Всеукраїнська ОСІННЯ форумівка-2013
|
|
Bullet | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:55 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| В ході розмов про ймовірну зустріч форумів, частина форумчан вийшла на струнку тему необхідності всеукраїнської форумівки.
В цю тему перенесено повідомлення, що стосуються форумівки-2013 року з минулорічної теми про зустріч.
Також в цьому верхньому повідомленні будуть додаватись важливі оновлення.
Офіційне оголошення Громадськеоб’єднання веб-спільнота "Спілкування за вишиванням" http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum Мистецька вітальня бібліотеки ім. Наталі Забіли ЦБС Голосіївського району м. Києва В рамках проекту «Вишивка етнографічна:«Украинский народныйорнамент: вышивки, ткани,писанки» О.П. Косачева, Киев,1876»
Всеукраїнський спомин про Олену Пчілку (справжнє ім'я -- Ольга Петрівна Косач). Згадати,яка це українська письменниця, драматург, публіцистка, громадська й культурна діячка, перекладачка, етнограф, організатор першої української бібліотеки, член-кореспондент Всеукраїнської академії наук (1925); мати Лесі Українки, сестра Михайла Драгоманова.
Вшанувати пам'ять великої українки запрошуємо 5 жовтня об 11 годині за адресою проспект Науки,4 .
Дізнатись, де проходитимуть інші заходи на спомин Олени Пчілки, можна на http://vyshyvanka.ucoz.ru/
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Середа, 2013-09-18, 11:51 PM | Повідомлення # 61 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
| Цитата (Bullet) і афішу давай, і фотозвіт Так-так, з нетерпінням Jasjka, чекатимемо )!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Jasjka | Дата: Четвер, 2013-09-19, 9:38 AM | Повідомлення # 62 |
Мудра людина
| Лізо,дякую за побажання. Дівчата обов"язково буде афіша та звіт з детальним описом
Творча майстерня
|
|
| |
Киянка | Дата: Субота, 2013-09-21, 3:57 PM | Повідомлення # 63 |
мешканець сайту
| Залюбки приєднаюся до форумівки! Після таких зустрічей в мене натхнення через край.
|
|
| |
Kaluna | Дата: Субота, 2013-09-21, 7:38 PM | Повідомлення # 64 |
Мудра людина
| Спдіваюсь, зможу бути. План є, залишилось втілити
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-09-21, 7:49 PM | Повідомлення # 65 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (Киянка) Після таких зустрічей в мене натхнення через край. ура! у мене так само, Наталко! Цитата (Kaluna) Спдіваюсь, зможу бути. План є, залишилось втілити Оля, було би суперово, якби ти могла принести свої нитки мультиколор для вишивання....
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
shtynka | Дата: Неділя, 2013-09-22, 6:32 PM | Повідомлення # 66 |
Мудра людина
| А хтось веде статистику присутніх? Скільки вже нас намічається? І будь ласка, ткніть мене носом у інфу, коли і де ми починаємо? я про 5 жовтня, а от час і місце було б непогано винести у заголовок теми ))) я з нетерпінням складаю валізи )))
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2013-09-22, 6:43 PM | Повідомлення # 67 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (shtynka) І будь ласка, ткніть мене носом у інфу, коли і де ми починаємо? я про 5 жовтня, а от час і місце було б непогано винести у заголовок теми ))) я візуально знаю, але точної адреси не скажу, чекаємо на Тану.
Кого я зафіксувала "на око": Тана, Штинька, Тетяна, Киянка, Ірина_СВ, YaTan, Мод, Булліт,
під питанням LDII, Andrew_Yer, Афінна, Пасіонарія, Na_talka, Jinsei, Kaluna
|
|
| |
shtynka | Дата: Неділя, 2013-09-22, 7:00 PM | Повідомлення # 68 |
Мудра людина
| Цитата (Bullet) під питанням оля (нарбут?) калина
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2013-09-22, 7:04 PM | Повідомлення # 69 |
Мудра людина
| Оголошення на форумі, в ЖЖ Адреса: проспект Науки,4 ,метро ""Деміївська
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Неділя, 2013-09-22, 9:28 PM | Повідомлення # 70 |
Мудра людина
| Бажаю вам всім приємно та плідно провести час - нажаль цьогоріч приєднатись не зможу, та спробую організуватись "на місцях".
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Kaluna | Дата: Понеділок, 2013-09-23, 1:59 AM | Повідомлення # 71 |
Мудра людина
| Цитата (Bullet) Оля, було би суперово, якби ти могла принести свої нитки мультиколор для вишивання.... домовились, принесу :))) Цитата (shtynka) під питанням оля (нарбут?) калина сподіваюсь, питання вирішиться позитивно
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Jinsei | Дата: Понеділок, 2013-09-23, 4:57 PM | Повідомлення # 72 |
побратим
| А мене в свої ряди приймете? Правда у мене за цей рік дуже мало вишивальних досягнень. І участь в проекті "Творчий спадок Олени Пчілки" не беру за браком часу
Повідомлення відредагував Jinsei - Понеділок, 2013-09-23, 4:59 PM |
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2013-09-23, 5:06 PM | Повідомлення # 73 |
Мудра людина
| Цитата (Jinsei) А мене в свої ряди приймете? Оголошення про зустріч
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Понеділок, 2013-09-23, 5:26 PM | Повідомлення # 74 |
Мудра людина
| Я планую приїхати.
ore et labore!
|
|
| |
Na_talka | Дата: Понеділок, 2013-09-23, 8:12 PM | Повідомлення # 75 |
побратим
| Я теж мабуть буду, постараюся спекти щось смачненьке.
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2013-09-23, 10:09 PM | Повідомлення # 76 |
Мудра людина
| Цитата (Пасіонарія) Я планую приїхати. ура ура Цитата (Na_talka) Я теж мабуть буду, постараюся спекти щось смачненьке. мням, )))Цитата (Jinsei) А мене в свої ряди приймете? звичайно, таке ще питаєте... ((( ми ж тут поширюємо любов до українського і зокрема традиційного вишивання, так що приходьте і ще й потенційних вишиванців долучайте )))
щось я тут розпатякалась, зараз відчуваю мене сваритимуть ...
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-09-23, 10:45 PM | Повідомлення # 77 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (Tana) Оголошення про зустріч я виділила твій текст ТАМ червоним для слабозрячих, як я сама )))
Пасіонарія, Na_talka, Jinsei, так це ж просто УРА!
|
|
| |
Mod | Дата: Понеділок, 2013-09-30, 8:18 PM | Повідомлення # 78 |
побратим
| а до котрої ви там будете? бо мені в суботу поставили робочі години до 15.00
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Понеділок, 2013-09-30, 8:22 PM | Повідомлення # 79 |
мешканець сайту
| Щойно придбав квитки на потяги. Поки що все за планом. Сподіваюсь, форс-мажору у мене не станеться.
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2013-09-30, 8:32 PM | Повідомлення # 80 |
Мудра людина
| Цитата (Mod) а до котрої ви там будете? бо мені в суботу поставили робочі години до 15.00 Надю, саме в бібліотеці до 16 приблизно.
Цитата (Andrew_Yer) . Сподіваюсь, форс-мажору у мене не станеться. Ми віримо!
|
|
| |