Авторська та етнічна вишивка Tana
|
|
Tana | Дата: Середа, 2010-02-17, 9:30 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ласкаво прошу в мій щоденник на форумі! Мої уподобання схиляються до етнографії, традиційного вбрання, технік вишиття, історії вишивки. Спробувала привнести елементи народної вишивки в речі повсякденного вжитку. З величезним задоволенням все ще створюю закладинки в улюблену книжку, одяг та аксесуари з народними швами і орнаментами. Люблю споглядати і працювати з музейним колекціями.
Зараз запрошую Вас пошити вишиванку собі в довгобуді Виплекана сорочка, пошити вишиванку близькій людині в Сорочковий легкоший та долучитися до відтворення старовинних орнаментів в проекті Вишивка етнографічна:«Украинский народный орнамент:вышивки, ткани, писанки» О.П. Косачева, Киев,1876
Більшість поточних робіт викладала в мережі в ЖЖ http://tana-sribna.livejournal.com/ , який переїхав на http://napolotni.blogspot.com/ Найбільш активно моє творче життя протікає в мережі фейсбук www.facebook.com/tana.sribna
Знаю, що мій досвід і напрацювання зокрема на цьому форумі стали в нагоді багатьом людям. Сподіваюсь, завдяки цій темі, коло однодумців розшириться. Приємних вражень!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
НаталиG | Дата: Неділя, 2011-11-13, 0:14 AM | Повідомлення # 741 |
побратим
| Quote (Tana) Глибока блакить і/чи синє небо?! а я би назвала "очі твої волошкові" або "безкрая синь"
|
|
| |
sjana_if | Дата: Неділя, 2011-11-13, 0:49 AM | Повідомлення # 742 |
мешканець сайту
| І мені подумалось про очі волошкові
|
|
| |
olimpia | Дата: Неділя, 2011-11-13, 0:50 AM | Повідомлення # 743 |
мешканець сайту
| Quote (НаталиG) а я би назвала "очі твої волошкові" або "безкрая синь" Або " волошкове поле"
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2011-11-13, 1:16 AM | Повідомлення # 744 |
Мудра людина
| Quote (Oленка) Назва люба підходить. я забулась що це ж у нас гра - придумувати названня до Таніних робіт - Я коли перший раз глянула пригадала рядки: "Васильки у полі, васильки у полі, А у тебе мила васильки з під вій, І гаї синіють там на видноколі, І співає щастя у душі моїй" ( здається так). Тож і я за "Волошкові Очі"
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2011-11-13, 12:40 PM | Повідомлення # 745 |
Мудра людина
| НаталиG, sjana_if, olimpia, Oленка, дякую, незабаром відзначу закладинкових авторів...дякую за поезію і поетичні назві в моїй темі до моєї скромної творчості)))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2011-11-23, 0:15 AM | Повідомлення # 746 |
Мудра людина
| З конкурсу Вишивання-консервування. Дякую всім, хто підтримав мою творчу "Смакоту під і над кришкою" Улюблена банка із сухофруктами для моєї дитини (дяка форумчанкам за її наповнення!) не могла лишитись без ошатної вишиванки -- прикраси на кришку. Тож тканина -- канва кольору небіленого льону, нитки -- секційного фарбування. Край підігнутий зубцюванням і штапівкою, полунички посередині вишиті хрестиком; косичка плетена із декоративних шнурочків.
А ще ніхто не помітив моє щастя,тож ще даю лінк А я капелюха натягну на вуха і показую однесеньке фото тиць
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-11-23, 0:34 AM | Повідомлення # 747 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Tana) З конкурсу Вишивання-консервування. Дякую всім, хто підтримав мою творчу "Смакоту під і над кришкою" Вибачай, що не голосувала за твою роботу, я щиро зізналась, що мені сподобалась там моя... і не соромно ні разу Quote (Tana) А ще ніхто не помітив моє щастя,тож ще даю лінк А я капелюха натягну на вуха і показую однесеньке фото тиць Здється, це різні шапочки? Теж Надя? Вітаю! В суботу теж отримаєш дещо від мене (але зі старого)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2011-11-23, 0:34 AM | Повідомлення # 748 |
Мудра людина
| Tana, Вам личать капелюшки А вишиванка для сухофруктів гарненька вийшла, аж дивитись приємно.
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-11-23, 0:35 AM | Повідомлення # 749 |
маніяк графічних ліній
| а ще я не можу лишити у Наді в ЖЖ коментар...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2011-11-23, 1:06 AM | Повідомлення # 750 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) мені сподобалась там моя... і не соромно ні разу happy Ніхто не соромить!!! Рада буду побачитись в суботу, чекаю на твою свою сумочку)))) lady-v, дякую-дякую!
Запрошую також на зустріч з Олександром Босим!
Новесенькі закладинки
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-11-25, 7:24 PM | Повідомлення # 751 |
Мудра людина
| "Великолепная семёрка", або "Змотані незамотаною мамою ". Виключно якісні нитки. Бордо - це бавовняні бегонія, білі і зелені -- льон.
|
|
| |
romannah | Дата: П`ятниця, 2011-11-25, 9:00 PM | Повідомлення # 752 |
мешканець сайту
| такі гарнюні!
я всіх люблю
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2011-11-28, 7:36 AM | Повідомлення # 753 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Новесенькі закладинки Quote (Tana) "Змотані незамотаною мамою ". Ох, це мабуть уже бабуся, бо я щось не зустрічала не замотаних мам, але все одно дуже милі.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-11-28, 1:53 PM | Повідомлення # 754 |
Мудра людина
| romannah, Oленка, дякую! Насправді, зараз гостюємо у бабусі, то ж мама в виділила кілька годин на ляльки)))
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-11-28, 1:59 PM | Повідомлення # 755 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) "Великолепная семёрка", або "Змотані незамотаною мамою ". Виключно якісні нитки. Бордо - це бавовняні бегонія, білі і зелені -- льон. емм... а чому - сємьорка?
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-11-28, 2:50 PM | Повідомлення # 756 |
Мудра людина
| Бо 7 штук намоталось, і нитки закінчились)))
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-11-28, 2:53 PM | Повідомлення # 757 |
маніяк графічних ліній
| Tana, ясно. Можу підкотити товсті бавовняні нитки, якщо треба! (такі, як авоськи колись плели), звісно, якщо в тему будуть. У мене пара кольорових нових моточків, не уявляю, що з ними робити...
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-11-28, 3:01 PM | Повідомлення # 758 |
Мудра людина
| Bullet, дякую, заготовляй, заготовляй , нам на все згодиться, і на конкурси...або на інші призові речі будемо робити... а з таких товстих може слід вчитися ткати. Може, Катю Блек Кет попросимо, щоб навчила при нагоді? Бо ткання в нас ще зовсім не освоєне.
|
|
| |
olimpia | Дата: Понеділок, 2011-11-28, 5:38 PM | Повідомлення # 759 |
мешканець сайту
| Quote (Tana) Новесенькі закладинки "Гранатовий браслет"))))
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-11-28, 5:41 PM | Повідомлення # 760 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Новесенькі закладинки " Вишневі ночі"
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |