Вишивальний обмін.Біскорню "Літо".
|
|
|
welshrabbit | Дата: П`ятниця, 2010-07-02, 11:20 AM | Повідомлення # 21 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| І я за те, щоб кирилицею назви місяців:)
|
|
| |
tanytryell | Дата: П`ятниця, 2010-07-02, 4:35 PM | Повідомлення # 22 |
мешканець сайту
| Кирилицею. Нікнейм... можна, якщо впишеться у візерунок. Моя перша буде червнева
|
|
| |
montan | Дата: П`ятниця, 2010-07-02, 8:54 PM | Повідомлення # 23 |
побратим
| Quote (nosiknata) І чи будемо підписувати нікнейм на форумі з зворотнього боку біскорню? Може, краще назву місяця на звороті? І там само нікнем. Але тоді місяць - кирилицею, нікнейм - латинкою... Вийде каша
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-07-02, 8:59 PM | Повідомлення # 24 |
Мудра людина
| підписи, як на мене, не є принциповими
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lakizka | Дата: Субота, 2010-07-03, 0:07 AM | Повідомлення # 25 |
побратим
| Quote (nosiknata) Все-таки наважилась записатись, а я думала не захочеш Звісно хочу, мені дуже подобаються біскорню. Маю ого-го скільки схем, а вишила всього одну на подарунок, собі ніяк не виходить. Просто боюся плентатися в хвості. А може замість слова (місяця) писати нік і номер місяця і рік. Наприклад lakizka 06.2010р
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2010-07-03, 10:29 AM | Повідомлення # 26 |
Мудра людина
| Quote (lakizka) lakizka 06.2010р Мені подобається! Але чим менше правил тим цікавіше - тому вишивайте що і як хочете, підписуйте чи не підписуйте - ваша справа, головне сам процес Я так зрозуміла всі погоджуються вишивати три штуки? Якщо комусь три - це занадто - відписуйтесь. Хочеться нарешті визначитись з кількістю біскорню ( 1,2,3)- і замкнути коло для пересилки. З наступного тижня отримаєте адреси. Я на три дні їду до синочка в село - не розслаблятись! До вівторка!!!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
montan | Дата: Субота, 2010-07-03, 11:56 AM | Повідомлення # 27 |
побратим
| Три штуки - якраз нормально
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-07-06, 6:28 PM | Повідомлення # 28 |
Мудра людина
| Дівчата, порадьте, чим краще наповнювати, якщо в мене нема синтепуху. Ватою не хочеться, може, вовною чи вовняними нитками, порадьте, будь-ласка.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Via | Дата: Вівторок, 2010-07-06, 8:06 PM | Повідомлення # 29 |
побратим
| Тана, читайте гілочку про спільні закупки - на днях будемо закупати синтепух
Повідомлення відредагував Via - Вівторок, 2010-07-06, 8:54 PM |
|
| |
Сонька | Дата: Вівторок, 2010-07-06, 8:43 PM | Повідомлення # 30 |
побратим
| Я заповнюю синтепоном, він теж гарний як наповнювач.
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Вівторок, 2010-07-06, 10:30 PM | Повідомлення # 31 |
побратим
| І я синтепоном наповнюю, він на метраж продається в магазнах тканин.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2010-07-12, 1:35 PM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| nosiknata, прошу адреси! бо в мене одна подшечка вже готова
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-07-12, 8:07 PM | Повідомлення # 33 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Дякую, що вписали мене в учасниці, бо я тимчасово ще не можу повноцінно дописувати у форум. Шановні модератори, впишіть в перше повідомлення всіх учасниць + інформацію про МК по біскорню і правила їх оформлення у нашому обміні. В середу забираю системник з фірми, буду з четверга активна (читайте, - нормальна!), сама все виправлятиму
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
tanytryell | Дата: Вівторок, 2010-07-13, 5:18 PM | Повідомлення # 34 |
мешканець сайту
| Перша готова! Приступаю до наступної. Всім - натхнення!
|
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2010-07-14, 9:29 PM | Повідомлення # 35 |
Мудра людина
| Bullet, я не можу вже нічого виправити у першому повідомленні, тому вношу корективи тут - нас 10 учасників. Правил оформлення (колір, розмір, різновид) - нема є тільки кількість - три штуки, і тема - "Літо". Адреси будуть - ще працюю над принципом розсилання - не хочу підряд, а хочу врізнобій і щоб всі були задіяні і щоб недалеко відсилати і щоб по різних регіонах.... Зроблю сьогодні точно - бо в 19 прийшлаз роботи а зранку приїхала з сільських городів - інтернету 4 дні не бачила tanytryell, cherry - адреси дані без індексу, допишіть мені у приват будь-ласка!
Повідомлення відредагував nosiknata - Середа, 2010-07-14, 10:38 PM |
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2010-07-15, 0:25 AM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Quote (nosiknata) я не можу вже нічого виправити у першому повідомленні А я можу Лізо, може Наталці теж надати права модератора в гілці "Спільна творчість"? Якщо і Наталя звісно не проти ))) Бо частенько Наталка береться координувати цікаві обміни та конкурси... Вибачайте за офтоп.... Біскорнюшку одну почала, ніяк не дошию - чекаю коли вже буде остаточно відомо адреси та можливі вимоги і правила (щодо підписів, форм, тощо)
Моя майстерня
|
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2010-07-15, 2:26 AM | Повідомлення # 37 |
Мудра людина
| shtynka, дякую за допомогу! Отримуєш свої адреси в приват прямо зараз - так "нахімічила" - мозок горить, але ніхто двічі не повториться - всі вперемішку))) Та ще старалась по регіонах розділити - з Сходу на Захід і навпаки Шановні учасники! Шиємо три біскорню з сюжетами по трьох літніх місяцях і висилатимемо свої "Червень", "Липень", і "Серпень" трьом різним людям, отже вони мають хоч якось відрізнятись чи бути підписаними. Що писати ( цифри, букви, нік на форумі) - вирішуйте самі - я буду писати nosiknata 06.2010, 07.2010, 08.2010 з виворітного боку і мої біскорню відрізняються по кольору і сюжету. Після отримання адрес ви знатимете кому вишиваєте, тому можна буде врахувати якісь уподобання майбутнього отримувача. Всім активно творити - рівних хрестиків і акуратних стібків! Ще одне - я планувала не показувати поодинокі роботи, а просто відписувати про отримання, а сфотографувати всі три біскорнюшки разом в кінці проекту.Як думаєте? все...спатки... зранку на роботу...Всім доброї ночі - очі злипаються! )
Повідомлення відредагував nosiknata - Четвер, 2010-07-15, 2:36 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-07-15, 3:55 AM | Повідомлення # 38 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| nosiknata, додала останнє оновлення в ваше перше повідомлення і зробила його шапкою на кожну сторінку цієї теми, імхо, так зручніше. Я тепер вже на новому харді і софті, писатиму багато. Вишивати вже почну з наступного тижня, 2 біскорню вже підібрала )схеми), з нетерпінням чекаю на адреси
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2010-07-16, 3:24 AM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| nosiknata, а я не підписувала :-(((. А всі три вже готові... Це я чогось поквапилася, поки було натхнення. Чекаю на адреси.
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2010-07-16, 9:12 AM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| Quote (nosiknata) Ще одне - я планувала не показувати поодинокі роботи, а просто відписувати про отримання, а сфотографувати всі три біскорнюшки разом в кінці проекту.Як думаєте? Думаю, цікавіше одразу буде побачити чергову біскорнюшку, а наприкінці проекту просто влаштувати галерею із отриманих робіт (можливо навіть у першому повідомленні). Можу взяти це на себе. Маю право редагувати цю гілку форуму - тому це цілком посильна задача. Єдине прохання - викладати фото одразу як прев"ю через радикал.
Моя майстерня
|
|
| |