Всеукраїнська ОСІННЯ форумівка-2013
|
|
Bullet | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:55 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| В ході розмов про ймовірну зустріч форумів, частина форумчан вийшла на струнку тему необхідності всеукраїнської форумівки.
В цю тему перенесено повідомлення, що стосуються форумівки-2013 року з минулорічної теми про зустріч.
Також в цьому верхньому повідомленні будуть додаватись важливі оновлення.
Офіційне оголошення Громадськеоб’єднання веб-спільнота "Спілкування за вишиванням" http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum Мистецька вітальня бібліотеки ім. Наталі Забіли ЦБС Голосіївського району м. Києва В рамках проекту «Вишивка етнографічна:«Украинский народныйорнамент: вышивки, ткани,писанки» О.П. Косачева, Киев,1876»
Всеукраїнський спомин про Олену Пчілку (справжнє ім'я -- Ольга Петрівна Косач). Згадати,яка це українська письменниця, драматург, публіцистка, громадська й культурна діячка, перекладачка, етнограф, організатор першої української бібліотеки, член-кореспондент Всеукраїнської академії наук (1925); мати Лесі Українки, сестра Михайла Драгоманова.
Вшанувати пам'ять великої українки запрошуємо 5 жовтня об 11 годині за адресою проспект Науки,4 .
Дізнатись, де проходитимуть інші заходи на спомин Олени Пчілки, можна на http://vyshyvanka.ucoz.ru/
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:55 PM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Привіт усім - була така ідея провести зліт у Чернівцях у жовтні, цього року... Ідея померла? Вибачаюсь, якщо питання дурне, та в силу обставин мене довгий час не було на форумі, можливо я пропустила щось важливе?
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:56 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Цитата (shtynka) була така ідея провести зліт у Чернівцях у жовтні, цього року... Ідея померла? Долучаюсь до запитання. Хто в курсі?
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:56 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| Я так мріяла про це увесь рік, навіть чоловік уже відпустив і компанія можливо буде ))) Чим зможу допомогти в організації - берусь залюбки. Якщо подія таки відбудеться )))
Моя майстерня
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:56 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Цитата (shtynka) Привіт усім - була така ідея провести зліт у Чернівцях у жовтні, цього року... Ідея померла? Вибачаюсь, якщо питання дурне, та в силу обставин мене довгий час не було на форумі, можливо я пропустила щось важливе?
shtynka, Tana, дівчата, я теж уже згадувала сьогодні. Треба Пташинську питати.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:56 PM | Повідомлення # 6 |
мешканець сайту
| Цитата (shtynka) Якщо подія таки відбудеться ))) Я на роботі відпустку тримаю під цю гарну справу
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
LDII | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:56 PM | Повідомлення # 7 |
мешканець сайту
| Була б дуже рада зустрічі.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:56 PM | Повідомлення # 8 |
маніяк графічних ліній
| Адміністратор чернівецького форума перестала відповідати на мої листи, тому для мене ця ідея дійсно заглохла. Готуватись до зустрічі за місяць - це несерйозно.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:57 PM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| дуже шкода. (((
Моя майстерня
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:57 PM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| Цитата (Bullet) Адміністратор чернівецького форума перестала відповідати на мої листи, тому для мене ця ідея дійсно заглохла. Готуватись до зустрічі за місяць - це несерйозно. М-да!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:57 PM | Повідомлення # 11 |
маніяк графічних ліній
| Напевно, я була недостатньо чітко налаштована на цей проект з самого початку, не розуміла, як ми можемо поєднати наші форуми і наші роботи. А тепер, коли розуміння прийшло (ще влітку), у Оксани (я так думаю) з"явились свої зайнятості. Бо Оксана на вигляд (і по листах) дуже серйозна людина.
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:57 PM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Може тоді організуємо всеукраїнську форумівку? Більш менш вільної форми. Гадаю, для підготовки місяця цілком вистачить. Хай то буде без телебачення і радіо, в тісному колі десь у затишному місці. Я б залюбки приїхала.
Моя майстерня
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:57 PM | Повідомлення # 13 |
мешканець сайту
| Цитата (shtynka) Хай то буде без телебачення і радіо, в тісному колі десь у затишному місці Підтримую! Думаю, що в багатьох з нас вже є велике бажання поспілкуватися.
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:57 PM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Цитата (shtynka) Може тоді організуємо всеукраїнську форумівку? Більш менш вільної форми. Гадаю, для підготовки місяця цілком вистачить. Хай то буде без телебачення і радіо, в тісному колі десь у затишному місці. Я б залюбки приїхала.
Можу запропонувати 5-те жовтня в Києві. А в інше місто поїду теж залюбки, бо в Чернівці в родині вже відпросилася))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:58 PM | Повідомлення # 15 |
мешканець сайту
| Цитата (Tana) Можу запропонувати 5-те жовтня в Києві. Я за Київ. Це - компромісний варіант з огляду на дорогу. Але ж на 5 жовтня вже заплановані заходи з вшанування пам'яті Олени Пчілки.
Може в якийсь інший день? Того ж таки 14-го жовтня, чи які там числа вихідні, 12-13?
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:58 PM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Цитата (Andrew_Yer) Може в якийсь інший день? Можна за два тижні, на кінець жовтня, як планували Чернівці.
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:58 PM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| В Запоріжжі будь-який день, а якщо Київ чи інше - краще щоб це була неділя, бо добиратись, і не раніше 20 жовтня, бо квитки треба наперед купувати, за два тижні вже важко дістати (((
п.с. Хоча сьогодні ще є квитки у плацкарті... Якщо визначимось на 5 жовтня - я підтримаю, тільки треба визначитись, щоб було чим добратись )))
Моя майстерня
Повідомлення відредагував shtynka - П`ятниця, 2013-09-13, 3:49 PM |
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:58 PM | Повідомлення # 18 |
мешканець сайту
| Цитата (Tana) Можна за два тижні, на кінець жовтня, як планували Чернівці. 12 або 13-го? я за.
|
|
| |
|
Zeta | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:58 PM | Повідомлення # 20 |
Мудра людина
| такі мрії...
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
Повідомлення відредагував Zeta - П`ятниця, 2013-09-13, 5:20 PM |