хм, дівчата, поки що по схемі кривульки отримали лише shtynka i Tana, а ту, що виклала я( зелену і з сонечками) - це фото звітів учасників гри ( у суботу ми домовились виставляти фото зробленого за тиждень). У цю суботу будуть ще фотографії різних кривульок , але кому вони надійдуть ми дізнаємось лише після отримання конвертів.
До мене ще нічия кривулька не дойшла, а свою першу я сьогодні відішлю адресату.
Ось моя перша зірочка * Серпневе відпустково-морське біскорню від Сестри_Юлії!!! Запашна м"ята з бабусиного садка, лялечка-мотанка, мушлі ( як же мені кортить зануритись у хвилі!!!), магнітик з рідного міста і листівка з словесним привітом Юлечко, дякую за твою посилочку - надзвичайно приємно!!! Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
Bullet, дякую за красивий банер!!! Тепер обмін побачать більше людей, мо" ще хтось зацікавиться?
Тана, свої фото відшитих біскорню пришли мені на пошту, в суботу я виставлятиму тижневий звіт учасників, а адресати - відзвітують по отриманню бандеролі самі. Суботні звіти мають стимулювати до вишивання, а заодно, переглянути можливі варіанти оформлення і створити щось своє. Наснаги вам у новому творчому тижні!!
П.С. Виникає необхідність пересунути строки обміну - 28 серпня у мене виїзд з дитиною на відпочинок на 12 днів(вчора дали путівку), тому 1 вересня, як кінцева дата звітів, за відсутністю інтернету відміняється. Якщо всі учасники вже довишивали, або доробляють і відправлять свої роботи до 28 числа то галерею біскорню я виставлю, якщо ж ні - то пропоную викласти всі кривульки після мого повернення і після отримання всіх конвертів. Так вийшло з різних обставин, які я не могла передбачити місяць тому, вибачайте, і пишіть свої зауваження з приводу..
nosiknata, гадаю, можна і не відкладати Ми радо тебе дочекаємось, і самостійно покажемо свої кривульки А ти по поверненню вже оголосиш результа, підведеш підсумки:) Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
shtynka, твої кольори!!!! Молодець! Я так зрозуміла у тебе всі три готові вже? Тепер дійти до пошти, відіслати дівчатам і... очікувати чергову свою кривульку Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
nosiknata, так, готові ))) але в нас надворі 42 градуси - сама до пошти навряд чи дійду. Днями будемо з чоловіком машиною мотатись по справах - постараюсь відправити! Моя майстерня
ура! Я отрималачервневу біскорню від cherry!!! Викласти фото поки не можу з технічних причин (фотоапарт глючить), але всі заздріть мені, у мене краща з кращих біскорню! Двостороння в кольорвих кущиках полуничок! Дякую, cherry !!! Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Лізо, вітаю з першою кривулькою!!! cherry, ваші кривульки не були сфотографовані і надіслані для суботніх звітів, тому ми побачимо їх лише після отримання адресатами. Мабуть я незрозуміло пояснила сенс надсилання особисто мені перших фотографій виконаних біскорню - оця кривулька для Bullet вже би тут висіла, але це нічого. Отже, завтра субота, і я очікую чергових звітних фотографій про виконане за тиждень, і нагадую - терміни фінального звіту трохи зміщені на середину вересня. Усім вдалого вишивання! Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.