Всеукраїнський зліт вишивальниць 2011 (початок)
|
|
Bullet | Дата: Неділя, 2011-04-10, 11:23 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Початок тут
З чого з"явився задум організувати Всеукраїнський з"їзд закоханих в українську вишивку? З раптово побаченого Лесею Демчук відео
І подумали ми, що мешкаємо в інтернеті ми вже давно, наш форум - це велика всеукраїнська родина жінок та чоловіків, закоханих в українську традицію. Маємо про що розказати і що показати широкому загалу! Гуртом порадившись, обрали датою 8 жовтня 2011 року, субота, місцем проведення - Київ, приміщення бібліотеки ім. Забіли (пр-кт Науки, 4).
Ось наше офіційне запрошення.
Хто може прийти до нас в гості? БУДЬ-ХТО, зацікавлений у вишивці, в збереженні традицій, в освоєнні старих цікавих технік вишивання, любителі та збирачі одягу та предметів ДПМ, просто гості, яким приємно знаходитись серед рукодільниць!
Що таке є наш Зліт? Це не ярмарок, це не виставка, це не урок і не форумівка. Це велике родинне свято, відкрите для своїх і для сторонніх гостей!
Вхід на захід є вільний, приємне спілкування і фотографування - безкоштовне. Обмін інформацією та контактами - неоціненний!
Є ряд технічних питань, які ми не хотіли би виносити на широкий загал, бо то є чорнова робота, підготовка, оргмоменти. Якщо особисто вам хочеться допомогти форумчанкам словом, ділом чи копійкою , то просимо надіслати нам на електромейл zlit2011@ukr.net лист про ваше бажання, ми переведемо вас в *Координаційну групу Зльоту* і вам стане видимий великий розділ з темами про підготовку до нашого заходу!
Наш захід не є комерційний, роботи продаватись не будуть, тому робота форумчанок в Координаційній групі Зльоту є неоплачуваною За що всім вам, група підтримки. щиро дякую!
Можете допомгти поширити інформацію про наш захід в пресі чи в інтернеті, на вашій сторінці ВКонтакті, ФБ чи Однокласниках? Тоді вам сюди і від нас велика дяка!
Можете запросити ТБ, пресу, інші ЗМІ? Звертайтесь до адміністратора за номером 097 158 35 97.
Побачимось 8 жовтня 2011 року з 12 до 17.00 в Києві, пр-кт Науки, 4, бібліотека ім. Забіли!
Необов"язковий, але бажаний дресс-код - етнічний стрій!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Олька | Дата: Понеділок, 2011-08-08, 11:55 AM | Повідомлення # 161 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Я можу долучитись до вишивання літер за наяності готової схеми.
|
|
| |
Ролічок | Дата: Середа, 2011-08-10, 0:31 AM | Повідомлення # 162 |
Мудра людина
| Bullet, якщо актуально - теж хочу допомогти у вишиванні банеру Додано (2011-08-10, 0:31 Am) --------------------------------------------- знайшла, може знадобиться для натхнення.
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-08-10, 0:44 AM | Повідомлення # 163 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Ролічок) знайшла, може знадобиться для натхнення. дякую за натхнення!
Жанна, Олька, Ролічок, записала вас в свій нотатничок Дякую!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2011-08-10, 8:44 AM | Повідомлення # 164 |
Мудра людина
| Quote (Жанна) я постійно собі понапридумую роботи, а потім ніц не встигаю Жанна я рада що така проблема не тільки в мене! Можу одну літеру. І я маю на увазі одну не всі три ці літери або скільки є, а саме одну! По запропонованій адміном схемі. Ні ниток ні канві не треба, тільки скажіть якого кольору має бути фон.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-08-10, 8:52 AM | Повідомлення # 165 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Oленка) По запропонованій адміном схемі. Ні ниток ні канві не треба, тільки скажіть якого кольору має бути фон. Оля, дякую ! Але у вашому випадку це неможливо, тому що канва у нас буде віскозна (не мнучка) і нитки мають бути всі однакові, ви ж розумієте. Оля, ми справимось Я ще не впевнена в ідеальності свого задуму, чесно кажучи. Особливо зважаючи на відсутність реакції на мій заклик допомогти в формування виставки у с.В.Снітинка - це перевірка на єдність форумчан. Бачу, що і весь зліт тягтимуть організаційно дві людини. Нажаль, в цьому наша українська сутність... сумно.
|
|
| |
Ролічок | Дата: Середа, 2011-08-10, 11:16 AM | Повідомлення # 166 |
Мудра людина
| Bullet, може не всі уважно прочитали тему?
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-08-11, 0:15 AM | Повідомлення # 167 |
маніяк графічних ліній
| Дорогі форумчани і гості нашого веб-ресурса, відсьогодні точно встановлено дату заходу - 8 жовтня 2011 роу. Від завтра (бо мушу виспатись нарешті) встановлю новий розділ у форумі, з окремими розписаними темами і списками задіяних осіб. Перші 2-3 дні цей розділ буде видимий всім, а потім стане доступним лише тим форумчанам, хто бере участь в організації Зльоту (тобто буде розділ закритого типу, запаролений). Особи, що братимуть участь в організації Зльоту, отримають певні відзнаки: спершу у форумі, а потім на зльоті, а потім.. а там подивимось Інтрига!
Дякую любій Тані Срібній за неоціненну допомогу! Дівчата, відсьогодні коліщатка зарухались швидше Ура.
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2011-08-11, 8:26 AM | Повідомлення # 168 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) відсьогодні точно встановлено дату заходу - 8 жовтня 2011 роу це хороша новина! Quote (Bullet) Перші 2-3 дні цей розділ буде видимий всім, а потім стане доступним лише тим форумчанам, хто бере участь в організації Зльоту (тобто буде розділ закритого типу, запаролений). мені здається, це зайве...
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-08-11, 9:51 AM | Повідомлення # 169 |
Мудра людина
| Quote (shtynka) мені здається, це зайве... Кому ж цікаво читати оргмоменти і "внутрішню" кухню, біганину, клопіт, питання, паролі-явки та проміжні зустрічі?
Так, пані адміністраторе, стаємо на більші і швидші колеса "Наш паровоз во тьму летит, в коммуне остановка Другого нет у нас пути, у нас в руках -- винтовка!"
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
Повідомлення відредагував Tana - Четвер, 2011-08-11, 10:20 AM |
|
| |
010101 | Дата: Четвер, 2011-08-11, 10:36 AM | Повідомлення # 170 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Bullet, і я підтримую! Так уже хочу на зустріч, що і не передати словами! БУду чоловіка просити брати вихідний на роботі, щоб за дітьми один день подивився
П.С. Тему про виставку в с.В.Снітинка читала. На жаль, не маю змоги прийняти участь (все задіяне до 24 серпня, теж буду виставлятись, отож усе має бути відбілене, випране, випрасуване і складене мінімум за тиждень)
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-08-11, 1:32 PM | Повідомлення # 171 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) "Наш паровоз во тьму летит, в коммуне остановка впєрьод лєтіт! (с)
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-08-11, 2:02 PM | Повідомлення # 172 |
Мудра людина
| ну, варіація на тему, класику "запямятовала"
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-08-12, 1:26 AM | Повідомлення # 173 |
маніяк графічних ліній
| ОНОВЛЕННЯ від 11. 08. 2011!
Ось в цьому розділі тепер працюватимемо за щільнішим графіком. Прошу всіх небайдужих приєднуватись до того розділу, за два дні він стане закритим і буде доступним лише для тих, хто допомагає у організації зльоту! Для інших форумчан і гостей нашого форума відкритими залишаться теми з програмою заходу!
Стосовно вишивання банера: зважаючи на близьку дату заходу вважаю за доцільне надрукувати банер з вишиваними літерами. А вишиємо його іншим разом Без поспіху, згодні?;)
|
|
| |
Home_Fairy | Дата: П`ятниця, 2011-08-12, 6:21 PM | Повідомлення # 174 |
друг
| Quote (Bullet) Стосовно вишивання банера: зважаючи на близьку дату заходу вважаю за доцільне надрукувати банер з вишиваними літерами. А вишиємо його іншим разом Без поспіху, згодні?;) Правильно ми свій 3 місяці вишивали, а ще оформити треба!
|
|
| |
Росава | Дата: Вівторок, 2011-08-16, 2:32 AM | Повідомлення # 175 |
побратим
| Quote (Bullet) Дорогі форумчани і гості нашого веб-ресурса, відсьогодні точно встановлено дату заходу - 8 жовтня 2011 роу. Від завтра (бо мушу виспатись нарешті) встановлю новий розділ у форумі, з окремими розписаними темами і списками задіяних осіб. Перші 2-3 дні цей розділ буде видимий всім, а потім стане доступним лише тим форумчанам, хто бере участь в організації Зльоту (тобто буде розділ закритого типу, запаролений). Bullet, про мене не забули? :redface Чи через довгу відсутність Росаву викреслено зі списку? Обіцяні лялечки зможу передати Вам у кінці серпня.
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-08-16, 3:55 AM | Повідомлення # 176 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Росава) Bullet, про мене не забули? :redface Чи через довгу відсутність Росаву викреслено зі списку? Обіцяні лялечки зможу передати Вам у кінці серпня. хм.. чому ж забула? Ви в спеціальній групі користувачів. і у вас підпис уже є(молодець). Я отримала вашого листа з контактами, супер швидка реакція, дякую двічи! Вам має бути видимим розділ.. Давайте протестуємо, вам не видно цей розділ з цілим списком тем?.. (лінк нижче) http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/52
|
|
| |
Росава | Дата: Вівторок, 2011-08-16, 11:43 AM | Повідомлення # 177 |
побратим
| Quote (Bullet) хм.. чому ж забула? Ви в спеціальній групі користувачів. і у вас підпис уже є(молодець). Я отримала вашого листа з контактами, супер швидка реакція, дякую двічи! Вам має бути видимим розділ.. Давайте протестуємо, вам не видно цей розділ з цілим списком тем?.. (лінк нижче) http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/52
Все гаразд))) Розділ видно. Ось лише відтоді як мені змінили групу, в мене не стало права ставити bb-коди img та url, як раніше :( Відтепер я не можу ставити фото(((((
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-08-16, 12:15 PM | Повідомлення # 178 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Росава) Ось лише відтоді як мені змінили групу, в мене не стало права ставити bb-коди img та url, як раніше Відтепер я не можу ставити фото((((( я ще раз перевірю налаштування, але я вчора всім в вашій групі надала права на картинки і вв-коди, дивно.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-08-16, 5:41 PM | Повідомлення # 179 |
маніяк графічних ліній
| Лише 11 форумчанок надіслали нам свої координати на zlit2011@ukr.net , де інші? ;)
Повідомлення відредагував Bullet - Четвер, 2011-08-18, 7:41 PM |
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-08-18, 7:10 PM | Повідомлення # 180 |
Мудра людина
| Наш перший офіційний лист, незабаром очикуйте прес-релізи і запрошення, банери та ін.
Централізована бібліотечна система Голосівського району міста Києва Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Голосіївського районної в місті Києві державної адміністрації Веб-спільнота "Спілкування за вишиванням" http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum В рамках Всеукраїнської програми «Пам’ятати. Відродити. Зберегти» До Всеукраїнського дня бібліотек Всеукраїнський зліт вишивальниць 2011
Мета заходу − популяризація українського народного шиття-вишивання та його інтеграція в сучасний одяг та ужиткові вироби. Очікувані результати – продемонструвати цінність і творчий потенціал інтерактивного веб-ресурсу "Спілкування за вишиванням"; розвіртуалізувати спільноту в закладі культури – бібліотеці; привернути увагу широкого кола громадськості до сучасних майстрів та їх діяльності по збереженню та примноженню українських вишиваних традицій; ознайомити з краєзнавчою та мистецтвознавчою літературою з історії народного одягу та технік народної вишивки. Форма роботи – виставка, навчання (майстер-класи) та обмін досвідом майстрів та поціновувачів мистецтва вишивки. Програма: 1.Освітня частина: • віртуальна презентація веб-проекту "Спілкування за вишиванням"; • книжкова виставка краєзнавчої та мистецтвознавчої літератури • виставка традиційних рушників, сорочок та предметів народного текстилю (з короткими доповідями-повідомленнями); • виставка сучасних вишитих робіт (їх коротка презентація); • майстер-класи (проводитимуться одночасно, з різних напрямків). 2.Концертно-розважальна частина: • конкурси серед відвідувачів на знання української традиції; • відзначення глядацьких симпатій серед експонованих робіт; • виступ творчих колективів. Учасники -- майстрині спільноти та запрошені гості, ЗМІ. Дата 8 жовтня 2011 року Місце проведення заходу -- бібліотека імені Наталі Забіли для дітей Адреса: проспект Науки, 4, тел.: 525-64-96
Директор ЦБС Голосіївського району м. Києва Г. Станіславчук Адміністратор веб-спільноти "Спілкування за вишиванням" Є.Омельчук Координатор заходу Т. Серебреннікова
|
|
| |