Авторська та етнічна вишивка Tana
|
|
Tana | Дата: Середа, 2010-02-17, 9:30 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ласкаво прошу в мій щоденник на форумі! Мої уподобання схиляються до етнографії, традиційного вбрання, технік вишиття, історії вишивки. Спробувала привнести елементи народної вишивки в речі повсякденного вжитку. З величезним задоволенням все ще створюю закладинки в улюблену книжку, одяг та аксесуари з народними швами і орнаментами. Люблю споглядати і працювати з музейним колекціями.
Зараз запрошую Вас пошити вишиванку собі в довгобуді Виплекана сорочка, пошити вишиванку близькій людині в Сорочковий легкоший та долучитися до відтворення старовинних орнаментів в проекті Вишивка етнографічна:«Украинский народный орнамент:вышивки, ткани, писанки» О.П. Косачева, Киев,1876
Більшість поточних робіт викладала в мережі в ЖЖ http://tana-sribna.livejournal.com/ , який переїхав на http://napolotni.blogspot.com/ Найбільш активно моє творче життя протікає в мережі фейсбук www.facebook.com/tana.sribna
Знаю, що мій досвід і напрацювання зокрема на цьому форумі стали в нагоді багатьом людям. Сподіваюсь, завдяки цій темі, коло однодумців розшириться. Приємних вражень!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Катюня | Дата: П`ятниця, 2011-10-28, 7:57 PM | Повідомлення # 721 |
мешканець сайту
| які закладинки!!! А які поетичні назви!!!1
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Zeta | Дата: П`ятниця, 2011-10-28, 11:52 PM | Повідомлення # 722 |
Мудра людина
| класні закладинки! дуже професійно зроблені!! на жаль не вмію давати назви - а от в рекламному ролику можна написати - "Стильний аксесуар для поважаючих себе читачів"
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2011-10-29, 11:44 AM | Повідомлення # 723 |
Мудра людина
| Катюня, Zeta, дякую! за майже 10 років закладинкової діяльності (виставок, МК і продажів) вже можна набратися професійності)))(хоча б такої маленької, закладинкової)
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-11-03, 2:35 PM | Повідомлення # 724 |
Мудра людина
| Дякую всім, хто підтримав мою роботу в біло-малинової Палітри. Такий розкішний конкурс-гра цього разу, просто честь бути серед учасників 2. Назва роботи "Закладинки на десерт" Довго шукала колір ниток, які б відповідали кольору малини, що плодоносить в моєму садку до перших приморозків. Малинки збереглися перетертими з цукром в компанії з домашнім кисломолочним продуктом і селянським хлібом. Закладинки вишиті на білій канві нитками ДМС 115(так, всі відтінки малини знайдені!). Виколювання, протяганка по скісній лінії, мережка нитками основи, ретязь. Взагалі їх трійко було у садочку на пеньочку ось так
Одна з цих закладинок стане комусь дарунком післязавтра, на зустрічі з Оксаною Косминою, а також ще кілька сюпризів з-під моєї голки. Але це не сьогодні.
Сьогодні ще показую дві обкладинки-чохлика на паспорт, все, стрічка майже закінчилась, поки що блакитні кольори відкладаю... Дякую за увагу до моєї творчості!
|
|
| |
НаталиG | Дата: Четвер, 2011-11-03, 3:17 PM | Повідомлення # 725 |
побратим
| Закладинки дійсно чудові і достаменно відповідають малинковому кольору!!!!!!!! Ой, а які гарні обкладинки вийшли в блакитній гаммі! М-м-м!!!!!
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-11-03, 4:58 PM | Повідомлення # 726 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Сьогодні ще показую дві обкладинки-чохлика на паспорт неймовірно гарні обкладинки!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Жанна | Дата: Четвер, 2011-11-03, 5:36 PM | Повідомлення # 727 |
мешканець сайту
| Tana, дуже гарні чохлики і закладинки!! малинові відтінки на закладинках виглядають просто неперевершено так і хочеться ням-ням їх на десерт :)))))
ну, і назви в мене ось такі народилися, коли я глянула на запропоновані модельки (не судіть строго, я просто якимось асоціативно-поетичним методом їх поназивала :))))): модель № 1 - "Зоряне небо" модель № 2 - "Гречаний мед" модель № 4 - "Веселкові драбинки" модель № 9 - "Хамелеончики"
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
olimpia | Дата: Четвер, 2011-11-03, 6:14 PM | Повідомлення # 728 |
мешканець сайту
| Жанна, ну які ж поетичні назви ти вигадала! Особливо мені сподобався "Гречаний мед"
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2011-11-06, 5:03 PM | Повідомлення # 729 |
Мудра людина
| Дякую, НаталиG, lady-v, Жанна, olimpia! Щойно із зустрічі з Оксаною Косміною, радісно, наповнено, легко, змістовно і... просто розкішна жінка. Багато слів, емоцій і фото тут Дякую всім за підтримку і спільне свято для наших вишивальних душ і розуму!
Як і обіцяла, дві мої закладинки, дві лялечки і три брелока знайшли собі власників на зустрічі. Серед них ось ці
|
|
| |
Цветана | Дата: Неділя, 2011-11-06, 11:31 PM | Повідомлення # 730 |
побратим
| Таня, твоя робота була сильним і гідним суперником в Палітрі, вітаю з відмінними, соковитими закладинкамі! А твоїми обкладинка-чохлікамі завжди милувалася. Блакитні - дуже зворушливо виглядають! Вітаю тебе з реальною зустріччю з відомою особистістю! Рада за тебе і спасибі за фото!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
sovka | Дата: Понеділок, 2011-11-07, 0:29 AM | Повідомлення # 731 |
побратим
| Довго розглядала чохлики для паспорта. Дуже гарна робота, до того ж вони мабуть більш практичні ніж обкладинки, у яких можуть деформуватися кутики і протертися згин... Не цікавилися у клієнтів, як чохлики в експлуатації? Хочу собі щось таке, але ще не визначилася - обкладинка чи чохлик.
Тетяно, ви часто використовуєте нитки секційного фарбування, підкажіть - можна якось підгадати (теоретично), щоб елементи орнаменту "прокрашувалися" однаково? Треба мабуть робити чорновичок вишивки на якомусь клаптику, щоб перевірити?
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-11-07, 5:09 AM | Повідомлення # 732 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Жанна) модель № 4 - "Веселкові драбинки" назва суперова!
Нажаль, мені не завжди видні фотографії, ось зараз кілька разів перезавантажила сторінку - і нічого
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-11-07, 11:07 AM | Повідомлення # 733 |
Мудра людина
| Цветана, дякую! Якось треба перестати робити все, а зайнятись серйознішими речами))) sovka, дякую, експлуатую- - ношу свій чохлик для паспорта більше двох, ні, вже десь три роки. Мені зручно, що як раз в чохлику паспорт у внутрішній кишені займає мінімально місця. Зачовгається, перу і прасую. Взагалі, я всі вечі продумую, щоб були, насамперед, практичні. Стосовно кутиків. Звісно, нема кутів жорсткості, тож щось десь може загинатись. В мене був досвід ось такої обкладинки -- обтягала звичайну обкладинку і змережувала її, але власник далеко (поза межами України), не запитаю. Чоловік просить теж таку зробити. Сподіваюсь, мій досвід щось Вам та підкаже. Bullet, ех, тож раніше я радикалом користувалась, а зараз за твоєю порадою лише http://piccy.info/
|
|
| |
sovka | Дата: Понеділок, 2011-11-07, 12:07 PM | Повідомлення # 734 |
побратим
| Quote (Tana) В мене був досвід ось такої обкладинки
А що то за клайоночка - це шмат файлика, чи може щось інше? Це гарне рішення обгортки для закордонного паспорта, де потрібно залишати один форзац відкритим.
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-11-07, 12:12 PM | Повідомлення # 735 |
Мудра людина
| Quote (sovka) А що то за клайоночка То звичайна дермантинова обкладинка за 7 грн., яку я обтягувала льоном
|
|
| |
sovka | Дата: Понеділок, 2011-11-07, 3:27 PM | Повідомлення # 736 |
побратим
| Quote (Tana) То звичайна дермантинова обкладинка за 7 грн., яку я обтягувала льоном О, я б і не додумалася так зробити...
|
|
| |
Жанна | Дата: Понеділок, 2011-11-07, 5:35 PM | Повідомлення # 737 |
мешканець сайту
| Bullet, дякую)) Quote (Bullet) Нажаль, мені не завжди видні фотографії, ось зараз кілька разів перезавантажила сторінку - і нічого може, це Ви маєте на увазі, що біля назв, які я придумала, нема фото? то я просто самі назви написала, а фотографії модельок на попередній сторінці дивилася..
мій рукодільний ЖЖ
Повідомлення відредагував Жанна - Понеділок, 2011-11-07, 5:36 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-11-07, 5:36 PM | Повідомлення # 738 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Жанна, ні-ні, все гаразд (назви класні ви придумали!)
Уже мені видні всі-всі фотографії. Диво дивне:)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2011-11-12, 9:21 PM | Повідомлення # 739 |
Мудра людина
| Глибока блакить і/чи синє небо?! Опис тут
А ще... ходіть сюди , або я у всій красі в речах наших прекрасних майстринь! Дякую, nadiya_tsynaiko!
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2011-11-12, 11:05 PM | Повідомлення # 740 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Глибока блакить і/чи синє небо?! Дуже гарна робота! Назва люба підходить. Це обкладинка чи торбинка, я щось не можу роздивитись.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |