Намисто: Намистинки моєї душі
|
|
намисто | Дата: П`ятниця, 2010-06-25, 8:46 PM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
|
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: П`ятниця, 2012-08-10, 12:51 PM | Повідомлення # 381 |
Мудра людина
| Quote (намисто) Вишиванка "Моя полтавочка" 2012р. Краса!!! Дуже мені подобається художнє подання виробу! Такі класнючі сюжети - що просто щиро любуєшся. і не хочеться говорити! Ще!
ore et labore!
|
|
| |
намисто | Дата: Субота, 2012-08-11, 4:29 PM | Повідомлення # 382 |
мешканець сайту
| Quote (olimpia) Ой, а на фото "з молоком" мені найбільш сподобалися руденькі кошенятка (вибач, Олено). Це ж треба було таке вигадати! Напевно, у вашій родині є фаховий фотограф, бо всі фото дуже класно відзняті.
Я не ображаюся, котики поза конкуренцією!!! Фотографи - то мої друзі, теж талановиті творчі люди, їм подобається моє творче нутро, тому нам легко знайти спільну мову.
Quote (Andrew_Yer) А чому б не втілити мрію у життя під час участі у вишиванковій артілі-довгобуді Ви там такий темп завдали, що боюся що я буду "задніх пасти" конкретно. Просто маю декілька замовлень і треба тому раду дати, а тоді... Одним словом, трохи пізніше...Дякую за запрошення!
Quote (natalina) А чохлик на телефон теж вишитий чи то намальована вишивка? Чохлик купований і вишитий машинною вишивкою. Я про нього писала в 371 повідомленні.
Quote (lady-v) Дуже гарно, навіть не думала, що нитками секційного фарбування так чудово вийде І я не думала, просто спробувала і мені сподобалося. Просто в тих нитках голубий колір подібний до кольору краєчку в тасьмі. Дуже гармонійне поєднання вийшло.
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: Субота, 2012-08-11, 4:31 PM | Повідомлення # 383 |
мешканець сайту
| Quote (Пасіонарія) Краса!!! Дуже мені подобається художнє подання виробу! Такі класнючі сюжети - що просто щиро любуєшся. і не хочеться говорити! Ще! Дякую, постараємося!
|
|
| |
Анна-Аннушка | Дата: Понеділок, 2012-08-13, 1:16 AM | Повідомлення # 384 |
відвідувач
| Намисто! Ви - така чарівниця!!!! ДЯКУЮ ВАМ!!!!!!!!!! Ну просто аж подих перехопило!!!! Вичитувала - розмислювала я сьогодні всю цю тему, від самого початку... Після Вашого МК на 8 сторінці був дикий захват, десь після 12 строінки голова пішла обертом! Ну а вже Ваша Вишиванка "Моя полтавочка" 2012р - це як "контрольньій в голову" Я Вами просто захоплююся!!! Золотії Ваші ручки!!!!!!!!!!!!!
дописано: А! "контрольним" став мій натиск на Ваш надпис "Моя майстерня" Слів не те щоб замало... не лишилося!!!!
Посміхніться!!! Все буде добре!!!
Повідомлення відредагував Анна-Аннушка - Понеділок, 2012-08-13, 1:22 AM |
|
| |
brunetka_lu | Дата: Субота, 2012-09-22, 0:31 AM | Повідомлення # 385 |
перехожий
Група: Користувачі
| намисто, доброго дня. Гарно получається, я вже поекспериментувала) Саме зібралась вишити собі сорочку. Після довгих пошуків чогось такого, сама не знала якого, знайшла у одного любителя старожитностей косівську вишиванку з дуже гарним, на мій смак, взором. І саме на ній я вперше побачила призбирик, тому почала штурмувати Інтернет у пошуках інформації, за що вам велике спасибі. Хочу поділитися з вами декількома фотографіями, які зробила, не знаю, куди їх залити. А ще прошу про допомогу, бо там призбирок трохи інакший, а я хочу саме такий
|
|
| |
aniel | Дата: Субота, 2012-09-22, 2:26 AM | Повідомлення # 386 |
побратим
| brunetka_lu, залийте через цей сайт.. там поки немає такої реклами, як на радикалі
|
|
| |
brunetka_lu | Дата: Понеділок, 2012-09-24, 0:23 AM | Повідомлення # 387 |
перехожий
Група: Користувачі
| Десь незабаром залию - я на сайті новачок,а щоб мати змогу додавати зображення потрібно, щоб мене перевели в іншу групу користувачів
|
|
| |
намисто | Дата: Понеділок, 2012-09-24, 8:13 PM | Повідомлення # 388 |
мешканець сайту
| Анна-Аннушка, Ви така ємоційна! Дякую вам, у мене настрій аж підскочив від ваших слів! Бажаю вам успіху у вишиванні! brunetka_lu, радо б вам допомогла, мені цікаві старовинні вишивки. Може скинете поки що на електронку? Пишу в приват.
|
|
| |
намисто | Дата: Неділя, 2012-09-30, 12:59 PM | Повідомлення # 389 |
мешканець сайту
| Мабуть пора вже порозсувати павутиння в своїй майстеренці...
От така чоловіча сорочка народжувалася в мене під втомленим сонцем Криму...
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2012-09-30, 1:03 PM | Повідомлення # 390 |
Мудра людина
| Quote (намисто) От така чоловіча сорочка народжувалася в мене під втомленим сонцем Криму... Ого! Гарна! А в мене на морі нічого не родилось , мене сонечко спікало, і я вже нічого не хотіла
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
|
намисто | Дата: Неділя, 2012-09-30, 1:25 PM | Повідомлення # 392 |
мешканець сайту
| Quote (lady-v) А в мене на морі нічого не родилось sad , мене сонечко спікало, і я вже нічого не хотіла cry
Вікторія, у мене це літо теж не дуже плідне. Народилася ця і ще одну сорочку досі шпортаю...Від літа...
|
|
| |
|
|
|
|
|
nosiknata | Дата: Неділя, 2012-09-30, 2:27 PM | Повідомлення # 398 |
Мудра людина
| Намисто, дуже гарно ви святкували, а за скарби окреме спасибі!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
|
намисто | Дата: Неділя, 2012-09-30, 2:38 PM | Повідомлення # 400 |
мешканець сайту
| Того дня доля подарувала мені (інакше я не можу це пояснити...) дивовижну зустріч-знайомство з дивовижною людиною, талановитою майстринею, дослідницею вишиваного мистецтва Гуцульщини, авторкою альбомів, присвячених низинковим візерункам гуцулів Івано-Франківщини, пані Іриною Свйонтек. При зустрічі п. Ірина повідомила мені, що у видавництві "Апріорі" м. Львів до виходу у світ незабаром готуються два! її альбоми " Вишивка Покуття" і "Космацька вишивка". Чекаємо з нетерпінням!
|
|
| |