Конкурс сорочок
|
|
Tana | Дата: Неділя, 2010-06-20, 3:52 PM | Повідомлення # 181 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Я вже говорила про це неодноразово, що щойно закриємо цей конкурс, оголошу наступний. Тому раджу притримати новозшиту сорочечку.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2010-06-20, 4:19 PM | Повідомлення # 182 |
Мудра людина
| Увага! Учасники (щоб зручно було знайти своїх фаворитів): 01_ pozitiv 02_lakizka 03_Пуфистік. 04_Юджиния 05_Сестра_Юлія 06_ tanytryell 07_ Пасіонарія 08_ Пасіонарія 09_ Пасіонарія 10_ Пасіонарія 11_veronika 12_ veronika 13_ veronika 14_ veronika 15_Tana 16_ veronika 17_зірка 18_ tanytryell 19_ Elle 20_МарічкаКо 21_МарічкаКо 22_МарічкаКо 23_МарічкаКо 24_nosiknata 25_ nosiknata 26_ nosiknata 27_Тana 28_montan 29_montan 30_Сестра Юлія 31_nosiknata 32_Цветана 33_ lady-v 34_Dmutrik09 35_ lady-v 36_ veronika 37_ nosiknata 38_pоzitiv 39_Tana 40_Пуфистік 41_ Пуфистік 42_Shvaro4ka 43_algo 44_ Гномик 45_ Гномик 46_ montan 47_сherry Дякую всім учасникам! Вітаємо переможців і улюбленців у відповідних темах!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
veronika | Дата: Неділя, 2010-06-20, 9:46 PM | Повідомлення # 183 |
мешканець сайту
| Тетянко Ви мене заінтригували, маю новий процес сорочечки і одну ще тепленьку. Цікаво шо то за конкурс, вони так стимулюють до праці!!!!
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-06-21, 2:46 PM | Повідомлення # 184 |
Мудра людина
| Сьогодні віправила частину подарунків (адреси переможців, які були в мене); решта дописують адреси, щоб отримати заслужене заохочення. В приват скину номери рекомендаційних листів для контролю.
|
|
| |
Світланка | Дата: Понеділок, 2010-06-21, 3:26 PM | Повідомлення # 185 |
побратим
| Дівчата, я шокована! від однієї людини по 3-6 сорочок! яка ж я лінива Молодці! Tana, дякую, Тетяно, за такий гарний конкурс! Є на кого рівнятися! гарний стимул до роботи!
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2010-06-22, 2:43 AM | Повідомлення # 186 |
Мудра людина
| Tana,- ти внас дійсно - молодець! Ще раз хочу подякувати за конкурс! Скільки ж то праці вкладено! МОЛОДЧИНИЩЕ!!!!!!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
МарічкаКо | Дата: Вівторок, 2010-06-22, 9:24 AM | Повідомлення # 187 |
перехожий
| привіт. а де відображені усі надіслані матеріали?
бле́кворк
|
|
| |
cherry | Дата: Вівторок, 2010-06-22, 10:31 AM | Повідомлення # 188 |
побратим
| Дуже рада, що в конкурсі перемогли саме ті, за кого я віддала свій голос))) Ті роботи, за які ми голосували менше, теж дуже гарні і не менш достойні!!!
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-06-22, 11:50 AM | Повідомлення # 189 |
Мудра людина
| nosiknata, дякую!
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2010-06-22, 12:09 PM | Повідомлення # 190 |
Мудра людина
| Танечко, будь-ласка!!! та це..дрібниця...для зручності...
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2010-06-22, 12:20 PM | Повідомлення # 191 |
Мудра людина
| Quote (nosiknata) та це..дрібниця...для зручності... скромниця
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
montan | Дата: Вівторок, 2010-06-22, 10:35 PM | Повідомлення # 192 |
побратим
| Ого, nosiknata, Наталю, ти молодець! Дяка!
|
|
| |
Світланка | Дата: Середа, 2010-06-23, 11:04 AM | Повідомлення # 193 |
побратим
| nosiknata, Наталко, стільки роботи! у мене терпіння не вистачає все передивитися молодчинка!
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
|
lady-v | Дата: Середа, 2010-06-23, 6:44 PM | Повідомлення # 195 |
Мудра людина
| Мій приз прийшов! Дякую! Дякую! Дякую! Такої кількості краси за раз я ще не бачила! Мені життя не вистачить щоб втілити все натхнення яке я отримала від цих вишивок. Добре, що в мене доня росте , буде кому естафету передати! Дякую Тетяно за такий скарб А музика, пісні які...
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-06-23, 6:49 PM | Повідомлення # 196 |
Мудра людина
| Прошу, рада, що додала ( додали всі ми разом) натхнення!
|
|
| |
veronika | Дата: П`ятниця, 2010-06-25, 3:19 PM | Повідомлення # 197 |
мешканець сайту
| Дякую за приз, мені вчора прийшло стільки краси, словами не описати. Величезне спасибі Тетянці і Вам всім дівчатка!!!!!
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-06-25, 6:17 PM | Повідомлення # 198 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Tana, nosiknata, дякую вам від усього серця, дівчата!!! Ви таку роботу провели! Тепер бачу, що маю на кого лишити форум! я вже пару тижнів потерпаю від вірусних атак + почав сипатись старий жорсткий диск. усі кукіси розгубила, улбюлений бравзер Опера не запускається. Не хожу в інтернет, а дерусь у нього через перепони ІЕ і антивірусника ))) Я дуже радію, що на нашому форумі така сильна модераторська лінійка вибудувалась. Дуже вам, Таня і Нато, дякую!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
montan | Дата: Субота, 2010-06-26, 1:25 PM | Повідомлення # 199 |
побратим
| Вчора отримала свій приз! Дякую!!! Спасибі Тетянці й улюбленому форуму!!!
|
|
| |
Цветана | Дата: Неділя, 2010-06-27, 5:47 PM | Повідомлення # 200 |
побратим
| Quote (Цветана) Tana, від мене теж оголошую невелички рукоробні призи-сюрпризи: - каждому из участников, кто приложит к своей вышиванке самое интересное и полное описание работы, техник, а также значений орнаментов и укажет принадлежность к этническому региону. Девочки, после сложного выбора определилась с получателями моих призов. Итак, победители в номинации от меня "Найліпше представлення на конкурс" ці роботи: 1. № 43_Сорочка чоловікові 2. № 10_Вишиванка "Великодня" 3. № 34_Жіноча блузка " Мамина ніжність" 4. № 01_ Вишиваночка на хрещення 5. № 39_Сорочечка для п’ятирічного хлопчика 6. № 30_Сорочка для похресниці 7. № 25_ nosiknata в «Пишаймося своїм родом!» (постаралась, чтобы призы получили бОльшее кол-во участников, хотя описания, напр., Tana или Пасіонарія, во всех конкурсах были очень полными и содержательными) Спасибо за чудесные работы и их представление на конкурсе. Организаторам и координаторам спасибо за проведенный конкурс. algo Пасіонарія Dmutrik09 pozitiv Tana Сестра Юлія nosiknata, жду почтовых адресов в личку от авторов указанных выше работ для получения призов.
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |