Всеукраїнська ОСІННЯ форумівка-2013
|
|
Bullet | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:55 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| В ході розмов про ймовірну зустріч форумів, частина форумчан вийшла на струнку тему необхідності всеукраїнської форумівки.
В цю тему перенесено повідомлення, що стосуються форумівки-2013 року з минулорічної теми про зустріч.
Також в цьому верхньому повідомленні будуть додаватись важливі оновлення.
Офіційне оголошення Громадськеоб’єднання веб-спільнота "Спілкування за вишиванням" http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum Мистецька вітальня бібліотеки ім. Наталі Забіли ЦБС Голосіївського району м. Києва В рамках проекту «Вишивка етнографічна:«Украинский народныйорнамент: вышивки, ткани,писанки» О.П. Косачева, Киев,1876»
Всеукраїнський спомин про Олену Пчілку (справжнє ім'я -- Ольга Петрівна Косач). Згадати,яка це українська письменниця, драматург, публіцистка, громадська й культурна діячка, перекладачка, етнограф, організатор першої української бібліотеки, член-кореспондент Всеукраїнської академії наук (1925); мати Лесі Українки, сестра Михайла Драгоманова.
Вшанувати пам'ять великої українки запрошуємо 5 жовтня об 11 годині за адресою проспект Науки,4 .
Дізнатись, де проходитимуть інші заходи на спомин Олени Пчілки, можна на http://vyshyvanka.ucoz.ru/
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
YaTan | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:59 PM | Повідомлення # 21 |
перехожий
Група: Перевірений користувач
| Я за Київ! Мені від Обухова 30 хв до найблищої ст. метро. Дуже кортить познайомитись з вами "вживу"!!! Було б добре, як би зустріч відбулась під час шкільних канікул.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:59 PM | Повідомлення # 22 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (Andrew_Yer) Я за Київ. Це - компромісний варіант з огляду на дорогу. Але ж на 5 жовтня вже заплановані заходи з вшанування пам'яті Олени Пчілки. я би теж підтримала 5 жовтня у Києві, буде всеукраїнський спомин, апотім - вільна програма, кавярня, та хоч макдональдс чи пузата хата - мені байдуже, хоч на лавці поспілкуватись з форумчанами
На Чернівці уже погодитись не зможу, бо маю уже забагато мандрів і на 8 та 10 жовтня вже маю квитки на Львів (але там не зможу зхустрітись з форумчанами, бо маю романтичну поїздку, перепрошую))) Цитата (Zeta) а може на католицьке Різдво? Моя мама католичка, для мене Різдво - це РІЗДВО. А не поїздки ))))
Тихесенько клянчу: може все ж таки 5 жовтня? І погода дозволяє ще, нема морозів, і якщо далеко відкласти, то спаде ота навіженість юажання зустрітись
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:59 PM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
| Цитата (Bullet) може все ж таки 5 жовтня? Я несу власний електрочайник, щось поласуємо. Зголошуйтесь. Наступна дата буде наступною.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-09-14, 1:00 PM | Повідомлення # 24 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (Tana) Я несу власний електрочайник, щось поласуємо. Зголошуйтесь. Зголосилась
Тоді прошу визначатись з орієнтовною кількістю приїжджих, щоб знати, кого де оселити, якщо потрібно на ніч, а також скільки адмін-дарунків везти
|
|
| |
LDII | Дата: Субота, 2013-09-14, 2:05 PM | Повідомлення # 25 |
мешканець сайту
| ОООО, я за усіма чотирма.Для мене Чернівці було б простіше набагато,але ....і до Києва хочу.Поки що нічого конкретного сказати не можу-буду з"ясовувати плани мами і чоловіка-а раптом відпустять (У мене дрібні діти )Дуже вже кортить побачитись і перезнайомитись.
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2013-09-14, 6:02 PM | Повідомлення # 26 |
Мудра людина
| Хочу, але не можу
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2013-09-14, 7:54 PM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| я підтримую. маю де зупинитись на ніч, отож про це не турбуйтесь. пішла бронювати потяг на почток жовтня )))
Моя майстерня
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Субота, 2013-09-14, 7:58 PM | Повідомлення # 28 |
мешканець сайту
| Отже, 5-го жовтня. Так? Намагатимусь приїхати.
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-09-14, 8:03 PM | Повідомлення # 29 |
маніяк графічних ліній
| lady-v, подумки ми з вами LDII, буду тримати кулачки )) Andrew_Yer, shtynka, уррааа
5 жовтня:) 5 жовтня
|
|
| |
|
Zeta | Дата: Субота, 2013-09-14, 8:52 PM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| хіба що дату перенесуть
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
Повідомлення відредагував Zeta - Субота, 2013-09-14, 8:52 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-09-14, 9:25 PM | Повідомлення # 32 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (Zeta) дуже хочу - але у жовтні не зможу! ами до тебе приїдемо (нуя про себе.. і то так, напівжартома...)
|
|
| |
Zeta | Дата: Неділя, 2013-09-15, 2:13 AM | Повідомлення # 33 |
Мудра людина
| Цитата (Bullet) ами до тебе приїдемо (нуя про себе.. і то так, напівжартома...) :exclaim:
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Татьяна3618 | Дата: Неділя, 2013-09-15, 9:53 AM | Повідомлення # 34 |
побратим
| Хочеться, але маю на цю дату вже давно заплановану поїздку ...
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Неділя, 2013-09-15, 2:32 PM | Повідомлення # 35 |
мешканець сайту
| І я б дуже хотіла з Вами усіма познайомитись - 5 жовтня підтримую!!!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2013-09-15, 3:24 PM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Мне напевно, не буде. Мені дуже шкода, але цього разу...
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Mod | Дата: Понеділок, 2013-09-16, 0:26 AM | Повідомлення # 37 |
побратим
| Цитата (Tana) Я несу власний електрочайник, щось поласуємо. Зголошуйтесь. я теж за - 5 жовтня, принесу пічєньку
|
|
| |
romantik | Дата: Понеділок, 2013-09-16, 8:58 AM | Повідомлення # 38 |
побратим
| Мовчки спостерігала за вашою бесідою в надії на інший місяць. В жовтні теж не можу приїхати, хоча і мала велике бажання поспілкуватись. Буду чекати на фото із форумівки-2013 та інших зустрічей.
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2013-09-16, 4:45 PM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Квитки купила, так що чекаю на деталі - час і точне місце зустрічі. Буду в Києві із 7-ї ранку до 20-ї вечора, сподіваюсь на гарну погоду і організованість наших колег. Крім форума маю ще плани, хочеться усе встигнути.
Моя майстерня
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2013-09-16, 4:47 PM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| До модераторів та адміністрації маю пропозицію - якщо треба з чимось допомогти - звертайтесь у приват. І хотілось би озвучити план-мінімум, щоб знати чого із собою прихопити.
Моя майстерня
|
|
| |