Подарунки для дітей до дня святого Миколая зробимо разом!
|
|
mama_so_slav | Дата: Субота, 2010-12-25, 11:01 PM | Повідомлення # 221 |
перехожий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Нам пришла посылка из Днепропетровска.От Ю.А .Спасибо еще раз! А фотку хотела вставить вот эту.На младшем одета шапочка и шарфик:) а прочитать о нашей семье можно здесь http://slavddst.at.ua/ (если ссылка противоречит аправилам,то прошу ее удалить)
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-12-26, 2:44 AM | Повідомлення # 222 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Сестра_Юлія, )* mama_so_slav, у вас пречудова родина! Будьте здорові!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Vikaho | Дата: Неділя, 2010-12-26, 9:23 AM | Повідомлення # 223 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Юля - наша чарівниця Молодець!!! mama_so_slav, вдалих вам свят! Хай усі діточки будуть щасливі і здорові
|
|
| |
mama_so_slav | Дата: Неділя, 2010-12-26, 5:07 PM | Повідомлення # 224 |
перехожий
Група: Користувачі
| Quote (Bullet) Сестра_Юлія !! Здоровья Вам ,много-много! И удачи в Новом Году!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-10-27, 2:13 AM | Повідомлення # 225 |
маніяк графічних ліній
| Шкода, що згадуємо про тих, хто поруч і без уваги, лише напередодні свят.
Я вже почала ділитись теплом серця і творінням рук (радує і те, що речі, які я створюю, не лежатимуть мертвим вантажем, принаймі, сумки діти носитимуть)))
Раптом хтось захоче підхопити естафету Доброго Чарівника і в цьому році, прошу викладати сюди адреси і посилання.
http://nevidimye.blogspot.com/2011/09/blog-post.html - є адреса дівчини в Краматорську, Донецька обл, що займається з дітками з дитбудинку. Пропонує надсилати листівки до нового року.
http://www.detdom.info/cm/ua - можете вибрати заклад поруч з вами, легка навігація сайта. Є список потреб, тож ваша допомога буде адресна і точно в ціль.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-10-27, 11:22 AM | Повідомлення # 226 |
Мудра людина
| Долучаюсь, є кілька адрес в Києві. За потреби напишу в приват.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2011-10-27, 9:11 PM | Повідомлення # 227 |
Мудра людина
| Bullet, дякую за посилання... Зазвичай я не дуже люблю відгукуватись на подібні проекти, але сьогодні такий настрій навернувся, що хочеться зробити добро, наскільки це можливо... Без вас, дівчата, я навряд чи про таке б подумала... Якби ще когось місцевого за компанію підтягти... та здається із запоріжан я тут одна... Бо мені без жодного досвіду чомусь трохи страшно...
Моя майстерня
|
|
| |
Zeta | Дата: Четвер, 2011-10-27, 10:13 PM | Повідомлення # 228 |
Мудра людина
| а може зібрати всі подарунки докупи і віддати одному якомусь закладу від форуму?
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2011-10-27, 10:40 PM | Повідомлення # 229 |
Мудра людина
| Quote (Zeta) а може зібрати всі подарунки докупи і віддати одному якомусь закладу від форуму? власне, дівчата вже так робили... Але хто візьметься координувати?
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-10-28, 0:06 AM | Повідомлення # 230 |
маніяк графічних ліній
| Quote (shtynka) Якби ще когось місцевого за компанію підтягти... та здається із запоріжан я тут одна... Бо мені без жодного досвіду чомусь трохи страшно... я на 100% впевнена, що ти там не одна, просто ми ще не знаємо де шукати твоїх однодумців-запорожців Але знайдемо.
Zeta, теж слушна думка, але треба точечну допомогу надавати, і мені трошки шкода, що ми такі хороші, живемо в теплі і увазі, а про невидимих людей згадуємо лиш напередодн свят (я про себе кажу, а не про когось, нажаль).
Щодо свят. Ми з моїми учнями цього року влаштуємо дітям з місцевого дитячого будинку невелике свято передноворічне: виготовимо листівки з мікро іграшками і віднесемо власноруч у мішку в дитбудинок. Пару літ назад таке ми вже робили, пройшло *на ура*.
Якщо є нагальна потреба, то можемо відкрити нову тему, а цю закриємо. Що скажете?
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2011-10-28, 5:29 PM | Повідомлення # 231 |
Мудра людина
| Bullet, я за відкриття теми або активне продовження цієї. Ось щойно надибала цікавий майстер-клас зі створення простеньких янгеликів з бісеру та намистин. Можна зробити для дітей (як сувеніри) або разом з дітьми(якщо хтось планує відвідувати вихованців дитбудинків). Zeta, ми більше грошей на поштові послуги витратимо, якщо будемо пересилати одна одній подарунки для якогось дитячого закладу. Краще вже їх витратити на книжки чи канцтовари для цих же дітей. Але це моя думка :-). Можна сперечатись і переконувати.
Повідомлення відредагував Сестра_Юлія - П`ятниця, 2011-10-28, 5:31 PM |
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2011-10-28, 8:22 PM | Повідомлення # 232 |
Мудра людина
| Quote (Сестра_Юлія) Краще вже їх витратити на книжки чи канцтовари для цих же дітей. Але це моя думка :-) це правда, підтримую. Quote (Bullet) Якщо є нагальна потреба, то можемо відкрити нову тему, а цю закриємо. Що скажете? думаю, не варто відкривати нову. І ця актуальна. Quote (Bullet) треба точечну допомогу надавати Quote (Bullet) Ми з моїми учнями цього року влаштуємо дітям з місцевого дитячого будинку невелике свято передноворічне: виготовимо листівки з мікро іграшками і віднесемо власноруч у мішку в дитбудинок. Це, здається, найкращий варіант!
Єдиний момент - мені особисто хотілось би привітати дітей не від доброї тьоті Тані, а від нашої спільноти... Щоб простимулювати інтерес до українських традицій, чи щось таке...
Моя майстерня
|
|
| |
Zeta | Дата: П`ятниця, 2011-10-28, 11:31 PM | Повідомлення # 233 |
Мудра людина
| shtynka, Quote (shtynka) мені особисто хотілось би привітати дітей не від доброї тьоті Тані, а від нашої спільноти... Щоб простимулювати інтерес я це й мала на увазі - щось на зразок благодійної діяльності учасників саме нашого форуму
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2011-10-29, 12:02 PM | Повідомлення # 234 |
Мудра людина
| Досвід минулорічний і позаминулорічний: кладаємо в пакунок листівку-привітання або роздрукований аркуш від нашого форуму, адмін навіть текст викладала, він завждти свіжий і актуальний.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-10-29, 2:23 PM | Повідомлення # 235 |
маніяк графічних ліній
| shtynka, Zeta, тут Тана має рацію, минулих разів ми саме так і робили, а шаблон для роздруківок я викладу і вам доповім (Можливо, комусь з вас на Зльоті у вікторині попався приз у вигляді міні схемки монохромної і моточка муліне, а схема була надрукована з шапкою нашого сайта, з адресою і оповідкою, к вишивати. Ото саме такі мікро набори і ідеально висиалти: і вам недорого, і дитині приємно і ПОТРІБНЕ)
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Неділя, 2011-10-30, 2:58 AM | Повідомлення # 236 |
Мудра людина
| Bullet, ось текст листа, який ти писала позаминулого року як шаблончик у "мішечки Миколая". Мені здається, він гарний. Не треба винаходити велосипед, якщо є це.
Шановні батьки, дорогі діти! Ви отримали цю посилку в рамках акції «Мішечок від Миколая», зібрану учасниками Всеукраїнського інтернет-форума «Спілкування за вишивкою» www.vyshyvanka.ucoz.ru
Ми, люди об’єднані любов’ю до вишивки, вирішили зробити приємне вашій сім’ї в передноворічні дні, і зібрали цей «мішечок» з речей, створених нами власноруч. Це ялинкові прикраси і м’які іграшки, вишиті приємні дрібнички для дитячих забав, садочка, школи, побуту.
Ми прагнемо відродити традицію щирості і відкритості серця в нашій країні, а також показати вам, діти, який цікавий і безмежний світ українського рукоділля. Хочемо вірити, що ви охоче використовуватимете наші маленькі скромні даруночки, і ви зацікавитесь українською вишивкою, бісеронизанням, плетінням, шитвом, та іншими видами українських декоративних ремесел.
Шановні батьки! Ця посилка не є політичною акцією, ви не повинні дякувати жодній партії, силі чи іншій організації за отримані сувеніри. Нам безмежно приємно просто подарувати шматочок казки конкретній дитині, родині в такі чудові свята!
З Новим Роком! З Різдвом Христовим! Щастя, здоров’я, всіляких гараздів вашій Родині!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Неділя, 2011-10-30, 3:00 AM | Повідомлення # 237 |
Мудра людина
| Нескладна і оригінальна іграшка для дітей або на ялинку на основі пластикової канви. http://sashkinhouse.blogspot.com/2010/12/blog-post_19.html
|
|
| |
Тетяна | Дата: Понеділок, 2011-10-31, 2:06 PM | Повідомлення # 238 |
Активіст форума
| shtynka, вам знайти адресата найпростіше: завітайте на сайт "Дети Запорожья", http://www.deti.zp.ua/, вони дуже багато роблять для дітей, які потребують уваги і допомоги. Знаю про них давно, про Альберта Павлова - лише хороші відгуки. Щодо подарунків, то, з мого невеликого досвіду, і для малюків, і для підлітків (якщо йдеться про вихованців дитбудинків, інтернатів) найкраще - практична річ: іграшка, якщо вони нею ще граються, чи в"язаний шарфик-рукавички-жилетка тощо. Якщо йдеться про тяжкохворих дітей, то це має бути річ, яка підніме настрій, не обов"язково практична, бажано - красива і яскрава (знаю, що діти радіють, наприклад, якравим фото - квіти, пейзажі, звірята), а ще - будь-які набори для творчості в умовах лікарні: вишивання хрестиком і бісером, орігамі, витинанки, в"язання, аплікація тощо, на що вистачить фантазії.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2011-11-11, 1:26 AM | Повідомлення # 239 |
Мудра людина
| Quote (Тетяна) будь-які набори для творчості в умовах лікарні: вишивання хрестиком і бісером, орігамі, витинанки, в"язання, аплікація тощо
Певно, такі набори простенькі можна укласти й самим. Чи є якісь ідеї?
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-11-11, 3:31 AM | Повідомлення # 240 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Сестра_Юлія) Bullet, ось текст листа, який ти писала позаминулого року як шаблончик у "мішечки Миколая". Мені здається, він гарний. Не треба винаходити велосипед, якщо є це. дякую,Юля! дякую-2!!
Quote (Сестра_Юлія) Певно, такі набори простенькі можна укласти й самим. Чи є якісь ідеї? в принципі, і самим можна.. поки що у мене нема ідей.
Я опростоволосилась нещодавно. Вислала дитині подарунок до дня нарлодження, спеціально записала ім"я і вік собі, щоб не наплутати, вислала зайчика фабричного, фломастери, листівки... підписала ще здуру *тьотя Ліза..*, а коли побачила звіт про вручення подарунка, ледь не впала зі стільця: дитині виявилось не 4 роки, а 16-ть. Дівчина, що передавала, каже, що байдуже що, все одно малій було дуже приємно, але моя неуважність мене не тішить.
Може мій прикрий приклад стане для когось повчальним.
|
|
| |