Довгобуд "Виплекана сорочка": зошит 2
|
|
Tana | Дата: Неділя, 2013-03-17, 12:25 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Технічно вичерпано -- списано зошит, пишемо в наступному
За покликом серця, за необхідністю одягатись пристойно та з метою пошиття традиційного українського вбрання – сорочок – майстринями (і майстрами) нашої спільноти для себе та ліквідації такого явища як вишивальниця без вишиванки започатковуємо довгобуд «Виплекана сорочка»
Код [url=http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/49-855-1][img]http://vyshyvanka.ucoz.ru/bunners/dovgobud_sorochka.jpg Увага! На прохання посвячених внутрішньою назвою довгобуду є легкоший
Умови участі: -- велике бажання і внутрішній неспокій в душі; -- погодження з висловом, що очі бояться – руки роблять; -- допис у вільній формі про Ваш задум і його стан на сьогоднішній день.
Форма роботи 1.Звіт Раз на місяць з 1 по 8 число написати, показати, що Ви зробили в напрямку реалізації своєї вишивальної мрії (схему, ідею, фрагмент вишивки, оздоблення, розкроєні деталі тощо), будь-що, що Вас наближує до мети – виплеканої сорочки. 2. Підтримка інших учасників добрим словом, порадою чи корисним посиланням.
Невиконання умов участі, відсутність звіту та активності в темі свідчитиме про те, що мрія не здійснюється і відкладається. Штрафів, покарань, виключень з довгобуду нема. Адже найбільше покарання – відсутність сорочки. З чим ми і боремось, вірніше, працюємо. Адже ми талановиті, завзяті, найкращі в світі, і шануємо як мистецтво в собі, так і себе в мистецтві))! Тому з глибокою повагою до себе, з любов’ю до свого вишивального «я» вишиваємо собі сорочку!
Результатом довгобуду має стати фото, де Ви з усміхненим обличчям, одягнуті у власноруч вишиту й пошиту сорочку, радієте життю. І показуєте приклад, як повинна світитися від щастя вишивальниця!:)
Учасники і етапи роботи: 1. Tana: листопад, березень, квітень, травень, червень, збирання, готова робота 2. Jinsei Початок роботи, квітень, червень 3. romantik Початок, червень 4.Andrew_Yer: готова робота 5. Bullet Задум і ескіз, березень, червнева форумівка, серпень 6. Kaluna завершення вишивки 7. Oленка 8. Пасіонарія жовтень 9. Zeta січень 2013, лютий, червень 10. Тетяна лютий, готова робота 11. siesta майже готова робота 12. Волиняночка листопад 13. sjana_if Початок роботи 14. Mod Початок роботи 15. martka80: вересень 16. Oka:серпень 17. shtynka Початок работи 18. Сестра_Юлія 29. Киянка лютий, червнева форумівка, червень 20. a-stra 21. Mellory_zp грудень 22. Люлюсик вересень 23. tanytryell жовтень 24. Svitlyk жовтень, червень 25. aniel 26. Jasjka лютий, травень, липень 27.Tati майже готова робота 28. Na_talka готова робота на щасливій власниці 29. nota Початок-намір 30. sheva лютий 2013, березень, червень і нова концепція сорочки, готова робота 31. 1_Olenka-zmijuchka_1 лютий 2013, березень, квітень, готова робота 32. Galla лютий, березень, квітень, травень, червень, серпень 33. Татьяна3618 першоджерело: схема, березень, готова сорочка на дочці, готова сорочка на власниці 34. fiery Намір 35. zetka Прототип сорочки,березень, квітень, червень 36. lady-v схеми, лютий, квітень, травень, липень 37. Tatyanablack Початок роботи. 38. Оксанятко Намір. 39. Олюша Початок роботи і звіт за лютий 40. fatini Початок роботи, травень 41. Юлька-мамулька Початок, травень, червень, липень, готові вишиті деталі сорочки, готова сорочка 42. Natasska червень 43.Татьяна3618 Початок (відшита Чернігівщина),проби, початок рукава, серпень ...
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Вівторок, 2013-07-09, 3:48 PM | Повідомлення # 281 |
мешканець сайту
| zetka, дуже гарна, дуже сильна низинка!
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
Волиняночка | Дата: Вівторок, 2013-07-09, 4:44 PM | Повідомлення # 282 |
мешканець сайту
| Tana, сорочка розкішна! як згадаю, яка це дрібненька робота - дуже витончено. Тим більше я бачила наживо. Можете всі мені по білому позаздрити Як не крути, фото не передає всієї краси. Вітаю з проміжним завершенням, якщо так можна сказати!? zetka, красиву схему ви вибрали, дуже акуратна робота, вітаю з просуванням!
Тільки спільна праця об'єднує людей!
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2013-07-09, 5:29 PM | Повідомлення # 283 |
Мудра людина
| Волиняночка, дякую! Сподіваюсь, стрічатимемось в сорочках все частіше!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Тетяна | Дата: Вівторок, 2013-07-09, 5:38 PM | Повідомлення # 284 |
Активіст форума
| Ну от, тільки-но я на кілька днів залишилась без комп"ютера, а тут таке діється! Цитата (Tana) я все ж таки виплекала свою чернігівську сорочку. Клас-клас-клас!!! Справжня чернігівська сорочка! І тобі вона дуже до лиця! romantik, zetka, - "вірним шляхом прямуєте"! Вже кортить побачити, як воно буде "в цілому"... Така ніжна вишивка!
Повідомлення відредагував Тетяна - Вівторок, 2013-07-09, 5:41 PM |
|
| |
zetka | Дата: Вівторок, 2013-07-09, 8:39 PM | Повідомлення # 285 |
побратим
| Дякую всім за підтримку!!! Схема мені самій неймовірно подобається, як і сама техніка - вишиваю з величезним задоволенням, тільки маю на те мало часу. Та ще відкладала сорочку, бо вишивала мамі до ювілею рушник заволіканням (покажу в темі про рушники) ТУТ
Повідомлення відредагував zetka - Вівторок, 2013-07-09, 10:53 PM |
|
| |
Natasska | Дата: Вівторок, 2013-07-09, 10:16 PM | Повідомлення # 286 |
друг
| zetka, я зачарована сорочкою... классна схема. де таку взяли?)
|
|
| |
zetka | Дата: Вівторок, 2013-07-09, 10:50 PM | Повідомлення # 287 |
побратим
| Natasska, дякую, це з вінницької сорочки з музею Гончара. Буде отако:
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2013-07-10, 10:44 AM | Повідомлення # 288 |
Мудра людина
| Цитата (zetka) це з вінницької сорочки з музею Гончара Це важливо, на що рівняємось!Цитата (Тетяна) Справжня чернігівська сорочка! І тобі вона дуже до лиця! Красно дякую, тезко. Я її вчора випрала, підкрохмалила,зроблю більш детальні фото, мабуть, покажу.
Повідомлення відредагував Tana - Середа, 2013-07-10, 10:47 AM |
|
| |
Агрум | Дата: П`ятниця, 2013-07-12, 9:11 AM | Повідомлення # 289 |
друг
| Є в мене мрія мати сорочку свою. Але не лише особисто мені. Маю мрію вишити сорочки всій своїй родині: чоловіку, синочку та собі. Тканину вже замовила. Схеми підібрала... Ламаю голову над викрійками. Якщо хто має змогу поділіться з ідеями (викрійками), в особистому повідомленні. Буду дуже вдячна. Тому що поки я навіть не уявляю з чого почати. І самі примітивні питання, з чого почати? Вишити схему? Зробити викрійку і вишити чи пошити сорочку, а потім вишити... Ну що я дуб дубом в цьому питанні ви вже зрозуміли Буду вдячна за будь яку пораду і досвіт.
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2013-07-12, 10:03 AM | Повідомлення # 290 |
Мудра людина
| Агрум, кожну сорочку треба виплекати, вичекати, виносити як дитину. Тому прошу Вас е переглянути теми викрійок http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/27 , ось да наштовхне в потрібному напрямку,а також перечитати тему, багато порад повторюються.
Повідомлення відредагував Tana - Понеділок, 2013-07-15, 8:25 AM |
|
| |
Jinsei | Дата: П`ятниця, 2013-07-12, 3:54 PM | Повідомлення # 291 |
побратим
| Привіт усім
Нарешті можу показати свій звіт. Фото зробила пару тижнів назад, але все не мала часу викласти сюди.
Зараз вже смужка на рукаві дошита до кінця.
Потрібно ще докупити нитки, бо виявилось, що багато їх іде на такий візерунок. За планом має бути ще дві поздовжні смужки на рукаві. Питання лише де їх розміщувати. Бо якщо розмістити на рівних проміжках одна від одної (я маю на увазі вже зшитий рукав), то вони починатимуться якраз там де закінчується уставка. І мені чомусь здається, що їх не буде видно. Не знаю чи вдало пояснила. Якось так. Матиму час, то сфотографую і намалюю, що планується.
|
|
| |
Агрум | Дата: П`ятниця, 2013-07-12, 4:04 PM | Повідомлення # 292 |
друг
| Цитата (Tana) http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/27 чомусь не відкривається посилення.
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2013-07-12, 4:50 PM | Повідомлення # 293 |
Мудра людина
| Цитата (Агрум) чомусь не відкривається посилення. З посилання треба кому в кінці забрати і відкриється
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
sheva | Дата: Неділя, 2013-07-14, 1:18 PM | Повідомлення # 294 |
побратим
| Черговий звіт: Та-дам! Сорочку нарешті закінчено.
моя майстерня
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2013-07-14, 1:25 PM | Повідомлення # 295 |
Мудра людина
| sheva, гаааааааарно!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
sheva | Дата: Неділя, 2013-07-14, 1:39 PM | Повідомлення # 296 |
побратим
| lady-v, дякую. Мене вже саму нетерплячка мучає, куди б її вже одягти. На жаль ще дуже спекотно
моя майстерня
|
|
| |
Afinna | Дата: Неділя, 2013-07-14, 1:48 PM | Повідомлення # 297 |
побратим
| Цитата (sheva) Сорочку нарешті закінчено. Аню, вітаю із закінченням роботи! Результат вражає!! Гарна сорочка виплекалась! Дай, Боже, щоб носилась довго і з задоволенням! А привід вигуляти сорочку скоро з*явиться
|
|
| |
Татьяна3618 | Дата: Неділя, 2013-07-14, 3:21 PM | Повідомлення # 298 |
побратим
| sheva, Таки ДА! Мої вітання! Нова концепція була правильною.
|
|
| |
nosiknata | Дата: Неділя, 2013-07-14, 3:30 PM | Повідомлення # 299 |
Мудра людина
| sheva, та то супер сорочка!готуйтесь ловити заздрісні та захоплені погляди:)
Таню, а де ж твоя - випрана-підкрохмалена з детальними фото?
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
Повідомлення відредагував nosiknata - Неділя, 2013-07-14, 3:34 PM |
|
| |
sheva | Дата: Неділя, 2013-07-14, 3:38 PM | Повідомлення # 300 |
побратим
| Afinna, Татьяна3618, nosiknata, - дівчата, дякую за відгуки. Самій дуже радісно, бо то перша велика робота. І нехай вийшло не зовсім те, що одразу планувалося, задоволення від того не меншає. Бажаю усім скоріше закінчити свої довгобуди! ( І починати нові )
моя майстерня
Повідомлення відредагував sheva - Неділя, 2013-07-14, 3:38 PM |
|
| |