Вишивальний обмін.Біскорню "Літо".
|
|
|
shtynka | Дата: П`ятниця, 2010-07-23, 7:29 PM | Повідомлення # 61 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ха, а я вже навіть отримала вчора Юліни біскорнюшки. Дуже позитивний конвертик, але покажу пізніше - як закінчиться блокада моєї спальної кімнати через ремонт... Поки що вся техніка під плівкою, фотоапарат поза зоною досяжності... Юля, величезне дякую за !обидві біскорнюшки, а ножниці для бордюрчиків - була моя давня потаємна мрія! Як ти тільки здогадалась? Я здається тут ніде не говорила про те, навіть в сусідніх темах! Отож, думаю моя посилка була комбінованою літньо-обмінною та поштою щастя водночас! Дякую мільйон разів, і обов"язково виставлю фото, тільки трішечки згодом... Сподіваюсь, на наступному тижні кімнату закінчимо - і я буду знову з вами кожного дня без жодних обмежень!
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-07-23, 7:52 PM | Повідомлення # 62 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (shtynka) Ха, а я вже навіть отримала вчора Юліни біскорнюшки. Дуже позитивний конвертик, але покажу пізніше - як закінчиться блокада моєї спальної кімнати через ремонт... ах, всі лише обіцяють, як правило, ми потім не бачимо присланого Але сподіваюсь від тебе таки побачити!) Вітаю з першою кривулькою. Сестра_Юлія, ніхто й не мав у тобі сумнівів, ти активістка! Молодець)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2010-07-24, 10:23 AM | Повідомлення # 63 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) ах, всі лише обіцяють, як правило, ми потім не бачимо присланого Але сподіваюсь від тебе таки побачити!) Показую: Це що стосується обміну біскорнюшками Комахи дуже яскраво-літні та веселі. Юля, ще раз дякую за позитив!
Моя майстерня
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2010-07-24, 5:03 PM | Повідомлення # 64 |
Мудра людина
| Класс!! Shtynka, вітаю з початком!!Юля, з комашками дуже красиво вийшло, молодець! А до мене на пошту прийшла ось така кривулька , за тиждень лише одна(( Це поки весь суботній звіт. Дівчатка, активізуємось, беремо приклад і вишиваємо!!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-07-24, 6:19 PM | Повідомлення # 65 |
маніяк графічних ліній
| shtynka, вітаю тебе з комашкою і бабкою, вони класнючі!! \ nosiknata, вітаю з кривулькою, але ЧИЯ вона???
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2010-07-25, 4:04 PM | Повідомлення # 66 |
Мудра людина
| Моє біскорню-морозиво червневе від Сестра_Юлія. Смічнюче, ніжне! Дякую, Юлечко, ти просто молодчинка з моторчиком!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
Повідомлення відредагував Tana - Неділя, 2010-07-25, 5:49 PM |
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2010-07-25, 5:44 PM | Повідомлення # 67 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Моє біскорню-морозиво червневе від [b]Сестра_Юлія[/b. Які гарненькі! Я бачу там ще якісь серветочки симпатичні видно.
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2010-07-25, 5:50 PM | Повідомлення # 68 |
Мудра людина
| Про них в пошті щастя
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-07-26, 2:59 AM | Повідомлення # 69 |
маніяк графічних ліній
| Тана, Юля, кривулька прекрасна я теж зашиваю вже свої. 99% готовність, за тиждень, сподіваюсь, ще дехто вивісить світлинки
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2010-07-31, 11:50 PM | Повідомлення # 70 |
Мудра людина
| Поки у мене досконало готова ось ця "Червень" Інші дві -лишилось зшити докупи. За тиждень не отримала нових робіт, але, надіюсь, вкладемось в часові рамки. Дівчатка, має бути красота, мені дуже сподобалось робити ці кривульки !!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-08-01, 0:25 AM | Повідомлення # 71 |
маніяк графічних ліній
| nosiknata, але ж і гарні!!!!
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2010-08-01, 10:00 AM | Повідомлення # 72 |
Мудра людина
| Я затримуюсь, допоки не розребу своє добро і не дістанусь до вишивання (в мене гардеробна кімната тепер є, але ще не заселена до кінця речами і книжками ) А в безладі не вишивається. nosiknata, сонечка прекрасні!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2010-08-01, 7:34 PM | Повідомлення # 73 |
Мудра людина
| Tana, ти права, в безладі не вишивається!!!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-08-04, 11:43 PM | Повідомлення # 74 |
Мудра людина
| Від Тані shtynka отримала серпневі біскорню. Надзвичайно милі кривулькі. І легкі, метелики інакшими не бувають. Днями відшию свої, я від сьогодні у вишиванні. Відробляю накопичене.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-08-05, 0:36 AM | Повідомлення # 75 |
маніяк графічних ліній
| shtynka, дуже гарне твоє біскорню Тана, вітаю Штинька, пропоную в першому повідомленні теми зірочками дописувати хто отримав свої кривульки. Олна * - 1 кривулька отримана, ** - дві кривульки, ну і так далі ) Наочно буде видно просування гри.
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-08-05, 8:57 AM | Повідомлення # 76 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Штинька, пропоную в першому повідомленні теми зірочками дописувати хто отримав свої кривульки Хороша ідея, у всьому має бути порядок, хоч і творчий!
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2010-08-05, 1:10 PM | Повідомлення # 77 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Штинька, пропоную в першому повідомленні теми зірочками дописувати хто отримав свої кривульки. Будемо дописувати Тільки координатор в нас тут Наталка (nosiknata). А ми (хто має такі повноваження) - будемо допомагати ))) В мене на підході остання біскорнюшка, щоправда закінчився один колір - робота трохи призупинилась... Та я впевнена, у терміни гри ми всі вкладемось!
Моя майстерня
|
|
| |
cherry | Дата: Четвер, 2010-08-05, 7:59 PM | Повідомлення # 78 |
побратим
| Ура, сьогодні вже відправила всі три своїх кривульки! Тільки б пошта не "підкачала"
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-08-05, 10:00 PM | Повідомлення # 79 |
Мудра людина
| cherry, справня майстриня! Чекаємо звітів!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-08-05, 11:16 PM | Повідомлення # 80 |
маніяк графічних ліній
| Quote (cherry) Тільки б пошта не "підкачала" невже ще хтось і досі відправляє не рекомендованою поштою? Тоді може і підкачати..
|
|
| |