Конкурс сорочок
|
|
Цветана | Дата: Вівторок, 2010-08-10, 0:12 AM | Повідомлення # 221 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Tana, кілька днів захожу на сайт, щоб відписатися тобі и подякувати за приз, але не встигаю - мій мобільний Інет на дачі не дає разгулятися, як я звикла. Поки перегляну пошту, мене вже "прохає" на вихід (він або дууууже повільний до гальм, або просто пропадає покриття... РРрррРР!) Tana, дуже зраділа листу-бандеролі! (нашла в почтовом ящике по возвращении из путешествия) СД - чудо! Закладинку всіей родиною розглядали-обмацували доня ледве у Львів не увезла. Дуже дякую тобі за таку приємну несподіванку та за теплі слова-побажання в тому листі!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-08-10, 9:58 PM | Повідомлення # 222 |
Мудра людина
| Дякую, для мене дуже важливо те, що отримали, і те, що задоволені Ура! До нових поштових свят!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Гномик | Дата: Неділя, 2010-08-15, 3:41 PM | Повідомлення # 223 |
відвідувач
| Tana, вибачте за затримку з відповіддю (два місяці відпочивали з донею в селі без будь-якого доступу до інтернету). А тепер....... ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ. За кожен заохочувальний приз окремо: -схему вишиванки - залишила мамі (їй також захотілось вишивати) -марка доповнить мою невеличку колекцію - диск не залишив байдужим нікого в родині, а для мене приивід вивчати нові техніки (та й надивилася вже взорчик на першу вишиванку для себе) - ну і звичайно ЗАКЛАДИНКА ручної роботи (такого подарунку я просто не чекала). ДУЖЕ, ДУЖЕ ДЯКУЮ
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2010-08-15, 3:48 PM | Повідомлення # 224 |
Мудра людина
| Дякую, тепер з цьогорічними сорочками можна завершувати справу. Рада, що сподобались призи, сподіваюсь, на наступний рік підготуємо щось більш значуще.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |