Конкурс сорочок
|
|
veronika | Дата: Вівторок, 2010-06-01, 1:42 PM | Повідомлення # 161 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ну й дівчатка, ну й молодці. Скільки краси на вишивали, а говорили мало часу . Дякую таня за таку велику працю, учасникам і голусуючим. Удачі на нові роботи та конкурси
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-06-01, 2:51 PM | Повідомлення # 162 |
Мудра людина
| Дякую, дівчатоньки. Оособливо тим, хто вишив і прислав не одну-дві, а три і більше робіт. Quote (lady-v) А скільки часу триватиме голосування? І коли підсумки? читайте уважно в кожній темі голосування: Quote термін 1-20 червня 2010р. Підсумки після.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Тетяна | Дата: Вівторок, 2010-06-01, 4:02 PM | Повідомлення # 163 |
Активіст форума
| Всім -моє величезне захоплення і спасибі за красу! Таку насолоду отримала, переглядаючи! Молодці!
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-06-01, 4:09 PM | Повідомлення # 164 |
Мудра людина
| Дівчата, мені вже соромно, бо бачу помилки організаційні, але це перший досвід, сподіваюсь, разом шитимемо-вишиватимемо і показуватимемо конкурсні роботи рік до року кращі й кращі. Молодці --всі ! Кожен окремо, а всі разом, неначе на фестивалі ми побували, правда?! Які ж ми всі красиві у своїй роботі!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
algo | Дата: Середа, 2010-06-02, 1:01 PM | Повідомлення # 165 |
побратим
| Quote (Ludmila) Шкода, що на другій сторінці цієї теми не видно усіх сорочок-номінантів, я вибирала з тих що є в першому повідомленні Дівчата, дійсно, на другій сторінці вже не видно другого повідомлення.може перше редагувати і дописати, що є продовження в другому, загляніть на першу сторінку!(то про чоловічі сорочки в народній традиції!)
Хом"як це не просто м"яке хутро, а й 10-20 Гб різних схем! Якщо руки золоті, то не важливо звідки вони ростуть.
Повідомлення відредагував algo - Середа, 2010-06-02, 1:02 PM |
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-06-02, 7:35 PM | Повідомлення # 166 |
Мудра людина
| Так, не можна зробити два повідомлення завжди зверху, тому вимкну ту функцію, щоб всі дивилися робити лише на першій сторінці
|
|
| |
Talya | Дата: Четвер, 2010-06-03, 8:32 PM | Повідомлення # 167 |
перехожий
Група: Користувачі
| Дуже цікавий сайт, а які сорочки гарні, є де черпати натхнення, правда я шию поки що тільки хрестиком, та мережку просту ще зроблю, але подивившись на ці роботи - хочеться вміти все!
|
|
| |
Kaluna | Дата: Четвер, 2010-06-03, 11:02 PM | Повідомлення # 168 |
Мудра людина
| Надзвичайно гарні роботи!!! А розмаїття, а ж подих перехоплює!!! Всим майстриням творчої наснаги, рівненьких стібочків і слухняних голочок!
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Via | Дата: Вівторок, 2010-06-08, 2:31 PM | Повідомлення # 169 |
побратим
| Такі всі гарні сорочки - просто очі розбігаються, хоч і багато номінацій - а можна ще більше робити, бо проголосувати хочеться мало не за кожну А я сорочку вишити встигла - а викласти на конкурс не встигла, компьютер підвів в останні дні, піду десь у гілку про чоловічі сорочки вмкладу просто показати.
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-06-08, 9:32 PM | Повідомлення # 170 |
Мудра людина
| В нас вагоме(!) поповнення призового фонду від Сестра_Юлія. Завтра викладу фото в першому повідомленні. Дякую, Юлечко!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-06-10, 2:16 AM | Повідомлення # 171 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Танечко, дуже дякую тобі за організацію і проведення конкурса сорочок. Так багато сорочок... я би не справилась - точно! Дякую!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-06-10, 9:23 AM | Повідомлення # 172 |
Мудра людина
| Неправда, всі справляються, як того хочуть, але дякую. Буду записувати вже диски до подарунків.
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2010-06-13, 4:50 PM | Повідомлення # 173 |
Мудра людина
| Довід на майбутнє. Для відкритого голосування достатньо і двох тижнів. Також зразу видно, хто зареєструвався, щоб лише(!) проголосувати. Підготувала подарунки. Лідери очевидні, але остаточни підсумки-- підрахунок голосів після 20--го. Готую оголошеняння наступного конкурсу. Буду організаційно розумніша))
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2010-06-13, 6:25 PM | Повідомлення # 174 |
Мудра людина
| Танечко- ти молодець! І досвід- це велика сила! Будемо чекати нових конкурсів під твоїм чутливим керівництвом!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2010-06-13, 7:06 PM | Повідомлення # 175 |
Мудра людина
| Dmutrik09, дякую за довіру і щиру підтримку. Точно вже знаю, що треба готуватися і паралельно нічого не робити, щоб уважно все відслідковувати. Насправді, вимагає більше часу, ніж здається. Сьогодні підраховувала попередньо голоси, слідкуючи, щоб не було голосувань двічі (одна така випадкова прикрість була помічена), ще де-які ньюанси. Але я така щаслива, що наші талановиті майстрині не сидять вдома поночі з шиттям, а мають змогу поділитися своєю роботою з форумом. Це варто більшого.
|
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2010-06-14, 9:56 AM | Повідомлення # 176 |
Мудра людина
| Все у тебе виходить супер, Таню, не дивлячись на "нюанси"!!!! Дякую за організацію і витрачений час!!! Наші конкурси дуже стимулюють, з"являється море планів і муки творчості вже не такі тривалі
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-06-14, 10:27 AM | Повідомлення # 177 |
Мудра людина
| nosiknata, дякую і погоджуюсь з тим, що мене (може, як відгук комплексу відмінниці) дуже підганяють оргмоменти. Конкурси, довгобуди, трішки краще себе організовуєш і плануєш роботу. Звісно, щоб не передати куті меду, вважаю нормальним запровадити один щорічний конкурс сорочок ближче до літа і раз на рік конкурс рушників ближче до зимових свят. І традиція вшанована, і часу вдосталь, щоб не поспіхом робити. (Хоча б один рушник кожна з нас вишиє за рік, чи не так?!). Стосовно сорочок. Коли дивишся на сорочки з конкурси, тільки подив бере, наскільки багато душі, фантазії вкладено в ці роботи. Які там магазинно-фабричні аналоги... Так щастя, що на землі, яка нас народила, є традиція вишиванок. І двох однакових нема, якщо зроблено руками. Як двох однакових людей і доль. Дівчата, дякую вам, що всі ми тут зустрілися і спілкуємось.
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-06-15, 2:08 PM | Повідомлення # 178 |
Мудра людина
| На кілька днів полишаю форум і конкурс.
|
|
| |
algo | Дата: Субота, 2010-06-19, 9:05 PM | Повідомлення # 179 |
побратим
| В понеділок результати!!
Хом"як це не просто м"яке хутро, а й 10-20 Гб різних схем! Якщо руки золоті, то не важливо звідки вони ростуть.
|
|
| |
tanytryell | Дата: Неділя, 2010-06-20, 12:37 PM | Повідомлення # 180 |
мешканець сайту
| Ой, які ж усі вони гарні, ті сорочечки!!! Дуже добре, що відбувся у нас такий конкурс, а ще краще - що не останній! Може, у дівчат наших дойдуть руки і для себе, гарних та працьовитих, вишиваночки спорядити?... Я ось, наприклад, теж одну сорочку не встигла дошити до конкурсу - якраз жіночу, суто традиційну, додільну. Але дивлюся на неї, дивлюся... І розумію, що требя таки вишити й собі Таню, порадь - викладати сорочку зараз, чи може, наступного конкурсу почекати ?
|
|
| |