Довгобуд "Виплекана сорочка": зошит 2
|
|
Tana | Дата: Неділя, 2013-03-17, 12:25 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Технічно вичерпано -- списано зошит, пишемо в наступному
За покликом серця, за необхідністю одягатись пристойно та з метою пошиття традиційного українського вбрання – сорочок – майстринями (і майстрами) нашої спільноти для себе та ліквідації такого явища як вишивальниця без вишиванки започатковуємо довгобуд «Виплекана сорочка»
Код [url=http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/49-855-1][img]http://vyshyvanka.ucoz.ru/bunners/dovgobud_sorochka.jpg Увага! На прохання посвячених внутрішньою назвою довгобуду є легкоший
Умови участі: -- велике бажання і внутрішній неспокій в душі; -- погодження з висловом, що очі бояться – руки роблять; -- допис у вільній формі про Ваш задум і його стан на сьогоднішній день.
Форма роботи 1.Звіт Раз на місяць з 1 по 8 число написати, показати, що Ви зробили в напрямку реалізації своєї вишивальної мрії (схему, ідею, фрагмент вишивки, оздоблення, розкроєні деталі тощо), будь-що, що Вас наближує до мети – виплеканої сорочки. 2. Підтримка інших учасників добрим словом, порадою чи корисним посиланням.
Невиконання умов участі, відсутність звіту та активності в темі свідчитиме про те, що мрія не здійснюється і відкладається. Штрафів, покарань, виключень з довгобуду нема. Адже найбільше покарання – відсутність сорочки. З чим ми і боремось, вірніше, працюємо. Адже ми талановиті, завзяті, найкращі в світі, і шануємо як мистецтво в собі, так і себе в мистецтві))! Тому з глибокою повагою до себе, з любов’ю до свого вишивального «я» вишиваємо собі сорочку!
Результатом довгобуду має стати фото, де Ви з усміхненим обличчям, одягнуті у власноруч вишиту й пошиту сорочку, радієте життю. І показуєте приклад, як повинна світитися від щастя вишивальниця!:)
Учасники і етапи роботи: 1. Tana: листопад, березень, квітень, травень, червень, збирання, готова робота 2. Jinsei Початок роботи, квітень, червень 3. romantik Початок, червень 4.Andrew_Yer: готова робота 5. Bullet Задум і ескіз, березень, червнева форумівка, серпень 6. Kaluna завершення вишивки 7. Oленка 8. Пасіонарія жовтень 9. Zeta січень 2013, лютий, червень 10. Тетяна лютий, готова робота 11. siesta майже готова робота 12. Волиняночка листопад 13. sjana_if Початок роботи 14. Mod Початок роботи 15. martka80: вересень 16. Oka:серпень 17. shtynka Початок работи 18. Сестра_Юлія 29. Киянка лютий, червнева форумівка, червень 20. a-stra 21. Mellory_zp грудень 22. Люлюсик вересень 23. tanytryell жовтень 24. Svitlyk жовтень, червень 25. aniel 26. Jasjka лютий, травень, липень 27.Tati майже готова робота 28. Na_talka готова робота на щасливій власниці 29. nota Початок-намір 30. sheva лютий 2013, березень, червень і нова концепція сорочки, готова робота 31. 1_Olenka-zmijuchka_1 лютий 2013, березень, квітень, готова робота 32. Galla лютий, березень, квітень, травень, червень, серпень 33. Татьяна3618 першоджерело: схема, березень, готова сорочка на дочці, готова сорочка на власниці 34. fiery Намір 35. zetka Прототип сорочки,березень, квітень, червень 36. lady-v схеми, лютий, квітень, травень, липень 37. Tatyanablack Початок роботи. 38. Оксанятко Намір. 39. Олюша Початок роботи і звіт за лютий 40. fatini Початок роботи, травень 41. Юлька-мамулька Початок, травень, червень, липень, готові вишиті деталі сорочки, готова сорочка 42. Natasska червень 43.Татьяна3618 Початок (відшита Чернігівщина),проби, початок рукава, серпень ...
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Татьяна3618 | Дата: Неділя, 2013-07-07, 4:46 PM | Повідомлення # 241 |
побратим
| Svitlyk, Як гарнесенько! Ніжно і дууууже красиво!
|
|
| |
sheva | Дата: Неділя, 2013-07-07, 5:14 PM | Повідомлення # 242 |
побратим
| Svitlyk, так гарнесенько! Не смійте відкладати, бо нам вже дуууже хочеться побачити її на вас.
моя майстерня
|
|
| |
Zeta | Дата: Неділя, 2013-07-07, 9:48 PM | Повідомлення # 243 |
Мудра людина
| Svitlyk - мені так подобається цей узор! - буде надзвичайно гарна сорочка! легких стібочків та шидшого закінчення роботи!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Natasska | Дата: Неділя, 2013-07-07, 10:10 PM | Повідомлення # 244 |
друг
| Svitlyk чудовий узор, дійсно, легких хрестиків
|
|
| |
Galla | Дата: Неділя, 2013-07-07, 10:13 PM | Повідомлення # 245 |
побратим
| Svitlyk, підтримую дівчат, сорочка надзвичайно красива, бажаю швидше закінчити і з задоволенням носити!
|
|
| |
Natasska | Дата: Неділя, 2013-07-07, 10:14 PM | Повідомлення # 246 |
друг
| ось мій звіт Вставила фото Tana
Повідомлення відредагував Tana - Понеділок, 2013-07-08, 4:38 PM |
|
| |
Zeta | Дата: Неділя, 2013-07-07, 10:35 PM | Повідомлення # 247 |
Мудра людина
| ГААААРНО!!!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
ТМК | Дата: Понеділок, 2013-07-08, 0:06 AM | Повідомлення # 248 |
Мудра людина
| Natasska, який блиск! Красивущо!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Svitlyk | Дата: Понеділок, 2013-07-08, 3:01 AM | Повідомлення # 249 |
побратим
| ТМК, Татьяна3618, sheva, Zeta, Natasska, Galla, дякую величезне за підтримку!
Цитата (sheva) Не смійте відкладати, бо нам вже дуууже хочеться побачити її на вас. Ой, а мені як хочеться)))
Цитата (Natasska) ось мій звіт Розкішна буде сорочка!
|
|
| |
Natasska | Дата: Понеділок, 2013-07-08, 9:10 AM | Повідомлення # 250 |
друг
| дякую. вишиваю рубкою прессіоза, вже трішки підловчилась, щоб рівно лягала, от тільки у мене таке враження, що її робили на заводі зубами)))доводиться багато викидати.цікаво, чи круглий бісер такий же нерівний?
|
|
| |
Татьяна3618 | Дата: Понеділок, 2013-07-08, 9:23 AM | Повідомлення # 251 |
побратим
| Tana, пані модератор, чом свій звіт до етепів роботи не внесений? я хотіла подивитися змережування, прийшлося шукати...
Повідомлення відредагував Татьяна3618 - Понеділок, 2013-07-08, 3:23 PM |
|
| |
Татьяна3618 | Дата: Понеділок, 2013-07-08, 9:25 AM | Повідомлення # 252 |
побратим
| Natasska, від бісерних сорочок я взагалі в захваті... круглий бісер рівніший, але дивитися треба, кажуть найкращій чеський, але дорогий...
|
|
| |
Galla | Дата: Понеділок, 2013-07-08, 11:28 AM | Повідомлення # 253 |
побратим
| Цитата (Natasska) вже трішки підловчилась добре наловчилися, якщо так швиденько таку красу робите, побільше вам часу і терпіння!
|
|
| |
Lyubov | Дата: Понеділок, 2013-07-08, 12:56 PM | Повідомлення # 254 |
Мудра людина
| Natasska, А что это за бисер? Что за ручки-мастерицы!!! Наверно, из золота!
|
|
| |
Natasska | Дата: Понеділок, 2013-07-08, 1:26 PM | Повідомлення # 255 |
друг
| в тому-то і справа, що він чешський...хотілося б в такому випадку глянути на Китай....
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2013-07-08, 4:33 PM | Повідомлення # 256 |
Мудра людина
| Zeta, Киянка, Svitlyk, вітаю з просуванням вперед, хороший темп і якість роботи очевидна в усіх трьох сорочках. Бажаю швидкого шляху до результату!Natasska, внесла в звітну таблицю Вашу бісерну красу. Дуже гарно!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2013-07-08, 4:35 PM | Повідомлення # 257 |
Мудра людина
| Цитата (Татьяна3618) Tana, пані модератор, чом свій звіт до етепів роботи не внесений? я хотіла подивитися змережування, прийшлося шукати... Виправилась)) По змережуванню, вочевидь, напишу оглядову статтю, багато в мене зауважень-висновків-рекомендацій.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2013-07-08, 4:42 PM | Повідомлення # 258 |
Мудра людина
| Цитата (Natasska) дякую. вишиваю рубкою прессіоза, вже трішки підловчилась, щоб рівно лягала, от тільки у мене таке враження, що її робили на заводі зубами)))доводиться багато викидати.цікаво, чи круглий бісер такий же нерівний? Natasska, питання: якою ниткою вишиваєте?
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2013-07-08, 4:52 PM | Повідомлення # 259 |
Мудра людина
| Tana, мені здалось, чи я вже десь бачила Вашу виплекану сорочку на Вас готовою? Чому ж її тут нема? Чи то інша сорочка була?
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2013-07-08, 5:27 PM | Повідомлення # 260 |
Мудра людина
| Мій попередній звіт - перша виплекана сорочка. Зроблено в гурожитку ліцею, де ми жили під час фестивалю "Волинське віче"; адже завдяки цьому заходу я все ж таки виплекала свою чернігівську сорочку. Допрацювання будуть, але про це згодом. Дякую усім за підтримку!
|
|
| |