Намисто: Намистинки моєї душі
|
|
намисто | Дата: П`ятниця, 2010-06-25, 8:46 PM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
|
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: Субота, 2012-12-01, 0:24 AM | Повідомлення # 461 |
Мудра людина
| Quote (Zeta) набридло гнати по життю на великій швидкості.хочеться пригальмувати і мати час на роздуми -бо з роками ми ж мудріємо + 1000% погоджуюсь, особливо після того, як знайшла вперше за робочий тиждень годинку просто посидіти на дивані (робочий тиждень в мене розпочався в позапрошлий понеділок і ще не закінчився - завтра знову на роботу )
Quote (намисто) ну чим я не гуцулка, Гуцулка, та ще й яка!
Quote (намисто) Як буду ще щось вишивати низинкою, нароблю вам детальних дрібниць з поясненнями. чекаємо, я ще за низинку не бралась - лише потренувалась на занятті і положила тихенько в далекий куточок
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Ганнуся | Дата: Четвер, 2012-12-27, 12:46 PM | Повідомлення # 462 |
побратим
| Доброго дня! Підкажіть будласочка, як Ви робили мережку "зірка", я побачила її на Вашій сукні "Писанкове літо" і вона мені дуже-дуже сподобалась! ось тут її побачила http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/29-769-1 в мене є декілька книжок з мережки, та саме такої там немає
|
|
| |
намисто | Дата: Субота, 2012-12-29, 11:17 PM | Повідомлення # 463 |
мешканець сайту
| Ганнуся, тут, в майстерні у Люди Вонсуль ви знайдете те, що шукаєте: http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/38-399-8 Повідомлення №№ 149, 150, 151. Бажаю успіху!
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Leni | Дата: П`ятниця, 2013-01-11, 0:15 AM | Повідомлення # 464 |
побратим
| намисто, нарешті і я маю журнал "Українська вишивка" з Вашими секретами:))) Прошу віртуального автографа:)))
|
|
| |
skrynia | Дата: Вівторок, 2013-01-15, 4:25 PM | Повідомлення # 465 |
друг
| оооооооййййййй... держіть мене вісім чоловік бо сім не вдержуууууууть :)))) Намисто - Ваша майстерня це просто свято якесь - я такого задоволення вже давно не отримувала - дякую, що ділитеся! :))
|
|
| |
намисто | Дата: Середа, 2013-01-16, 11:29 AM | Повідомлення # 466 |
мешканець сайту
| Leni, привіт! Мені приємно, що ви моя шанувальниця і придбали журнал, бо в нас його в продажу давно вже нема. А на рахунок віртуального автографа, то я в цьому не майстер Мені легше реальний написати...
skrynia, щиро дякую за репутацію і коментар! Ваші емоції мені підняли настрій і нагадали, що пора вже свою майстереньку почати частіше відвідувати.
|
|
| |
skrynia | Дата: Середа, 2013-01-16, 12:45 PM | Повідомлення # 467 |
друг
| Quote (намисто) пора вже свою майстереньку почати частіше відвідувати. biggrin
да-да-да! :))))))
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2013-01-16, 8:31 PM | Повідомлення # 468 |
Мудра людина
| Quote (намисто) Ваші емоції мені підняли настрій і нагадали, що пора вже свою майстереньку почати частіше відвідувати. Чекаємо давно, Оленко , на твої нові роботи.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
вишивалочка | Дата: Неділя, 2013-03-17, 0:38 AM | Повідомлення # 469 |
побратим
| Намисто, Оленко, гарний майстер- клас у журналі! Ваши роботи дають натхнення в творчості!
|
|
| |
намисто | Дата: Понеділок, 2013-04-29, 8:33 PM | Повідомлення # 470 |
мешканець сайту
| Нарешті я зможу щось тут показати.
|
|
| |
намисто | Дата: Понеділок, 2013-04-29, 8:38 PM | Повідомлення # 471 |
мешканець сайту
| Така я була, коли мені стукнуло 40...)
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2013-04-29, 8:54 PM | Повідомлення # 472 |
Мудра людина
| Цитата (намисто) Така я була, коли мені стукнуло 40...) намисто, тут якась опечатка, певне 30. Виправте будь ласка, не вводіть людей в оману
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-04-29, 8:56 PM | Повідомлення # 473 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| намисто, водолій ))) Хай всі так виглядають бодай в 30, як ви в 40!
Цитата (намисто) Нарешті я зможу щось тут показати. це на кошик?? Не забувайте про конкурс Всі шанси на перемогу!
намисто, щоб всі побачили превью ваших фотографій, потрібно натиснути от таке:
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Zeta | Дата: Вівторок, 2013-04-30, 0:02 AM | Повідомлення # 474 |
Мудра людина
| Цитата (намисто) Така я була, коли мені стукнуло 40...) ДУЖЕ ГАРНА!!!!!!!!!!!!!! бажаю залишатися такою завжди! серветочка дуже вишукана,особливо мережка на ній
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: Вівторок, 2013-04-30, 1:28 PM | Повідомлення # 475 |
мешканець сайту
| Цитата (Zeta) бажаю залишатися такою завжди! Все тече, все минає...На жаль і моїх 20х2 теж уже в минулому... Дякую!Цитата (Zeta) серветочка дуже вишукана,особливо мережка на ній Дякую, Тетяна! Ніколи не вишивала картини по готовим схемам, а от цей набір мене "здурив". Мої улюблені карамельно-пастельні кольори, тканина німецька цвецгард льон , бісер японський і американський люрекс. Потім вирішили із замовницею зробити з картини рушничок. Мережки то вже моє, авторське... Цитата (lady-v) тут якась опечатка, Вікторія,дякую! Згадала, як мені минулого року травматолог виписував мені довідку в санаторій і сказав, що у мене помилка в записах в карточці...Я злякано, мов яка помилка? А він, що тут має бути не 73, а 83. Серйозно так казав. Лікар був молодий і красивий, тоді я навіть почервоніла...
Bullet, Ліза, дякую, що нагадали про Великодній конкурс. Не впевнена, що можу достойно представити свою роботу, інакших фото немає, бо робота виконана на замовлення, дошивалася вночі і віддавалася на слідуючий день. Світлини зроблені похапцем на роботі. Хіба що...можемо спробувати. Як то кажуть, головне не приз, головне - участь!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-05-01, 2:37 AM | Повідомлення # 476 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (намисто) Bullet, Ліза, дякую, що нагадали про Великодній конкурс. Не впевнена, що можу достойно представити свою роботу, інакших фото немає, бо робота виконана на замовлення, дошивалася вночі і віддавалася на слідуючий день. Світлини зроблені похапцем на роботі. Хіба що...можемо спробувати. Як то кажуть, головне не приз, головне - участь! Ай-яй, хтось набивається на додатковий комплімент? Гаразд, надсилаю вам флюїди позитиву для участі в конкурсі лесиному! Я побачила красу і в цих фото, гадаєте, інші не побачать? Помиляєтесь Конкурси - це лише мжливість додатково мобілізуватись та бути в тонусі, чи щось таке...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Zeta | Дата: Середа, 2013-05-01, 6:10 PM | Повідомлення # 477 |
Мудра людина
| Цитата (намисто) тканина німецька цвецгард льон і яка вона навпомацки? дуже груба?бо придивляюся до неї давно - але не наважуюся замовити
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Natasska | Дата: Середа, 2013-05-01, 11:42 PM | Повідомлення # 478 |
друг
| класний рушничок
|
|
| |
намисто | Дата: Четвер, 2013-05-02, 11:41 AM | Повідомлення # 479 |
мешканець сайту
| Цитата (Bullet) хтось набивається на додатковий комплімент? Ліза, ви змушуєте мене шукати виправдання. Насправді я нічого такого не хотіла, але за флюїди окреме велике спасибі! Гарно було б сфотати той рушничок на кошику з пасочкою і яєчками. Це я мала на увазі.) Цитата (Bullet) Конкурси - це лише мжливість додатково мобілізуватись та бути в тонусі, чи щось таке... Конкурс - це участь у спільному дійстві, яке нас об"єднує... скорочує відстані і робить нас ближчими. Про мобілізацію і тонус я теж цілком погоджуюсь.Цитата (Zeta) і яка вона навпомацки? Не дуже груба, але тримає форму і не мнеться так скажено як коломийське. Дуже приємна, льняна тканина, щільного плетення. Я б її брала на сукню, спідничку, стилізовану запаску. А на сорочку теж можна б, але тільки для фасону без обільних призбирувань. Бо в таких місцях будуть " горки", надлишковий не гарний на мій погляд об"єм. Natasska, дякую!
|
|
| |
намисто | Дата: Понеділок, 2013-05-06, 10:13 AM | Повідомлення # 480 |
мешканець сайту
| Вітаю всіх вишивальниць і вишивальників з Світлим Воскресінням Христовим!!!
От такі ясічки на фоні писанок. Для святкового настрою.
|
|
| |