Авторська та етнічна вишивка Tana
|
|
Tana | Дата: Середа, 2010-02-17, 9:30 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ласкаво прошу в мій щоденник на форумі! Мої уподобання схиляються до етнографії, традиційного вбрання, технік вишиття, історії вишивки. Спробувала привнести елементи народної вишивки в речі повсякденного вжитку. З величезним задоволенням все ще створюю закладинки в улюблену книжку, одяг та аксесуари з народними швами і орнаментами. Люблю споглядати і працювати з музейним колекціями.
Зараз запрошую Вас пошити вишиванку собі в довгобуді Виплекана сорочка, пошити вишиванку близькій людині в Сорочковий легкоший та долучитися до відтворення старовинних орнаментів в проекті Вишивка етнографічна:«Украинский народный орнамент:вышивки, ткани, писанки» О.П. Косачева, Киев,1876
Більшість поточних робіт викладала в мережі в ЖЖ http://tana-sribna.livejournal.com/ , який переїхав на http://napolotni.blogspot.com/ Найбільш активно моє творче життя протікає в мережі фейсбук www.facebook.com/tana.sribna
Знаю, що мій досвід і напрацювання зокрема на цьому форумі стали в нагоді багатьом людям. Сподіваюсь, завдяки цій темі, коло однодумців розшириться. Приємних вражень!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-02-17, 11:23 AM | Повідомлення # 2 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Tana, радію, що тепер і тут можна буде слідкувати за твоїми вишивальними (і не лише) справами. Дякую ще раз за закладинки, я ними активно користуюсь Наразі - котиками:)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-02-18, 9:03 AM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Дякую ще раз за закладинки, я ними активно користуюсь Дякую, Bullet! Про закладинки на форумі писано-переписано, про ідею їх створення, історію й розвиток закладинкової справи; і пошта щастя обмінна в нас була закладинкова. А тепер можу певно сказати, що деякі розроблені мною моделі вдало відшиваються нашими майстринями. Це такі А ось закладинки, відшиті Ludmila: фото і фото. Відчуваю себе трішки Прометеєм Приємно!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lakizka | Дата: Четвер, 2010-02-18, 10:33 AM | Повідомлення # 4 |
побратим
| Tana, тут ціла веселка! Красота!
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-02-18, 11:45 AM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| lakizka, дякую, мерщій відкривай свою тему. Не можна ховати те, що слід показувати!
|
|
| |
Олька | Дата: Четвер, 2010-02-18, 12:29 PM | Повідомлення # 6 |
побратим
| Tana, Танюша, я тебе уже писала, но повторюсь ещё раз - именно благодаря тебе я поняла, что с красивой закладочкой и книжка читается быстрее!!! В моей коллекции - две закладочки от наших форумчанок lakizka и shtynka, всё благодаря нашей почте счастья! я ими активно пользуюсь - закладочка от Танюши у меня для худ. литературы, а от Лены для научной. если читаю в транспорте, народ активно рассматривает - что это у меня такое красиво-вышитое, да и на работе благодаря закладочкам коллеги узнали, что я, оказывается, немного вышиваю))) Танюша, спасибо за красоту, которую ты творишь, за идеи и за то, что вдохновляешь других!!!!!!
|
|
| |
Nitka | Дата: Четвер, 2010-02-18, 1:07 PM | Повідомлення # 7 |
побратим
| Так, я приєднуюсь до вітань. І пам'ятаю, як ти пошила мені закладинку для добрих справ (сподіваюсь, такої більше ні у кого немає і не буде ) Я радітиму, якщо твоя справа радуватиме тебе й надалі. Успіхів!
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-02-18, 1:42 PM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Олька, невимовно приємно читати такі добрі слова... що тут додать. Nitka, дякую, навзаєм! Сподіваюсь, і ти відкриєш тут свою тему, в якій буде, крім всього іншого, моє плаття, якого також ні в кого нема
|
|
| |
ganzya | Дата: Четвер, 2010-02-18, 6:19 PM | Повідомлення # 9 |
Активіст форума
| Я розглядаю закладки як підручник по швах, вони такі різні, а який акуратний виворіт – просто чудо. Чекаю нових фото з нетерпінням.
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
pozitiv | Дата: П`ятниця, 2010-02-19, 2:07 AM | Повідомлення # 10 |
побратим
| Тана, ви просто майстер закладинкової справи. А от я ще толком не вмію таких творити. Як добре, що існують люди, в яких можна так багато навчитися, і, що не менш важливо, які прагнуть поділитися набутим досвідом. Вдячний читач вашої сторінки.
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-02-19, 8:49 AM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| ganzya, pozitiv, дякую на доброму словію використовуйте хоча б частину двосторонніх швів, тоді виворіт буде пристойний. Це твердження-- результат експериментів не одного року.
|
|
| |
Оля | Дата: П`ятниця, 2010-02-19, 10:52 AM | Повідомлення # 12 |
побратим
| Дуже ювелірна робота! Закладинки найкращий презент! Мрію хоч щось приблизне спробувати відтворити
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-02-19, 11:13 AM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| Так, закладинок ви вже багато бачили, знаєте, де їх шукати ( за тегом "закладинки" в моєму ЖЖ). З народними швами, вишиті грубинми нитками, вишиті муліне із переходом кольору та ін., з тематичною вишивкою (котами, ялинками) тощо. Запропоную вам щось абсолютно новеньке -- брелоки з вишивкою -- дрібні сувеніри, в які також можна вкласти всеь свій вишивальний хист. Це сьогоднішні, найсвіжіші, створені в передчутті весни на темно-синій канвовій основі, вишиті технікою хрестик. Узор має безліч назв в народній вишивці: "зірки", "звізди", "квітки", "сонечка", а на Чернігівщині "рожі". Інші брелоки з котячою тематикою, "сердешні", символікой Всевидячого Ока та ін. можна подивитись тут і тут
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2010-02-19, 12:44 PM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Tana, половина форумчанок вже побігла до магазинів шукати заготівочки на брелоки:-). Дякую тобі, що тебе тепер і на цій сторінці видно. З цікавістю і вдячністю читатиму!
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-02-19, 2:09 PM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| Підказати, де шукати? Написала в приват.
Повідомлення відредагував Tana - П`ятниця, 2010-02-19, 2:35 PM |
|
| |
Nitka | Дата: П`ятниця, 2010-02-19, 2:25 PM | Повідомлення # 16 |
побратим
| Підкажи-підкажи, Тетянко, а ще розкажи про весь асортимент тієї крамниці;))) Я думаю, що мої творіння не вписуються в тематику форуму) Щодо твого плаття, то я його роблю тільки в найкращому відбірному гуморі!!!! Тому вибачай))) Проте скоро буде!
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-02-19, 2:31 PM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| "Гумор з роками приходь, приходь!!!" (пошепки) Вже понад 3 роки. Хай в тебе буде натхнення! Чим скоріше, тим краще. Бо ,як відомо, все добре в свій час. І відкривай свою тему!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-02-19, 9:22 PM | Повідомлення # 18 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Nitka) Щодо твого плаття, то я його роблю тільки в найкращому відбірному гуморі!!!! Тому вибачай))) у мене ситуація з точністю до навпаки: замовниця 3 роки не може знайти часу на візит для примірки рукавів до плаття. Добре, що крій *сафарі* не виходить з моди... Tana, сподівайся, колись отримаєш сукню Щодо нових брелоків - я у захваті від твоєї креативності! На мій смак, ці - ще красивіші за перші, що були на ярмарку Відкинь мені пару брелочків, заберу у Сергія при нагоді (тебе особисто не ризикну з дому виймати)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-02-19, 9:46 PM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| ну, з Сергієм ти зустрічатимешься, я знаю, з кількох приводів, тому обговоримо вже по факту. "Добиваю" сьогоднішнім наробком, який вже майже весь замовили
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-02-19, 10:48 PM | Повідомлення # 20 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) "Добиваю" сьогоднішнім наробком, який вже майже весь замовили ого. Круто! КОЛИ ти все це робиш??? Бажаю і надалі тобі *правильних* замовників
|
|
| |