Вишивальний обмін.Біскорню "Літо".
|
|
|
lakizka | Дата: Вівторок, 2010-09-21, 10:55 PM | Повідомлення # 181 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| tanytryell, твоя кривулічка в усі пори року буде мене радувати :-)))
|
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2010-09-29, 3:32 PM | Повідомлення # 182 |
Мудра людина
| Виставляю свою липневу кривульку для Bullet - "Липень рукодільний". Ще чекаю новин від lakizka, і її останньої кривульки і обмін можна буде вважати завершеним.
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-09-29, 4:10 PM | Повідомлення # 183 |
Мудра людина
| Галерея милує око. А кривулька для Лізи -- практично іменна, пасуватиме до кожної зі швейних машинок нашого адміністратора! Дуже гарно вийшло, nosiknata!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-09-29, 4:20 PM | Повідомлення # 184 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (nosiknata) Виставляю свою липневу кривульку для Bullet - "Липень рукодільний". вона прекрасна, дякую, Нато! Найбільше виражає мої рукоділля : )* Лакізка напевно отримає мою трохи пізніше. Я невдало поекспериментувала з простим (не рекомендованим) листом і ось результат. Ні листа, ні кривульки. Нічого, ще одна вже в дорозі. Чекаємо з дня на день.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2010-09-29, 4:28 PM | Повідомлення # 185 |
Мудра людина
| Так, дуже авторська і дуже індивідуальна кривулька вийшла в Наталі для Лізи ))) Класно! Дивлюсь, одна єдина подушечка залишилась... Які ж ми все таки молодці!
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-09-29, 4:36 PM | Повідомлення # 186 |
маніяк графічних ліній
| Quote (shtynka) дуже авторська і дуже індивідуальна кривулька вийшла в Наталі для Лізи ))) Класно! от-от! конкретно МОЯ да : )*
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lakizka | Дата: Неділя, 2010-10-17, 7:14 PM | Повідомлення # 187 |
побратим
| Я нарешті закриваю наш обмін біскорнюшками. Вона така гарна, мені чомусь хочеться на неї бджілку посадити... Лізо, ГАРНО ДЯКУЮ! Правда шкода, що вийшла така прикрість з нашою поштою і тобі довелося висилати мені заміну, але мені насправді дуже сподобалася твоя гкривулька
|
|
| |
nosiknata | Дата: Неділя, 2010-10-17, 8:35 PM | Повідомлення # 188 |
Мудра людина
| ООООО, гарна яка!!! Вітаю lakizku з завершенням обміну кривульками!!! Надіюсь робота пошти не зіпсувала настрій і довгоочікувана приємність замінила весь негатив - Лізо, молодець, що вислала вдруге!!! Дякую всім за участь і за чудові роботи!!!! Через тиждень закрию тему повністю, оскільки галерея робіт вже в повному складі.
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-10-17, 9:50 PM | Повідомлення # 189 |
маніяк графічних ліній
| lakizka, я рада, що нарешті вона до тебе дійшла. Відправлена ОГО як давно (навіть друга). Прикро, тепер знатиму, що при потребі висилатиму тобюі пошту за місяць. Бо так дивно працюють ваші поштарі (за номером посилки, вона була в Чернівцях вже давно (про що я Лакізці писала...) Дякую всім дівчатам за такі приємнюшки-біскорнюшки. Я всім хвастаюсь, який у нас класний форум. Дяка вам!
|
|
| |
lakizka | Дата: Неділя, 2010-10-17, 10:47 PM | Повідомлення # 190 |
побратим
| Bullet, я її отримала тиждень назад, але за клопотами всілякими аж сьогодні фото виставила. Так що половину вини пошти беру на себе. А форум таки справді класний
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Вівторок, 2010-10-19, 5:22 PM | Повідомлення # 191 |
побратим
| Bullet, дуже симпатична біскорню! А давайте ще якийсь обмін зробимо! Мені цей обмін дуже сподобався! Я поки не маю право створювати нові теми, а взагалі хотіла запропонувати обмін прихватками в будь-якій техніці, як вам така ідея?
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-10-20, 3:49 AM | Повідомлення # 192 |
маніяк графічних ліній
| Quote (welshrabbit) взагалі хотіла запропонувати обмін прихватками в будь-якій техніці, як вам така ідея? +1 мене, як затяту не-вишивальщицю, дуже зацікавили слова *в будь-якій техніці*))) Не обов"язково вишиті?
|
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2010-10-20, 1:50 PM | Повідомлення # 193 |
Мудра людина
| welshrabbit, я - за! Просто сама часу не маю на це ( принаймні зараз. чесно) Як хочете - я створю тему "Обмін №4. Прихватки", або як скажете, а вже координувати проект беріться ви -як ініціатор ! Просто подальше обговорення нюансів наступного обміну саме в цій темі, вважаю, не дуже коректно
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Середа, 2010-10-20, 4:37 PM | Повідомлення # 194 |
побратим
| Bullet, так, в будь-якій техніці!:) Думаю, це було б цікаво! nosiknata, буду вдячна за створену тему і координувати буду, подивимося чи будуть бажаючі:)
|
|
| |