіть домоткане №50 проти нього виглядає трошки товстішим Тож ще раз дякую за корисні поради
Повідомлення відредагував mykolaja - Середа, 2013-08-14, 2:40 AM |
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2013-08-14, 10:40 AM | Повідомлення # 452 |
Мудра людина
| Цитата (Татьяна3618) Дитяча сорочка за чернігівськими мотивами: Краса, та й годі!
|
|
| |
Lyubov | Дата: Середа, 2013-08-14, 1:07 PM | Повідомлення # 453 |
Мудра людина
| Jasjka, ювелирная работа! Это что-то!!!
|
|
| |
romantik | Дата: Середа, 2013-08-14, 1:53 PM | Повідомлення # 454 |
побратим
| Jasjka, в мене немає слів, щоб висловити моє захоплення від рукавів. Татьяна3618, дуже ніжна дитяча сорочечка.
Без Вашої думки, дорогі форумчани, не обійтись. Поки вишиваю полоски, все роздумую над рукавами. Порадьте, чи можна ці два узори поєднувати?
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2013-08-14, 4:31 PM | Повідомлення # 455 |
Мудра людина
| romantik, як на мене, я б того не робила
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Татьяна3618 | Дата: Четвер, 2013-08-15, 2:12 PM | Повідомлення # 456 |
побратим
| romantik, а я б шила на рукав все разом і полоску, і розсипний узор, зірочки то однакові і там і там, тільки червоне зверху отак би прибрала, та відцентрувала.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-08-17, 11:25 AM | Повідомлення # 457 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (Татьяна3618) Обіцяний малесенький звіт: Мої повернулися з мандрів. Судак. Дитяча сорочка за чернігівськими мотивами: Дуже гарно і маленька дуже (ТТТ) хороша Але хіба в цій темі сорочки для всіх? Я так зрозуміла, що ТУТ в цій темі ми вишиваємо виключно сорочки для себе, тому і "виплекана" (бо до себе руки рідко доходять)))
Tana, і року не пройшло, а я звітуюсь (аж з душі тягар! Я теж вмію, я теж можу!))))
Вишила передню частину до своєї сорочки, китайське секційне муліне.
Щодо вивороту: старатимусь. В іншому житті Ніяк не перетну межу задоволення від вишивання, бо коли починаю надто акуратно ховати кінці під хрестики, то поки що (!) виходить зверху не дуже акуратно... А як отримую просто кайф від самого вишивання, то виходить отакий мрачок з вивороту. Ну нічого, я гадаю, могло бути і гірше )))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Zeta | Дата: Субота, 2013-08-17, 9:01 PM | Повідомлення # 458 |
Мудра людина
| Цитата (Bullet) Ну нічого, я гадаю, могло бути і гірше ))) гадаю - поки до кінця дійдеш - виворіт вже буде ідеальний - як у мами
|
|
| |
Татьяна3618 | Дата: Неділя, 2013-08-18, 10:12 AM | Повідомлення # 459 |
побратим
| Bullet, це була "репетиція", перед своєю, що зараз шиється, так би мовити проба пера (узору), там на рукавах повторенний подол чернігівської сорочки. Я на рушниковому полотні спробувала відшити зразочок, а він перетворився на сорочечку... Ваш звіт дуже змістовний, а щодо вивороту - то мені дуже подобається. У мене рушник є, так на ньому з виворіту чітко зрозуміло з якого кінця він шитий... ні, він аккуратний, просто виворіт за малюнком переходів відрізняється!
Повідомлення відредагував Татьяна3618 - Неділя, 2013-08-18, 10:16 AM |
|
| |
Татьяна3618 | Дата: Неділя, 2013-08-18, 2:27 PM | Повідомлення # 460 |
побратим
| Звітую! ДВА рукавчика! Я їі закінчу!
|
|
| |