Всеукраїнський зліт вишивальниць 2011 (початок)
|
|
Bullet | Дата: Неділя, 2011-04-10, 11:23 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Початок тут
З чого з"явився задум організувати Всеукраїнський з"їзд закоханих в українську вишивку? З раптово побаченого Лесею Демчук відео
І подумали ми, що мешкаємо в інтернеті ми вже давно, наш форум - це велика всеукраїнська родина жінок та чоловіків, закоханих в українську традицію. Маємо про що розказати і що показати широкому загалу! Гуртом порадившись, обрали датою 8 жовтня 2011 року, субота, місцем проведення - Київ, приміщення бібліотеки ім. Забіли (пр-кт Науки, 4).
Ось наше офіційне запрошення.
Хто може прийти до нас в гості? БУДЬ-ХТО, зацікавлений у вишивці, в збереженні традицій, в освоєнні старих цікавих технік вишивання, любителі та збирачі одягу та предметів ДПМ, просто гості, яким приємно знаходитись серед рукодільниць!
Що таке є наш Зліт? Це не ярмарок, це не виставка, це не урок і не форумівка. Це велике родинне свято, відкрите для своїх і для сторонніх гостей!
Вхід на захід є вільний, приємне спілкування і фотографування - безкоштовне. Обмін інформацією та контактами - неоціненний!
Є ряд технічних питань, які ми не хотіли би виносити на широкий загал, бо то є чорнова робота, підготовка, оргмоменти. Якщо особисто вам хочеться допомогти форумчанкам словом, ділом чи копійкою , то просимо надіслати нам на електромейл zlit2011@ukr.net лист про ваше бажання, ми переведемо вас в *Координаційну групу Зльоту* і вам стане видимий великий розділ з темами про підготовку до нашого заходу!
Наш захід не є комерційний, роботи продаватись не будуть, тому робота форумчанок в Координаційній групі Зльоту є неоплачуваною За що всім вам, група підтримки. щиро дякую!
Можете допомгти поширити інформацію про наш захід в пресі чи в інтернеті, на вашій сторінці ВКонтакті, ФБ чи Однокласниках? Тоді вам сюди і від нас велика дяка!
Можете запросити ТБ, пресу, інші ЗМІ? Звертайтесь до адміністратора за номером 097 158 35 97.
Побачимось 8 жовтня 2011 року з 12 до 17.00 в Києві, пр-кт Науки, 4, бібліотека ім. Забіли!
Необов"язковий, але бажаний дресс-код - етнічний стрій!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-09-13, 0:46 AM | Повідомлення # 201 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Bullet, Ліз мені потрібен буде прес реліз з нашого зльоту. Коли він менш- більш буде готовий. У мене після зльоту буде виставка у нашому місті. Хочу дати директрисі цей прес реліз. Бо вона на мене такими великими очима дивилася, певно не дуже вірила, що їду в Київ на виставку.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-09-13, 3:36 PM | Повідомлення # 202 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) ось вам і головна причина, чому не варто давати доступ до редагування повідомлень широкому колу осіб. Наразі те повідомлення неможливо виправити із-за вписаного скрипта, скрипти на двигунці укоза не працюють, а роблять ось таке лихо. Я це знала, але не думала, що доведеться пояснювати всім, тому що це внутрішнє робоче питання.
Причина зіпсованості повідомлення - додавання під час редагування хтмл-кодів, в той час як весь цей сайт з форумом працюють на вв-кодах. Цілком усвідомлюю свою вину, як завжди, хотіла як краще...
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-09-13, 8:41 PM | Повідомлення # 203 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Цілком усвідомлюю свою вину, як завжди, хотіла як краще... я так само могла би зробити на твоєму місці, все гаразд, хіба я на тебе можу ображатись чи злитись? )))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Zeta | Дата: Четвер, 2011-09-22, 2:20 PM | Повідомлення # 204 |
Мудра людина
| Bullet!Лізо.на яку сторінку треба скинути свої особисті данні(№телефону,e-mail)? і ще- чи можна привезти пару рушників работи майстрів нашого клубу -бо я таких не бачила поки що ніде- один присвячений голодомору,а другий весільний
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-09-23, 2:49 AM | Повідомлення # 205 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Zeta) Bullet!Лізо.на яку сторінку треба скинути свої особисті данні(№телефону,e-mail)? напишіть нам на zlit2011@ukr.net
Quote (Zeta) і ще- чи можна привезти пару рушників работи майстрів нашого клубу -бо я таких не бачила поки що ніде- один присвячений голодомору,а другий весільний Не знаю, що і сказати. Я набйльше переживаю про наслідки виставляння чужих робіт, якщо це роботи не наших форумчанок. Покладаюсь на ріення координаційної групи, але мій голос буде скоріш за все у корзинку з голосами *проти*. Як я вже казала раніше, не хочу в майбутньому мати проблем і зайвих звинувачень сторнніх людей (маю досвід)
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-09-23, 10:52 AM | Повідомлення # 206 |
Мудра людина
| Все, учасників-форумчан з іх роботами в нас досить: ми зараз не можемо виставляти роботи всіх бажаючих з багатьох причин. Прошу учасників клубу долучитись до форуму активно, тоді матимуть змогу і можливість іншого разу виставити свої роботи Quote (Zeta) чи можна привезти пару рушників работи майстрів нашого клубу -бо я таких не бачила поки що ніде- Зрозумійте правильно, навіть я обмежуюсь виставкою кількох робіт, щоб активні учасниці форуму мали змогу показати свої роботи, свою працю...В мене є також речі, яких більше ніде не бачила, але 1)зали обмеженої площі і 2)доглядати за виробами, розказувати про роботи хто буде?!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-09-27, 1:04 AM | Повідомлення # 207 |
маніяк графічних ліній
| Повідомляю широкому загалу приємність. На Ютубі я лишила коментар до вищезгаданому відео польских крафтерів про нашу зустріч і про те, що ми надихнулись саме з їх зустрічи, і ось нам з вами прийшов від них віртуальний привіт:
Witaj :-) Cieszę się, że organizujecie spotkanie połączone z warsztatami haftu ukraińskiego. Mam nadzieję, że udostępnisz zdjęcia i napiszesz czy wszystko się udało :-) Jeśli ktoś zechce ,zapraszamy do Polski - w Ustroniu (Śląsk) będzie drugie spotkanie Zakręconych w Krzyżyk. Impreza, planowana jest w dniach 4 - 6 listopada 2011 Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki ( żeby wszystko się udało) za obydwa spotkania - wasze i nasze :-) Aśka
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2011-09-27, 1:49 AM | Повідомлення # 208 |
Мудра людина
| Класно як, дівчата!! ПОтримають за нас кулачки:))) Спасибі за відповідь, Аська!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-09-27, 1:59 AM | Повідомлення # 209 |
маніяк графічних ліній
| Quote (nosiknata) Класно як, дівчата!! ПОтримають за нас кулачки:))) я дуже довго перекладала оті кулачки : )))
увага, я змінила на 100% саме перше повідомлення цієї теми, щоб більшості форумчан було зрозуміло, що то за Зліт такий
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-09-27, 10:47 AM | Повідомлення # 210 |
Мудра людина
| хороші зміни!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-09-27, 2:41 PM | Повідомлення # 211 |
маніяк графічних ліній
| Другий лист від Аськи, дівчата, зліт нам уже не страшний.. Може поїдемо? ))) Принаймі, наші західні форумчанки - запросто! )))
Witaj. Oczywiście,ze zapraszamy bardzo serdecznie wszystkich gości. Moje dziewczyny bardzo czekają i przyjmą każdego z wielką radością. Gdyby jeszcze udało wam się pokazać swoje prace Haftem Ukraińskim - była bym bardzo szczęśliwa. bardzo proszę - jeżeli ktoś zechce nas odwiedzić - weźcie swoje prace z tradycyjnym haftem - jest bardzo piękny. Organizujemy również wystawę prac uczestników - Zapraszam bardzo gorąco Aśka
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-09-27, 7:54 PM | Повідомлення # 212 |
Мудра людина
| Bullet, якщо на те пішло то могли б їхати але я немаю паспорта. Одна велика проблема... і МЕНІ ДО РЕЧІ НА СКРИНЬКУ ПРИЙШЛО ВІД НИХ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЦЕЙ ДРУГИЙ ЗХ"ЇЗД. І на перший з"їзд так само, бо я зареєстрована у них на форумі " Гафтів Польськх". Quote (Bullet) Moje dziewczyny bardzo czekają i przyjmą każdego z wielką radością. Gdyby jeszcze udało wam się pokazać swoje prace Haftem Ukraińskim - była bym bardzo szczęśliwa. bardzo proszę - jeżeli ktoś zechce nas odwiedzić - weźcie swoje prace z tradycyjnym haftem - jest bardzo piękny. Перекладаю: Мої дівчатка , дуже чекаємо і приймемо кожного з великою радістю. Якщо би ще вдалося вам показати праці Гафтами українськими- то була би Дуже щаслива.Дуже прошу, якщо хтось захоче нас відвідати, візьміть свої праці з традиційним гафтом...,він є дуже гарний! Я хочу туди....
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - Вівторок, 2011-09-27, 11:14 PM |
|
| |
Пасіонарія | Дата: Вівторок, 2011-09-27, 8:22 PM | Повідомлення # 213 |
Мудра людина
| Bullet, я маю паспорт, буду робити візу, теж хотіла б поїхати. Але спершу до Києва. Dmutrik09, роби паспорт!!!
ore et labore!
|
|
| |
Piwonia67 | Дата: Вівторок, 2011-09-27, 9:14 PM | Повідомлення # 214 |
побратим
| Добрий вечір всім! Я з Варшави і їду на з"їзд в Устроні. Теж з радістю чекаю на зустріч з Вамі. Якщо я робю помилки, пробачте, я перший раз пишу українською мовою :) :D
Piwonia67.blogspot.com
|
|
| |
olimpia | Дата: Вівторок, 2011-09-27, 10:12 PM | Повідомлення # 215 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) На Ютубі я лишила коментар до вищезгаданому відео польских крафтерів про нашу зустріч і про те, що ми надихнулись саме з їх зустрічи, і ось нам з вами прийшов від них віртуальний привіт: Як приємно!
Piwonia67, вітаємо в нашій спільноті! Сподіваюсь тут ви знайдете для себе багато цікавого!
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-09-27, 10:30 PM | Повідомлення # 216 |
Мудра людина
| І я хочу, і маю паспорт, але зараз не маю можливості)))оце буде бажання для феї)) Piwonia67, ласкаво просимо!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-09-27, 10:40 PM | Повідомлення # 217 |
Мудра людина
| Quote (Tana) І я хочу, і маю паспорт, але зараз не маю можливості)))оце буде бажання для феї)) Феє дети? Quote (Piwonia67) Добрий вечір всім! Я з Варшави і їду на з"їзд в Устроні. Теж з радістю чекаю на зустріч з Вамі. Якщо я робю помилки, пробачте, я перший раз пишу українською мовою :D Півоніє, квіточко! Вітаємо на нашому форумі! ПРиємно що ви з нами!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2011-09-27, 11:02 PM | Повідомлення # 218 |
Мудра людина
| Dmutrik09, Леся! дякую за переклад. Дівчата! Гляньте що робиться, форум росте, шириться, стає міжнародно відомим. Яка радісна подія! Piwonia67, вітаємо у спільноті!Quote (Piwonia67) Я з Варшави і їду на з"їзд в Устроні. Теж з радістю чекаю на зустріч з Вамі. Quote (Bullet) На Ютубі я лишила коментар до вищезгаданому відео польских крафтерів про нашу зустріч і про те, що ми надихнулись саме з їх зустрічи, і ось нам з вами прийшов від них віртуальний привіт: Браво, Ліза! Молодець, така гарні ідеї У Вас!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-09-27, 11:39 PM | Повідомлення # 219 |
маніяк графічних ліній
| Piwonia67, вітаю польську хафтерку в українському форумі! Будемо раді долучитись до вас при нагоді!
Але зараз краще обговорювати наш захід
|
|
| |
Nito4ka | Дата: Середа, 2011-09-28, 9:58 AM | Повідомлення # 220 |
побратим
| Piwonia67, вітаю! Сподіваюся, що поділитеся з нами своїми враженнями від з'їзду в Устроні !
|
|
| |