Всеукраїнська ОСІННЯ форумівка-2013
|
|
Bullet | Дата: Субота, 2013-09-14, 12:55 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| В ході розмов про ймовірну зустріч форумів, частина форумчан вийшла на струнку тему необхідності всеукраїнської форумівки.
В цю тему перенесено повідомлення, що стосуються форумівки-2013 року з минулорічної теми про зустріч.
Також в цьому верхньому повідомленні будуть додаватись важливі оновлення.
Офіційне оголошення Громадськеоб’єднання веб-спільнота "Спілкування за вишиванням" http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum Мистецька вітальня бібліотеки ім. Наталі Забіли ЦБС Голосіївського району м. Києва В рамках проекту «Вишивка етнографічна:«Украинский народныйорнамент: вышивки, ткани,писанки» О.П. Косачева, Киев,1876»
Всеукраїнський спомин про Олену Пчілку (справжнє ім'я -- Ольга Петрівна Косач). Згадати,яка це українська письменниця, драматург, публіцистка, громадська й культурна діячка, перекладачка, етнограф, організатор першої української бібліотеки, член-кореспондент Всеукраїнської академії наук (1925); мати Лесі Українки, сестра Михайла Драгоманова.
Вшанувати пам'ять великої українки запрошуємо 5 жовтня об 11 годині за адресою проспект Науки,4 .
Дізнатись, де проходитимуть інші заходи на спомин Олени Пчілки, можна на http://vyshyvanka.ucoz.ru/
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
LDII | Дата: Середа, 2013-10-09, 12:20 PM | Повідомлення # 161 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
| Дівчатаі хлопці,ви всі такі гарні,мене жаба додавлює :(....Наступного разу я з вами.
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2013-10-09, 7:13 PM | Повідомлення # 162 |
Мудра людина
| Фото взяла у бібліотекарів Можна побачити і скатертину -- родинний скарб Irina_SV (ще є рушник), а рушники на триножці з книжковою виставкою і подушки -- бібліотекарів.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
siesta | Дата: Четвер, 2013-10-10, 8:06 PM | Повідомлення # 163 |
друг
| Як цікаво! Красуні! Молодці-розумниці!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-10-14, 11:54 PM | Повідомлення # 164 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| В дні, коли вже всі, мабуть, і забули думати про ту форумівку, я нарешті допасла всіх задніх і вивішую свій радісний фотозвіт подарунків
Від Киянки вдячно читаю "Антиквар", цікавенний, як виявилось, журнал про сучасне мистецтво в Україні та українське мистецтво в світі. Від Сестри_Юлії маю дарунок закладинку, вишиту по взірцях Олени Пчілки в таниному проекті (друга на фото - для Тани, але вона погано чулась і я тимчасово взяла закладинку собі на зберігання).
і ба-бааам! Неочікувано крутий подарунок від Афінни - овечка, майже рукодільниця Рукотоврна авторська лялька, всі роздивляються і дивуються, як справжня!!!
дякую, дівчата, так приємно було!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |