Вишивальний обмін.Біскорню "Літо".
|
|
|
welshrabbit | Дата: Понеділок, 2010-06-28, 9:14 AM | Повідомлення # 2 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Я записуюсь! Люблю робити біскорнюшки:)) Тільки як організувати, може просто назначити кожному учаснику партнера для обміну?
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-06-28, 1:51 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| +1 учасник, біскорню жодного разу не робила))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
tanytryell | Дата: Понеділок, 2010-06-28, 3:40 PM | Повідомлення # 4 |
мешканець сайту
| Із задоволенням візьму участь! Біскорню робила - не складніше твоїх, Tana, закладинок , і теж дуже приємно і швидко. До речі, біскорню - це таки велика родина кривульок. Будемо класичні робити, чи кому які до вподоби?
|
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2010-06-28, 8:34 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Quote (tanytryell) Будемо класичні робити, чи кому які до вподоби? Я буду робити їх вперше у житті - тому оберу класичну (2 квадратики), а в обміні обмежень не планувала - що хочете то і шийте лиш би помістилося в трилітрову банку Про кількість - я би дуже хотіла вишити кожному учаснику одну, а якщо більшість пристане - то я розприділю пари. Наразі 4 штучки я осилю, а далі подивимось по кількості учасників. Може так - кожен шиє три біскорнюшки (червень, липень і серпень) і висилає трьом адресатам, і так по колу - в результаті у кожного буде по три штучки від різних учасників. Можна їх підписувати назвами місяців, можна виділяти кольором, можна вишити сунички, малинки, гарбузики, можна міняти тканину - думаю на кінець ми маємо отримати масу задоволення від процесу і мінімум по три біскорнюшки кожна
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-06-28, 8:53 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Дайте ще матеріал по біскорню в цю тему. Дякую.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2010-06-28, 9:21 PM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| Quote (Tana) +1 учасник, біскорню жодного разу не робила)) Аналогічно! Але мене беріть теж до себе - я буду старатись )))
Моя майстерня
|
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2010-06-28, 9:47 PM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| http://community.livejournal.com/master_klass/68270.html http://www.vsehobby.ru/biskornju.html http://club.osinka.ru/topic-36513 Ось тільки деякі ссилки по темі... Все просто зшивається
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Понеділок, 2010-06-28, 9:52 PM | Повідомлення # 9 |
побратим
| Дівчата, я вчилася робити біскорню по цьому майстер-класу. Тут начебто все зрозуміло викладено. http://community.livejournal.com/master_klass/68270.html Додано (2010-06-28, 9:52 PM) --------------------------------------------- О, nosiknata мене випередила, поки я писала:)))
|
|
| |
cherry | Дата: Понеділок, 2010-06-28, 10:56 PM | Повідомлення # 10 |
побратим
| І мене візьміть! Ніколи, правда, не робила біскорню, але "вмію навчитись" Ідея по три - на кожен місяць -хороша. Взагалі, було б добре, щоб "всі-всім", але я напевно не дам ради)))
|
|
| |
montan | Дата: Вівторок, 2010-06-29, 7:06 PM | Повідомлення # 11 |
побратим
| І мене беріть до себе
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2010-06-30, 10:11 AM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Quote (welshrabbit) Тільки як організувати, може просто назначити кожному учаснику партнера для обміну? Пропоную пересилати по принципу коловороту - кожен учасник надсилає обов"язково одну біскорнюшку наступному в списку, а останній - першому. Всі інші біскорнюшки (якщо виникне бажання їх зробити більше ніж одну) - на власний розсуд, в довільному порядку. Як вам таке?
Моя майстерня
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2010-06-30, 10:42 AM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| За проханням дописую ще одного учасника - наш любий Адміністратор - Ліза Bullet (має тимчасові складнощі з інтернетом)
Моя майстерня
|
|
| |
tanytryell | Дата: Четвер, 2010-07-01, 0:04 AM | Повідомлення # 14 |
мешканець сайту
| Здесь http://klub-iskusnica.ru/forum/viewtopic.php?f=67&t=1457 есть фотографии разных видов бискорнюшек и им подобных, а также ссылки на мастер-классы. Что касается схем - подойдут любые, размер которых позволит уместить их на кривульке того размера, который вы хотите (по секрету - это может быть маячок на ножнички, 3 см в диаметре, а может... диванная подушка!) Идею с двумя одариваемыми поддерживаю, но предлагаю поправку. Чтобы невзначай не завалить бискорнюшками одного или двух получателей, надо, чтобы каждый знал, куда что отправлять. Думаю, если один из получателей будет "секретным", знать которого будут он сам и "ведущий", и отобран будет простой жеребьёвкой - будет куда интереснее и интригующе. А второй получатель - следующий по списку, чтобы был элемент уверенности.
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2010-07-01, 10:53 AM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| tanytryell, чекаємо остаточного слова і проголошення старту від координатора обміну (nosiknata)! хоча, зізнаюсь по секрету, я вже почала вишивати одну біскорнюшку... нажаль, вчора натхнення на завершення не стало - тому поки що зависла в напівготовому стані... буде відомо куди слати - буде додатковий стимул )))
Моя майстерня
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2010-07-01, 12:03 PM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| а я , а я !!! невже я не встигла записатись?!
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2010-07-01, 10:51 PM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| Сестра_Юлія, думаю, ще не пізно )))
Моя майстерня
|
|
| |
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2010-07-02, 0:49 AM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| 9. Сестра_Юлія Урочисто оголошую старт! Нас 9 учасників. Починаємо вишивати, а адреси я надішлю кожному персонально. Я більше схиляюсь до вишивання трьох "іменних" біскорню "Червень", "Липень", "Серпень", і надсилати їх трьом учасникам обміну ( за таємно складеною мною схемою)))), в результаті не буде повторів. Я матиму три біскорню від трьох різних людей (напр. Таня надсилає мені свій червень, Ліза - липень, Юля - серпень) з трьома різними візерунками за числом літніх місяців. Тому, якщо пристаєте на це - пишіть. Обговорення продовжується. п.с. Я вже придумала якою має бути моя перша біскорню - "Червень"
Повідомлення відредагував nosiknata - П`ятниця, 2010-07-02, 0:50 AM |
|
| |
lakizka | Дата: П`ятниця, 2010-07-02, 2:44 AM | Повідомлення # 19 |
побратим
| Наташа, мене теж бери в вашу пісочницю. Якщо я звісно не порушу таке чудове співвідношення 3х3.
|
|
| |
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2010-07-02, 9:34 AM | Повідомлення # 20 |
Мудра людина
| 10. lakizka Все-таки наважилась записатись, а я думала не захочеш Все буде добре, не порушиш, я справлюсь На даний момент нас 10. І ще одне - якщо будемо робити підпис назву місяця, то якою мовою? Я пропоную писати кирилицею, не латинськими буквами. І чи будемо підписувати нікнейм на форумі з зворотнього боку біскорню?
|
|
| |