Вишивальний обмін.Біскорню "Літо".
|
|
|
cherry | Дата: П`ятниця, 2010-07-16, 12:22 PM | Повідомлення # 41 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Привіт усім! Дівчатка, ви куди рвонули - у декого вже по 3 біскорнюшки готові! А я на два тижні випала з цієї реальності - була в селі. Але я вас наздожену!
|
|
| |
tanytryell | Дата: П`ятниця, 2010-07-16, 12:26 PM | Повідомлення # 42 |
мешканець сайту
| Я поки не можу викладати оті страшенні коди, тому простіше буде викласти одразу всі, одним посиланням, а ви вже виправите (один раз, а не тричі ;)) Додано адміністратором: виправлено! Кожен форумчанин перевіряється вручну.
Повідомлення відредагував Bullet - П`ятниця, 2010-07-16, 11:56 PM |
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2010-07-16, 7:35 PM | Повідомлення # 43 |
Мудра людина
| Quote (tanytryell) Я поки не можу викладати оті страшенні коди Дивно, повідомлень вже більш ніж 10... Треба просто розібратись, чому не виходить... Проте, я не наполягаю - лише висловила моє бачення ))) Quote (cherry) Дівчатка, ви куди рвонули - у декого вже по 3 біскорнюшки готові! А я на два тижні випала з цієї реальності - була в селі. Але я вас наздожену! Ще купа часу до вересня ))) Я буду робити із душею, хоч і постараюсь не відкладати в довгу шухлядку...
Моя майстерня
|
|
| |
lakizka | Дата: Субота, 2010-07-17, 0:02 AM | Повідомлення # 44 |
побратим
| Я вчора вже теж запланувала які буду вишивати, заодно розгребла капарі в папці "Біскорню". Тепер головне, сісти і вишити.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-07-17, 1:36 AM | Повідомлення # 45 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Перепрошую, якщо повторююсь. Але уточнюю: форма біскорню може бути різною? Як фантазійною, так і простою подушечкою?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2010-07-17, 10:34 AM | Повідомлення # 46 |
Мудра людина
| так, форма різна - нікого не прив"язую до шаблонного біскорню
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Субота, 2010-07-17, 10:38 AM | Повідомлення # 47 |
побратим
| Quote (nosiknata) ак, форма різна - нікого не прив"язую до шаблонного біскорню biggrin О, так ще цікавіше! Я вже одну біскорню вишила:)))
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-07-17, 12:20 PM | Повідомлення # 48 |
маніяк графічних ліній
| Супер! Я вже підібрала і тканину, і форми, і мотиви для вишивок!! З однієї з форумчанок, що *випали* мені до надсилання, я незнайома зовсім, навіть віртуально. Тож ця гра заохочує мене перечитати дописи форумчанки, щоб більше про неї дізнатись, і постаратись вишити їй біскорню (до речі, найркащий еквівалент українською мовою - "кривулька"))) Питання: фотозвіт лише у вересні? Хвастатись ні вишити, ані отриманими до вересня не можна? Уточнення: а можна у власній темі показувати шматочки вишивки? Без називання імен і назв? (ну хто там здогадається, чим стане клаптик той чи інший))) а?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2010-07-17, 2:20 PM | Повідомлення # 49 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) З однієї з форумчанок, що *випали* мені до надсилання, Як ти вже знаєш кому шиєш?
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
tanytryell | Дата: Субота, 2010-07-17, 5:15 PM | Повідомлення # 50 |
мешканець сайту
| Я вже теж отримала повідомлення зі списком. Тепер теж переглядаю дописи...
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2010-07-17, 5:33 PM | Повідомлення # 51 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Питання: фотозвіт лише у вересні? Хвастатись ні вишити, ані отриманими до вересня не можна? Я пропоную викладувати фото у процесі, тут же. А у вересні просто створити галерею всіх робіт. Такою була і залишається моя пропозиція... Але я не пам"ятаю, щоб ми щось остаточно вирішили.
Моя майстерня
|
|
| |
Сонька | Дата: Понеділок, 2010-07-19, 10:04 PM | Повідомлення # 52 |
побратим
| А може краще висилати фотозвіти ведучій, а вона вже буде виставляти в темі і тоді точно ніхто не здогадається. А у власну тему прозвітувати уже у вересні.
Повідомлення відредагував Сонька - Понеділок, 2010-07-19, 10:06 PM |
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2010-07-20, 3:11 PM | Повідомлення # 53 |
Мудра людина
| Quote (Сонька) А може краще висилати фотозвіти ведучій, а вона вже буде виставляти в темі і тоді точно ніхто не здогадається. А у власну тему прозвітувати уже у вересні. Присилайте stynci, чи що? Я ж не можу редагувати тему!!! мені сподобалась ідея просто картинки, так і отримувачам буде цікавіше
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2010-07-20, 5:03 PM | Повідомлення # 54 |
Мудра людина
| Quote (nosiknata) Присилайте stynci, чи що? Я ж не можу редагувати тему!!! Пропоную все ж по ходу вставляти картинки, а я вкінці виставлю все красивенько )))
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-07-20, 7:27 PM | Повідомлення # 55 |
Мудра людина
| Дівчата, пожаліємо shtynka, не дописуватимемо особисто їй, а краще туту і поступово, а Таня вже потів викладе (як у довгобудах)
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2010-07-20, 8:33 PM | Повідомлення # 56 |
Мудра людина
| Прошу пробачення, шановні учасники, я щось забула хто ініціював обмін і хто його координує! Танечко, більше ніякого перекладання обов"язків!!!! Протягом тижня на мою поштову скриньку, nosiknata@gmail.com , прикріпленими фотографіями ( на радикал поставлю сама!) присилайте свої роботи - буде невеличкий суботній тижневий звіт ( чому суботній? бо по неділях я їду у село до дитини на три дні, і лишаюсь без мережі). Зроблено всі три - висилайте три, зроблена одна - висилаєте одну. До кінця проекту - 6 субот, перша - 24.07. Основна вимога - не затягувати вишивання і встигнути відправити і отримати всі три кривульки в зазначений термін - до 1 вересня!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-07-21, 1:44 AM | Повідомлення # 57 |
маніяк графічних ліній
| nosiknata, маєш модераторські права в гілці *Спільна творчість*, можеш редагувати всі повідомлення в цій гілці! Таня нехай відпочиває))) Мені все ж більше до душі план вивішувати тут самостійно хто що навишивав, без оголошення імен. А в кінці *заїзду* модератор все оформить в першому повідомленні - виставку таку собі ) Мені здається, тим більша буде інтрига серед потенційних адресатів тієї чи іншої кривульки: бачу яка гарна і не знаю, чи мені вона дістанеться? : )) Тап присилатиму так, як сказав координатор, Наті на скриньку )
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2010-07-21, 3:17 AM | Повідомлення # 58 |
Мудра людина
| nosiknata, а я прозівала твоє повідомлення щодо фото. і вже розіслала сьогодні свої біскорнюшки, не сфотавши їх нормально. Чекатиму вже фоток від нових власниць.
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-07-21, 11:09 AM | Повідомлення # 59 |
Мудра людина
| Сестра_Юлія, ти чемпіон біскорню! Швидесенько як.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-07-21, 12:21 PM | Повідомлення # 60 |
маніяк графічних ліній
| Сестра_Юлія, ааа, я знала, що у тебе електричний станочок для вишивання, але не здогадувалась, що такий швидкий! : ))*
|
|
| |