Намисто: Намистинки моєї душі
|
|
намисто | Дата: П`ятниця, 2010-06-25, 8:46 PM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
|
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
сяня | Дата: Понеділок, 2012-10-08, 11:56 AM | Повідомлення # 421 |
побратим
| Оленочко, найкращі вітання! І чом не моделька?
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2012-10-08, 12:03 PM | Повідомлення # 422 |
Мудра людина
| Quote (nosiknata) Зірка з обкладинки!!! так, дуже гарно! Вітаю!
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-10-08, 8:07 PM | Повідомлення # 423 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (nosiknata) Люба Оленко, вітаю!!! Зірка з обкладинки!!! Дуже потребую примірник журналу з автографом!!! ооой, це слава, що біжить поперед вас, Намисто А мені приємно не тільки за вас, а ще й за себе, бо я віртуально з вами трооошечки знайома Вітаю з публікацією! Це супер подія в житті творчої людини Бажаю таких - більше і частіше
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Zeta | Дата: Понеділок, 2012-10-08, 10:33 PM | Повідомлення # 424 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Бажаю таких - більше і частіше приєнуюсь!!!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Оксана5 | Дата: Понеділок, 2012-10-08, 11:55 PM | Повідомлення # 425 |
побратим
| Побачила на фото представлену вишивку з с. Лісна Терновиця. В мене там родичі. Дякую за такий цікавий фоторепортаж!
|
|
| |
намисто | Дата: Четвер, 2012-10-11, 8:51 PM | Повідомлення # 426 |
мешканець сайту
| nosiknata, ТМК, Andrew_Yer, Na_talka, Mellory_zp, Kaluna, brunetka_lu дякую за вітання!
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: Четвер, 2012-10-11, 8:53 PM | Повідомлення # 427 |
мешканець сайту
| Oленка, сяня, shtynka, Bullet, Zeta, Дякую!!!
|
|
| |
намисто | Дата: Четвер, 2012-10-11, 9:00 PM | Повідомлення # 428 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) ооой, це слава, що біжить поперед вас, Намисто Як сказав мій чоловік, головне зірочку не зловити! (це жарт і не про нас...) Quote (Bullet) А мені приємно не тільки за вас, а ще й за себе, бо я віртуально з вами трооошечки знайома Вітаю з публікацією! Це супер подія в житті творчої людини Бажаю таких - більше і частіше І мені приємно. І ще, це все трохи для мене несподіванно. Сьогодні з роботи йшла і люди мені на зустріч всміхалися. В маленькому містечку новини розповсюджуються миттєво... Це дійсно, як ви кажете, супер подія для мене.
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2012-10-12, 1:51 PM | Повідомлення # 429 |
Мудра людина
| Quote (nosiknata) Дуже потребую примірник журналу з автографом!!! +1! Прийміть щирі вітання й побажання кількості і якості нових робіт і публікацій!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2012-10-12, 2:00 PM | Повідомлення # 430 |
Мудра людина
| Вітаю! Вітаю! Вітаю!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
a-stra | Дата: П`ятниця, 2012-10-12, 2:11 PM | Повідомлення # 431 |
Активіст форума
| намисто, Вітаю! Ви гарна окраса будь-якого журналу! І, дійсно, Ви на те заслуговуєте! Прийміть найщіріші привітання! Не зупиняйтесь і втілюйте в життя нові і нові талановиті проекти!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
намисто | Дата: П`ятниця, 2012-10-12, 2:36 PM | Повідомлення # 432 |
мешканець сайту
| Tana, lady-v, a-stra, Дякую!!! Тепер треба братися за нові роботи з іще більшою відповідальністю.
|
|
| |
Lyubov | Дата: П`ятниця, 2012-10-12, 6:24 PM | Повідомлення # 433 |
Мудра людина
| намисто, со своей стороны желаю огромных творчески красивых работ!!!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2012-10-12, 8:00 PM | Повідомлення # 434 |
Мудра людина
| намисто, Оленка! І я вчора купила журнал, всім розтеревенила , що ми знайомі!Сподіватимуся на зустріч з автографом! Ми тут ніби і недалеко живемо, через Калуш та вже в Надвірній! Вітаю вітаю вітаю ще раз!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: П`ятниця, 2012-10-12, 10:17 PM | Повідомлення # 435 |
Мудра людина
| намисто, Зірко, вітаю!!! Оце б пропустила! Давно не виходила і не купляла пресу - а тут такі новини!!!! Мушу собі такий купити! Вітаю ще раз - молодець, дівчинка!
ore et labore!
|
|
| |
Kaluna | Дата: П`ятниця, 2012-10-12, 10:46 PM | Повідомлення # 436 |
Мудра людина
| Quote (Пасіонарія) молодець, дівчинка! +10000
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Марина19 | Дата: П`ятниця, 2012-10-12, 10:52 PM | Повідомлення # 437 |
побратим
| Оленка вітаю! Вчора кроків журнал - зачарована Вашими роботами.
|
|
| |
Жанна | Дата: П`ятниця, 2012-10-12, 11:29 PM | Повідомлення # 438 |
мешканець сайту
| намисто, приєднуюсь до вітань!!! молодчина, так тримати! )))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Волиняночка | Дата: Субота, 2012-10-13, 1:37 PM | Повідомлення # 439 |
мешканець сайту
| намисто, вітаю! Також купила вчора журнал. Монітор комп'ютера не передає тих емоцій, що передає папір, але навіть фотографія не може передати фактури вишивки - в журналі правильно написано. на 100% згодна. Оленко вітаю з виходом журналу, з чудовими роботами, за те що даруєш красу і натхнення!!!
Тільки спільна праця об'єднує людей!
|
|
| |
намисто | Дата: Неділя, 2012-10-14, 7:57 PM | Повідомлення # 440 |
мешканець сайту
| Lyubov, Dmutrik09, Пасіонарія, Марина19, Жанна, Волиняночка, Дівчатка, дякую вам. Як я рада що ви зі мною !
Dmutrik09, Лесю, я теж сподіваюся, що з"явиться нагода нам з тобою зустрітися. Я б була дуже рада! Quote (Волиняночка) в журналі правильно написано. на 100% згодна.
Я інтерв"ю давала по інтернету в переписці з редактором Наталею Скрипниченко. Відписувала так, як говорю по простому, по народному. Думала, що вона ту мою мову відкоректує. А вона просто те інтерв"ю скопіювала і майже слово в слово виклала в журналі. А ще на однокласниках у мене статус "Я живу в маленькому містечку, живу тут, щоб воно не стало ще меншим...". Ці слова стали епілогом до статті. Ну і назва статті - "Провінціалка". Деякі мої знайомі обурювалися, чому так. А мені дійсно це все дуже сподобалося. Бо і стаття, і назва, і епілог, все це передає мою суть, мій характер. Все так, як воно є в моєму житті. Я рада, що я є частинкою свого міста, нехай воно і маленьке, я рада, що я є частинкою своєї країни і свого народу.
|
|
| |