Намисто: Намистинки моєї душі
|
|
намисто | Дата: П`ятниця, 2010-06-25, 8:46 PM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
|
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2012-10-14, 9:50 PM | Повідомлення # 441 |
Мудра людина
| Quote (намисто) Dmutrik09, Лесю, я теж сподіваюся, що з"явиться нагода нам з тобою зустрітися. Я б була дуже рада! Як буду їхати в Калуш, то можливо і з тобою "заб"ємо " зустріч.Думаю нам буде про що потеревенити. Quote (намисто) А ще на однокласниках у мене статус "Я живу в маленькому містечку, живу тут, щоб воно не стало ще меншим...". Ці слова стали епілогом до статті. Ну і назва статті - "Провінціалка". Деякі мої знайомі обурювалися, чому так. А мені дійсно це все дуже сподобалося. Бо і стаття, і назва, і епілог, все це передає мою суть, мій характер. Все так, як воно є в моєму житті. Я рада, що я є частинкою свого міста, нехай воно і маленьке, я рада, що я є частинкою своєї країни і свого народу. А що , ми всі провінціали. З таких маленьких провінційних містечок і складається наша Україна, як і всі зрештою держави.Мені теж подобається слово "провінціалка".....
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Жанна | Дата: Неділя, 2012-10-14, 10:44 PM | Повідомлення # 442 |
мешканець сайту
| Quote (намисто) Я рада, що я є частинкою свого міста, нехай воно і маленьке, я рада, що я є частинкою своєї країни і свого народу. дуже класна позиція - підтримую цілком! я зараз хоча й у Києві живу і прописана вже тут, але киянкою все одно себе не відчуваю)) і направду пишаюся тим, що я з маленького, але славного містечка Ізяслава з Хмельниччини)) не раз було так, що мене тут на дит.майданчиках запитували, чи я не з Західної України - мовляв, українською розмовляю (бо, як не прикро, дуже багато російськомовних(((), то мені приємно розказати, звідки я родом))) наша "провінційність" аж ніяк не має нас бентежити чи соромити :)))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-10-14, 11:47 PM | Повідомлення # 443 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (намисто) Сьогодні з роботи йшла і люди мені на зустріч всміхалися. В маленькому містечку новини розповсюджуються миттєво... Це дійсно, як ви кажете, супер подія для мене. так це для будь-кого подія. А щодо уваги в маленбкому містечку, то мені це знайоме (але не із-за вишивки), і звикнути було важко. Але звикла. Тепер в разі наждмірної уваги головне - тримати "обличчя" і всміхатись
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Kaluna | Дата: Понеділок, 2012-10-15, 0:52 AM | Повідомлення # 444 |
Мудра людина
| Quote (Dmutrik09) ми всі провінціали я теж з маленького містечка на Черкащині
намисто, бажаю, щоб ваше містечко жило щасливо і радісно, щоб оточували вас гарні люди!
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: Субота, 2012-10-27, 5:54 PM | Повідомлення # 445 |
мешканець сайту
| Quote (Dmutrik09) Як буду їхати в Калуш, то можливо і з тобою "заб"ємо " зустріч.Думаю нам буде про що потеревенити. Лесю, я тільки "за". Хворів малий, того не виходила на зв"язок. Якщо це все актуально, дай знати в приват.
Quote (Bullet) Тепер в разі наждмірної уваги головне - тримати "обличчя" і всміхатись Це мені не важко.
Quote (Dmutrik09) А що , ми всі провінціали. З таких маленьких провінційних містечок і складається наша Україна Quote (Жанна) наша "провінційність" аж ніяк не має нас бентежити чи соромити Quote (Kaluna) бажаю, щоб ваше містечко жило щасливо і радісно, щоб оточували вас гарні люди!
Дякую, дівчата!
Цієї осені я потроху долаю низинку.
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2012-10-27, 7:32 PM | Повідомлення # 446 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (намисто) Цієї осені я потроху долаю низинку. ух ти ) Гарно! я спершу подумала, що то два різні рушнички!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Na_talka | Дата: Субота, 2012-10-27, 10:03 PM | Повідомлення # 447 |
побратим
| намисто, Дуже дуже гарно. Моі улюблені теплі кольори.
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2012-10-28, 0:24 AM | Повідомлення # 448 |
Мудра людина
| Низинка-низинка, приємна, медитативна і дуже точна! Вітаю з рушничком, буде на конкурс грудневий.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Ролічок | Дата: Неділя, 2012-10-28, 0:42 AM | Повідомлення # 449 |
Мудра людина
| намисто, дуже гарно!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: Неділя, 2012-10-28, 12:14 PM | Повідомлення # 450 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) я спершу подумала, що то два різні рушнички! Візуально для мене теж так. Ніби береш замальовку і накладаєш яскраві барви. Цікаво, як в дитинстві. І можна малювати будь якими кольорами, заборон нема. У гуцулів так. Можна суміщати несумісне... Quote (Na_talka) Моі улюблені теплі кольори. і мої теж... Quote (Tana) Вітаю з рушничком, буде на конкурс грудневий. може і так... Ролічок, дякую!:)
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2012-10-28, 12:21 PM | Повідомлення # 451 |
Мудра людина
| намисто, чудовий рушник!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Наречена | Дата: Четвер, 2012-11-29, 1:29 AM | Повідомлення # 452 |
відвідувач
| Вітаю із всіма здобутками( які я пропустила, нехотячи), зокрема з публікацією!! Сподіваюсь ще знайду журнал в продажу. Хай нескінченним буде Ваше натхнення. Удачі!
Siamo felici quando siamo insieme:)
|
|
| |
намисто | Дата: Четвер, 2012-11-29, 12:07 PM | Повідомлення # 453 |
мешканець сайту
| lady-v, Наречена, дякую! Quote (Наречена) Сподіваюсь ще знайду журнал в продажу. Напевне ще знайдете. Не так багато часу пройшло.
|
|
| |
sjana_if | Дата: Четвер, 2012-11-29, 1:09 PM | Повідомлення # 454 |
мешканець сайту
| Quote (намисто) Напевне ще знайдете. Мені поки що не вдалося . Хоча, можливо просто не там шукаю
|
|
| |
намисто | Дата: Четвер, 2012-11-29, 4:42 PM | Повідомлення # 455 |
мешканець сайту
| sjana_if, у нас в місті ці журнали можна було купити в магазинчику колишнього Союздруку, при Пошті, а на приватних лотках з пресою майже не було, по 1-2 примірники.
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2012-11-29, 5:20 PM | Повідомлення # 456 |
Мудра людина
| Quote (Dmutrik09) Мені теж подобається слово "провінціалка"..... +1! Повірте киянці, велике місто, забудоване і загазоване, ніяк не надихає на вишивку, скоріше навпаки, вибираєшься з нього, оживаєш і твориш. Сама більше 5 років живу в передмісті, і своє майбутнє житло плануємо тільки поза столицею.Так що, провінціалки, радійте своій красі і чистоті в усіх екологічних сенсах.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2012-11-29, 7:09 PM | Повідомлення # 457 |
Мудра людина
| Оленко, гарний рушничок! Оце так шиється по інструкції з виворітного боку? і заповнення кольором також з виворітного боку? я один раз шила, але чомусь не подумала що низинку вишивають не з тої сторони, що почала я, тобто з лиця - в результаті мала клопіт з поверненням у насупний ряд, ніяк не доходило куди тикати голку так, щоб виходило як по схемі - нитка "провалювалась" на ряд нижче... муки то були а не вишивання...
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
намисто | Дата: П`ятниця, 2012-11-30, 2:29 PM | Повідомлення # 458 |
мешканець сайту
| Quote (Tana) Так що, провінціалки, радійте своій красі і чистоті в усіх екологічних сенсах. Колись дуже давно, коли я була, ще підлітком , ми з родиною часто бували в Москві. Моя бабця Тетяна по маминій лінії проживала в Горьківській обл. ( зараз Нижній Новгород ). Зупинялися там на тиждень у рідної сестри бабусі, моєї двоюрідної бабці Таї. З тими подорожами пов"язані найяскравіші, найсолодші спогади життя. Бо там було море любові...Москва манила мене і заворожувала своїм динамізмом, напевне як любий гігант. Я без проблем пересувалася по місту з картою в руках і облазила самотужки массу музеїв і цікавих місць. Безперечно, не до порівняння той світ і теперішній. Тепер дитину під хатою не зовсім спокійно лишати. А тоді люди були інакші, світ був не такий жорстокий. Так от, до чого я веду, тоді я мріяла жити у великому місті. А тепер хочеться спокою, тепла і затишку. Мабуть, я починаю старіти...
Quote (nosiknata) Оленко, гарний рушничок! Оце так шиється по інструкції з виворітного боку? Так, низинку вишивають з вивороту. Від цього походить назва техніки вишивки - низ, низина. Заповнення вишивається по лицю вишивки гладдю. У мене теж були проблеми, і теж після першого ряду не знала куди тикати ту голку. Після того, як вишила з горем навпіл першу серветку, відмовилася від тої техніки надовго. Ну а потім подумала собі, ну чим я не гуцулка, що не осилю ту низинку, чи що? У Ірини Свйонтек в книжці прочитала, що треба зробити технічний малюнок вивороту на міліметровці. Слушна порада виявилася дуже доречною. Так поступово рядок за рядочком під лінійочку і вишився мій рушничок для ікони "В Погоні". Для Покутської ікони рушничок мав бути тільки низинкою. А щоб нитка не "провалювалася", треба на початку ряду вколювати голку на одну нитку вище ( або нище). Краєчок виходить такими дрібусінькими горбочками. Як буду ще щось вишивати низинкою, нароблю вам детальних дрібниць з поясненнями.
Повідомлення відредагував намисто - П`ятниця, 2012-11-30, 2:30 PM |
|
| |
Zeta | Дата: П`ятниця, 2012-11-30, 6:12 PM | Повідомлення # 459 |
Мудра людина
| Quote (намисто) тоді я мріяла жити у великому місті. А тепер хочеться спокою, тепла Оленко, мене вже декілька років такі думки не покидають але то не старість.просто набридло гнати по життю на великій швидкості.хочеться пригальмувати і мати час на роздуми -бо з роками ми ж мудріємо якби не мої батьки,яких я не можу покинути у Донецьку - я б вже переїхала б у Рівно - але мама нікуди не хоче... Quote (намисто) Як буду ще щось вишивати низинкою, нароблю вам детальних дрібниць з поясненнями. буду чекати з нетерпінням,бо монохромні вишивки низинкою проблем наче не визивають,а от з кольоровими щось не вийшло,як слід
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: П`ятниця, 2012-11-30, 6:26 PM | Повідомлення # 460 |
Мудра людина
| Намисто, люблю читати твої есе... Ще! Quote (Zeta) але то не старість.просто набридло гнати по життю на великій швидкості.хочеться пригальмувати і мати час на роздуми Щиро бажаю здійснення добрих намірів! Quote (Zeta) якби не мої батьки,яких я не можу покинути у Донецьку - я б вже переїхала б у Рівно - але мама нікуди не хоче... На те батьки - щоб слухати. Не хоче, то й не хоче! У мегаполісі теж потрібні, вірніше, там набільше потрібні мудрі і творчі!
ore et labore!
|
|
| |