Намисто: Намистинки моєї душі
|
|
намисто | Дата: П`ятниця, 2010-06-25, 8:46 PM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
|
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: Неділя, 2010-06-27, 3:07 PM | Повідомлення # 2 |
мешканець сайту
| Доброго дня, шановні форумчанки! Гостинно запрошую до своєї творчої "кузні"! Розповім трохи про себе. Руколяллям займаюся змалечку, в основному донедавна шила, в"язала гачком і спицями. Вишивати почала відносно недавно, приблизно два роки назад. А все почалося з того, що мій синочок готувався іти до школи і нам була потрібна вишита сорочечка на свято Першого дзвоника. Я навіть придбала одну на гуцульському базарчику в Буковелі. Але бажання повишивати не зникало. Вірилося, що сорочечка вишита маминими руками стане оберегом для дитини. Так все і почалося. Ось вона, моя перша спроба. Додано (2010-06-27, 2:52 PM) --------------------------------------------- Хочу додати, що купони для сорочки я вишивала на панамі нитками ДМЦ № 995, 996 і сріблястими. Вишиті купони були пришиті до готової фабричної сорочки. Далі захотілося спробувати свої сили на домотканому полотні. Так з"явилося декілька рушників, вишитих хрестиком нитками ДМЦ, оздоблені мережками( мої перші спроби в цій дуже цікавій і ніжній техніці вишивання). Додано (2010-06-27, 3:07 PM) --------------------------------------------- Ще ось така серветочка на Паску в кошичок. Тут я пробувала вишивати мережку в стилі шабак. Узор з книжки Ксенії Колотило, нитки ДМЦ. Люблю цю бойківську палітру кольорів: темно-коричневий, помаранчевий, жовтий і зелений.
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Неділя, 2010-06-27, 3:46 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Намисто - гарний синочок і гарна сорочечка! Вдала спроба! Дуже сподобались Ваші рушники і їх кольорова гама, а серветка - мережкою! Майстерне виконання!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Nito4ka | Дата: Неділя, 2010-06-27, 3:52 PM | Повідомлення # 4 |
побратим
| намисто, Ваші хрестики і мережки дуже чепурненьки
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2010-06-27, 4:07 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| намисто, вітаю в спільноті! Перші роботи -- найцінніші, краще них не буде. Але будуть нові! Творчого запалу Вами!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: Неділя, 2010-06-27, 4:20 PM | Повідомлення # 6 |
мешканець сайту
| nosiknata, дякую, що завітали! Мені дуже приємні ваші відгуки! Заходьте ще!!! Скажу чесно, що сайт я знайшла вже давно і сиділа в "засаді" любуючись і надихаючись роботами форумчан. Але "легалізуватися" наважилася тільки тепер, маючи вже трішки досвіду. Так от, після того як було вишито декілька рушників, було втрачено так би мовити страх і у мене виросли крила натхнення. Я замахнулася на те, про що ще два роки назад навіть не могла собі помріяти, тому, що мені здавалося, що щоб взятися за вишивання сорочки, треба бути вже"конкретним" асом у вишиванні! Показую на ваш суд моє перше серйозне творіння, жіночу сорочку, виконану на білоруській бавовні, по мотивам взорів Ксенії Колотило, нитками ДМЦ, техніки шиття хрестик і мережки. Додано (2010-06-27, 4:20 PM) --------------------------------------------- Nito4ka, Tana, Дякую , дівчата! Творчий запал потрібен завжди, завдяки вашій підтримці я думаю, що все буде ОК!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2010-06-27, 4:52 PM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| намисто, вітаю вас у нашій ТВОРЧІЙ СПІЛЬНОТІ! Радію за те, що однодумців і однотворців прибуває! Сама я також не зразу ж зареєструвалася на нашому форумі! Спочатку напевно з пів року заходила на сайт, як гість, а вже тоді зареєструвалася! Ваші вироби надзвичайні! Уже видно почерк творчої особистості і людини,котрій є дійсно,що показати і надихнути інших до вишивальної праці! Сподобалися мені ваші робити дуже, бо сама полюбляю комбінувати хрестик з мережкою. Традиційний і важкий хрестик у поєднанні змережкою стає повітряний і легкий! Поділіться узором вашої голубенької блузочки! Дуже ваша робота нагадує мені роботи нашої ходорівчанки пані Ольги Возниці...... А ще радію за те що нашого " вишивального полку" прибувває... Зичу вам нових творчих ідей,вишитих виробів, а нам нових переглядів і нових натхнень!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2010-06-27, 4:56 PM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Вашу сорочку на конкурс треба було би, дуууже гарна
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: Неділя, 2010-06-27, 5:18 PM | Повідомлення # 9 |
мешканець сайту
| Dmutrik09, Дякую! Ви не уявляєте як приємно знаходити підтримку серед однодумців! Думаю, ви мене розумієте, А це надихає ще дужче! Quote (Dmutrik09) сама полюбляю комбінувати хрестик з мережкою. Традиційний і важкий хрестик у поєднанні змережкою стає повітряний і легкий! Це сказані вголос мої думки, цілком правильно, мережка додає вишуканості речам. Єкспериментуйте, дівчата, не пожалкуєте! На рахунок узору, то я додам фото з більшим розширенням, бо узор брала з книжки Ксенії Колотило, тільки нитки підбирала на свій смак, щоб нетрадиційно, сучасно було. синій 798, жовтий 973, рожевий 3804, зелений 702, бузковий 208 і мережки білими 5200. Користуйтеся на здоров"я! lady-v, дякую за похвалу, я хотіла на конкурс, але життєві обставини обмежили мої можливості, трохи не встигла... Ну нічого, ще будуть конкурси і вишиті роботи теж будуть!
|
|
| |
Цветана | Дата: Неділя, 2010-06-27, 6:31 PM | Повідомлення # 10 |
побратим
| намисто, вітаю вас! Очень понравились ваши работы! Женская сорочка - суперовая! А модель .... это Вы, правда? Респект и вышиванке, и модели, и фотографу - качество работ отличное!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Українка | Дата: Неділя, 2010-06-27, 8:45 PM | Повідомлення # 11 |
Активіст форума
| намисто, вітаю ваші роботи дуже гарні!І моделі -ви та синочок-також
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
cherry | Дата: Неділя, 2010-06-27, 8:54 PM | Повідомлення # 12 |
побратим
| намисто, Ваші роботи такі гарні! За мережки -окремий респект! Успіхів!
|
|
| |
|
Tana | Дата: Понеділок, 2010-06-28, 1:54 PM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Фото в сорочці як раз підходить для нового сорочкового конкурсу, якій скоро оголошуватиму. Тому всі вчасно. Краса. Відгуки в репутації!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Понеділок, 2010-06-28, 9:48 PM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| Вітаю!!! Наші ряди поповнюються! Нові стилі, нове бачення вишиванки! намисто, бачу, хрестиком повправлялись - пора стартувати новими швами!
ore et labore!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2010-07-01, 10:17 PM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| намисто, Ви така майстриня і така красуня! Ваша сорочка просто заворожує, дуже майстерно! Натхнення Вам. Радуйте нас іще!
|
|
| |
намисто | Дата: П`ятниця, 2010-07-02, 9:54 PM | Повідомлення # 17 |
мешканець сайту
| Quote (Tana) Фото в сорочці як раз підходить для нового сорочкового конкурсу, якій скоро оголошуватиму. Тому всі вчасно. Обов"язково буду приймати участь! Чекаю оголошення конкурсу з нетерпінням, дякую за підтримку! Quote (Пасіонарія) бачу, хрестиком повправлялись - пора стартувати новими швами! Дякую, що завітали в мою кузню! Ви праві, пора братися за щось новеньке. Поки що надихаюся роботами форумчанок і вашими, зокрема! Сестра_Юлія, засипали ви мене компліментами Дякую, що підтримуєте, це надихає. Буду намагатися бути цікавою і надалі! Сьогодні хочу показати вам першу, вишиту мною, чоловічу вишивану сорочку. Вишивала кроїла і шила сама.
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2010-07-02, 11:41 PM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| Quote (намисто) Вишивала кроїла і шила сама КРУТО
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: Субота, 2010-07-03, 1:52 PM | Повідомлення # 19 |
мешканець сайту
| lady-v, дякую, може і не так круто як хотілося б, але я тільки вчуся. Сьогодні виставляю на ваш розсуд чоловічу вишиванку білим по білому, виконану мережкою з настилом. Дуже люблю цю техніку, яка надає виробу вишуканості, святковості, ажурності. Прототипом моєї роботи стала сорочка спікера Верховної Ради: Дуже захотілося створити щось подібне, а вдалося чи ні судити вам.
|
|
| |
Fleur | Дата: Субота, 2010-07-03, 5:24 PM | Повідомлення # 20 |
відвідувач
| намисто, найвищий пілотаж ваші сорочки !!! Я, навіть і не мрію чогось такого колись навчитися. Спікерська сорочка до доброї справи придалася, надихнувши Вас на створення такої гарної речі.
Повідомлення відредагував Fleur - Субота, 2010-07-03, 5:26 PM |
|
| |