Всеукраїнський зліт вишивальниць 2011 (початок)
|
|
Bullet | Дата: Неділя, 2011-04-10, 11:23 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Початок тут
З чого з"явився задум організувати Всеукраїнський з"їзд закоханих в українську вишивку? З раптово побаченого Лесею Демчук відео
І подумали ми, що мешкаємо в інтернеті ми вже давно, наш форум - це велика всеукраїнська родина жінок та чоловіків, закоханих в українську традицію. Маємо про що розказати і що показати широкому загалу! Гуртом порадившись, обрали датою 8 жовтня 2011 року, субота, місцем проведення - Київ, приміщення бібліотеки ім. Забіли (пр-кт Науки, 4).
Ось наше офіційне запрошення.
Хто може прийти до нас в гості? БУДЬ-ХТО, зацікавлений у вишивці, в збереженні традицій, в освоєнні старих цікавих технік вишивання, любителі та збирачі одягу та предметів ДПМ, просто гості, яким приємно знаходитись серед рукодільниць!
Що таке є наш Зліт? Це не ярмарок, це не виставка, це не урок і не форумівка. Це велике родинне свято, відкрите для своїх і для сторонніх гостей!
Вхід на захід є вільний, приємне спілкування і фотографування - безкоштовне. Обмін інформацією та контактами - неоціненний!
Є ряд технічних питань, які ми не хотіли би виносити на широкий загал, бо то є чорнова робота, підготовка, оргмоменти. Якщо особисто вам хочеться допомогти форумчанкам словом, ділом чи копійкою , то просимо надіслати нам на електромейл zlit2011@ukr.net лист про ваше бажання, ми переведемо вас в *Координаційну групу Зльоту* і вам стане видимий великий розділ з темами про підготовку до нашого заходу!
Наш захід не є комерційний, роботи продаватись не будуть, тому робота форумчанок в Координаційній групі Зльоту є неоплачуваною За що всім вам, група підтримки. щиро дякую!
Можете допомгти поширити інформацію про наш захід в пресі чи в інтернеті, на вашій сторінці ВКонтакті, ФБ чи Однокласниках? Тоді вам сюди і від нас велика дяка!
Можете запросити ТБ, пресу, інші ЗМІ? Звертайтесь до адміністратора за номером 097 158 35 97.
Побачимось 8 жовтня 2011 року з 12 до 17.00 в Києві, пр-кт Науки, 4, бібліотека ім. Забіли!
Необов"язковий, але бажаний дресс-код - етнічний стрій!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-09-28, 12:22 PM | Повідомлення # 221 |
маніяк графічних ліній
| Сповіщаю широкий загал нашого форума про присутність на нашому заході поважної кількості представників ЗМІ (вже почалась акредитація за телефонами та електромейлами). Дівчата, давайте вразимо одна одну гарним нешароварським строєм?;)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Jasjka | Дата: Середа, 2011-09-28, 2:35 PM | Повідомлення # 222 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Це вбрати український однострій-вишиванки?
Творча майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-09-28, 2:48 PM | Повідомлення # 223 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Jasjka) Це вбрати український однострій-вишиванки? ну у кого однострій, у кого двострій )))) Вдягнемося у національне вбрання Принаймі у мене воно буде багатоскладове. Це не зауваження тобі, Мар"яно. Я і сама любителька вжити це слово була. Просто саме зараз я пишу чергові запрошення, і там теж хотіла включити це популярне нині слово *однострій*, але наше вбрання не є одностроєм (читай - уніформою). Раптом ще когось ця думка зачепить, тож от, маємо. Не однострій, а вбрання.
|
|
| |
Jasjka | Дата: Середа, 2011-09-28, 4:30 PM | Повідомлення # 224 |
Мудра людина
| Хотіла "блеснуть умом":D Дуже подобається це слово-"однострій".Одну сорочечку маю,але вона не є національною,а просто вишита.Буду в уніформі
Творча майстерня
|
|
| |
Home_Fairy | Дата: Середа, 2011-09-28, 11:20 PM | Повідомлення # 225 |
друг
| У нас кажуть: "дрес-код" - вишиванка
|
|
| |
Zarazka | Дата: П`ятниця, 2011-09-30, 11:24 AM | Повідомлення # 226 |
перехожий
Група: Користувачі
| На этих 2х сайтах рекламку сделала о слете Вышивальщиц http://vishivay.ru/forum/viewtopic.php?p=653914#653914 http://vishivalochka.at.ua/forum/111-7519-2
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-09-30, 11:57 AM | Повідомлення # 227 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Вдягнемося у національне вбрання smile Думаю над цим питанням, схиляюсь до звичайного одягу і етноаксесуару, щоб показати сучасне використання народної вишивки.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-09-30, 12:46 PM | Повідомлення # 228 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Думаю над цим питанням, схиляюсь до звичайного одягу і етноаксесуару, щоб показати сучасне використання народної вишивки. +1. але я- виключно з причини відсутності етнічного строю у мене...
Quote (Zarazka) http://vishivalochka.at.ua/forum/111-7519-2 тут ваше повідомлення видалили, нажаль, але в цілому дуже і дуже дякую!!
|
|
| |
Zarazka | Дата: П`ятниця, 2011-09-30, 1:33 PM | Повідомлення # 229 |
перехожий
| Bullet, почему Вы решили что удалили?Нет, тема есть http://vishivalochka.at.ua/forum/110-2368-10 http://vishivalochka.at.ua/forum/138-13931-1
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-09-30, 1:48 PM | Повідомлення # 230 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Zarazka) Bullet, почему Вы решили что удалили?Нет, тема есть тому що кілька разів пробувала - а перехід здійснювався просто на головну форума:) а теперє, приємно Дякуємо, чекаємо в гості! ,;)
|
|
| |
Zarazka | Дата: П`ятниця, 2011-09-30, 1:56 PM | Повідомлення # 231 |
перехожий
| Я б с удовольствием побывала на слете,но я работаю, скоро в декрет уходить, никто меня не отпустит с работы, а жаль
|
|
| |
НаталиG | Дата: П`ятниця, 2011-09-30, 2:16 PM | Повідомлення # 232 |
побратим
| Zarazka, тоді на наступні форімівки приїжджайте!
http://losk.moy.su/forum/130-418-5#93284 http://losk.moy.su/forum/15-2189-1#93542 - це мій вклад (є ще ссилки на однокласниках)
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-09-30, 2:25 PM | Повідомлення # 233 |
маніяк графічних ліній
| Zarazka, буде відео після зльоту
НаталиG, дякую
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-09-30, 2:52 PM | Повідомлення # 234 |
Мудра людина
| А рекламу заходу збираємо тут
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
olalala | Дата: Неділя, 2011-10-02, 1:06 PM | Повідомлення # 235 |
друг
| Дівчатка, я загорілася бажанням приїхати на зліт, якщо чоловік в наряд не заступить на той день. Але проблема в тому, що я зовсім не знаю Києва, не маю де переночувати... Тому єдиний варіант мого перебування на зльоті - якщо мене хтось зустріне на автовокзалі, допоможе з ночівкою і проведе на зворотній автобус... Якщо таке можливо, то дайте знати, напишіть, що мати з собою і т.д.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-10-03, 5:06 AM | Повідомлення # 236 |
маніяк графічних ліній
| olalala, і всі інші, кого стримує така їрунда, як відсутність місця для ночівлі.
В майже будь-якому місті світу можна безкоштовно переночувати, без остраху за життя і речі.
копіюю своє повідомлення з закритого форума про зліт:
Дорогі наші жительки інших міст! Пробачте мені мою нерозважливість і забудькуватість! Я сама неодноразово користувалась послугами одного хорошого веб-сайта, і вам треба було ОДРАЗУ дати його адресу!
http://ukrainian.hospitalityclub.org/
Все примітивно! Зареєструвались, заповнили свій профіль (чесно треба заповнити, майте то наувазі), обрали місто - Київ, і пішли шукати таких хостерів, які вам цікаві і вигідні, мешкають в потрібному районі і які ще може й сніданком нагодують.
Я свого часу в Кракові знайшла собі чудового господаря, який і житло надав безоплатно, і (кумедно) головною вимогою було їсти те, що він готував, бо був то 52-річний індус, любитель мандрів, страшно любив куховарити ))) А в Ризі я знайшла російську родину, яка надала мені цілу кімнату з усім комплектом, включаючи ноутбук і безкоштовний безлімітний інтеренет, але я не скористалась, бо та поїздка на Міжнародний фестиваль печворку мені виливалась в 1,5 тисячі доларів (переліт і всяка всячина), а я тоді не могла собі того дозволити.
Незнаю, чи буде видно незареєстрованим гостям, та я член цього клубу з 2005 року!
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2011-10-03, 9:01 AM | Повідомлення # 237 |
Мудра людина
| В якому районі міста бібліотека Забіли? Нажаль названня вулиці мені ні про що не говорить. Quote (olalala) Дівчатка, я загорілася бажанням приїхати на зліт, якщо чоловік в наряд не заступить на той день Зв"яжись зі мною у приваті. Ми можем це питання вирішити
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-10-03, 11:09 AM | Повідомлення # 238 |
Мудра людина
| Дівчата, уважно читаємо адресу: Проспект Науки, 4, біля Центрального автовокзалу, ст.метро "Деміївська"
|
|
| |
Zarazka | Дата: Понеділок, 2011-10-03, 1:46 PM | Повідомлення # 239 |
перехожий
| Bullet, НаталиG, спасибо большое, посмотрю видео и фото и в следующий раз обязательно приеду.
|
|
| |
olalala | Дата: П`ятниця, 2011-10-07, 11:09 AM | Повідомлення # 240 |
друг
| На жаль, мені таки не виходить приїхати, а я вже так налаштувалася на зустріч з вишиваною красою... Сподіваюся, наступна така зустріч буде дуже скоро...
|
|
| |