Конкурс сорочок
|
|
Tana | Дата: Неділя, 2010-04-25, 6:21 PM | Повідомлення # 121 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Так, вишиванок для найменших вже достатньо, так що можна буде виділити окремо сорочки-вишиванки і льолі. Але, сподіваюсь, учасників ще побільшає. Долучайтесь.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Via | Дата: Неділя, 2010-04-25, 10:58 PM | Повідомлення # 122 |
побратим
| Дошила сорочку для сина - сфотографую і надішлю на конкурс на днях, таки встигаю
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-05-03, 7:23 PM | Повідомлення # 123 |
Мудра людина
| Так, ще залишилось 4 тижні рівно, але вже треба поспішати. Прошу активізуватися, бо переносити кункурс в літо не будемо. Час хвалитися і носити обновки Чекаю на листи, всім зареєстрованим відправляю зворотний лист з текстом "прийнято"; будь-ласка, прослідкуйте, що б Ви його отримували.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-05-10, 1:43 PM | Повідомлення # 124 |
Мудра людина
| Увага! Поповнення призового фонду на першій сторінці і 3 тижні до опублікування вишитої краси для голосування!
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2010-05-16, 3:14 PM | Повідомлення # 125 |
Мудра людина
| Номінація для найменших буде розділена на "Льолі" і "Сорочечки", адже важко обирати між додільною дитячою сорочкою і маленькою вишиванкою-блузкою, наприклад.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2010-05-17, 2:43 AM | Повідомлення # 126 |
Мудра людина
| Tana, сьогодні півдня сканувала книгу О. Гасюк "Буковинська народна вишивка". Деякі семи вже виклала у розділі "Рушники". Всі сканування (там і схеми гарнючі, і пояснення ста технік) - усе разом я хочу записати на диск і вислати як додатковий сюрприз переможницям цього конкурсу.
Повідомлення відредагував Сестра_Юлія - Понеділок, 2010-05-17, 2:45 AM |
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-05-17, 10:55 AM | Повідомлення # 127 |
Мудра людина
| Прекрасно. Дякую!
|
|
| |
Цветана | Дата: Четвер, 2010-05-20, 0:50 AM | Повідомлення # 128 |
побратим
| Tana, від мене теж оголошую невелички рукоробні призи-сюрпризи: - каждому из участников, кто приложит к своей вышиванке самое интересное и полное описание работы, техник, а также значений орнаментов и укажет принадлежность к этническому региону.
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2010-05-20, 1:46 AM | Повідомлення # 129 |
Мудра людина
| Цветана, як гарно! Так і призовий фонд поповнюється!
|
|
| |
Цветана | Дата: Четвер, 2010-05-20, 2:21 AM | Повідомлення # 130 |
побратим
| Сестра_Юлія, Думаю, будет много достойных работ (надо бы их поощрить)!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
Повідомлення відредагував Цветана - Четвер, 2010-05-20, 2:23 AM |
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-05-20, 9:08 AM | Повідомлення # 131 |
Мудра людина
| Quote (Цветана) від мене теж оголошую невелички рукоробні призи-сюрпризи: дякую-дякую-дякую!
|
|
| |
МарічкаКо | Дата: Четвер, 2010-05-20, 5:49 PM | Повідомлення # 132 |
перехожий
| усім привіт яким чином і терміни встановлені на голосування? вдячна за відповідь
бле́кворк
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-05-20, 7:17 PM | Повідомлення # 133 |
Мудра людина
| поки що приймаю роботи, оргмоменти в першому повідомленні.
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-05-24, 11:57 AM | Повідомлення # 134 |
Мудра людина
| Ще рівно тиждень приймаю роботи; впорядковую ті, що вже надійшли. Поспішайте, хто доробляє, щоб встигнути.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-05-24, 12:02 PM | Повідомлення # 135 |
Мудра людина
| Tana, ура я встигла ! Сьогодні надішлю свою роботу!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2010-05-25, 4:18 PM | Повідомлення # 136 |
Мудра людина
| Привіт! Я випадково попала на цей форум, і побачила оголошення про конкурс, і негайно вислала свою блузку. Надіюсь вам сподобається А так я частіше буваю на форумі "журнали по рукоділлю", закинула туда кілька улюблених журналів по вишивці хардангер (моє велике уподобання). З нетерпінням чекаю конкурс по рушникам, я якраз відшиваю рушник, який вишивала бабця мого чоловіка коли дівчиною була, а їй вже 86 літ! Класична Тернопільська вишивка, краса!!!Додано (2010-05-25, 4:18 PM) --------------------------------------------- Tana, дякую за підвищення мого рейтингу . Цей аватар я сама робила
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-05-25, 4:54 PM | Повідомлення # 137 |
Мудра людина
| оффтоп. lady-v, ідея чудова! Готую матеріали до публікації і голосування, але чекаю і на тих, хто потрапить у останній вагон)))
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2010-05-25, 4:58 PM | Повідомлення # 138 |
Мудра людина
| Вислала ще одну свою роботу - сорочку, що вишишила своїй доні. Правда не знаю чи вгадала розділ, в який її віднести. Може і я попаду ще в останній вагон?
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
Повідомлення відредагував lady-v - Вівторок, 2010-05-25, 5:00 PM |
|
| |
algo | Дата: Вівторок, 2010-05-25, 5:16 PM | Повідомлення # 139 |
побратим
| Quote (Tana) останній вагон) Ех, лишіть мені місце на бамбетлі!! вже все готово, тільки затримка з фотографуванням! ну не лягає мені сорочка до фото хоч би що робила!!!!буду ще її мучити, або чоловіка проситиму!!
Хом"як це не просто м"яке хутро, а й 10-20 Гб різних схем! Якщо руки золоті, то не важливо звідки вони ростуть.
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-05-28, 10:07 AM | Повідомлення # 140 |
Мудра людина
| Шановні мої форумчаночки! Востаннє прийняла фото з розмірами 1-2Мб. Або я дурепа, що пишу умови конкурсу і вимоги до фото, які ніхто не читає, а я потім по доброті своїй потихеньку скачую і виправляю. Виходить, що я себе не поважаю, виправляючи те, на що неодноразово(!) просила звернути увагу, і нервуюсь з цього. Інтернет в мене мобільний, нешвидкий, лімітований; після п-ного нагадування відпадає бажання взагалі конкурсами займатись. Я до всіх вас добре ставлюсь, і не сприймайте це як особисту образу, але коли це один випадок, то всяке буває, можна війти в положення і виправити; а коли добра третина з 40 учасників, то перепрошую... Сподіваюсь на ваше розуміння. Дякую за увагу.
|
|
| |