Віддам у добрі руки
|
|
Bullet | Дата: Середа, 2012-07-18, 11:00 PM | Повідомлення # 141 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
|
і да. Нитки ці ще є. Я їх "заховала і забула куди заховала" коли відсилала, тепер віднайшла. Вишлю. Кому? )))) Перепрошую, дівчата, але багато шлю, просто заплуталась : ) Сподіваюсь на розуміння.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Сонька | Дата: Четвер, 2012-07-19, 11:35 AM | Повідомлення # 142 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Лізо, я отримала марльовочку і куски підкладочної. Ще раз дякую
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-10-01, 3:23 AM | Повідомлення # 143 |
маніяк графічних ліній
| Перерила на і під шафою Знайшла купу такого, що раніше було для мене цінніше за золото, а нині купа мотлоху. Раптом тут теж є такі збочені, як я колись.. тож:
віддаю у добрі руки 10 журналів ПАМ"ЯТКИ УКРАЇНИ за 1987 - 89 рр. в хорошому стані. В журналах: розкопки, проблеми (ще тогочасні) з відродженням української старовини, політичні (!) справи щодо українізації, огляди історичних храмів тощо.
... і хто може казати зараз, що в радянський час "українське" бло заборонене? Культурно вирубувалось, але заборона... не виглядає по тих журналах
Журнали трохи більші за зошит, вигшлю поштами, якими домовимось. Звісно, якщо це комусь потрібно. Інакше піде в макулатуру.. і зроблять з них, в кращому випадку, туалетний папір... ось інфо про сучасний журнал П.У.: http://uk.wikipedia.org/wiki/Пам 'ятки_України_(журнал)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
soncevuda | Дата: Неділя, 2012-10-28, 7:22 PM | Повідомлення # 144 |
мешканець сайту
| потрібні залишки пряжі, маленькі клубочки. може в кого залишились від великих робіт ?
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
БОксана | Дата: П`ятниця, 2012-11-23, 10:58 PM | Повідомлення # 145 |
побратим
| soncevuda, можу віддати пряжу голубого кольору. Багатенько, може вийти светрик, але не нові. Була спроба зв"зати кофтинку.....
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-11-23, 11:00 PM | Повідомлення # 146 |
маніяк графічних ліній
| Quote (soncevuda) потрібні залишки пряжі, маленькі клубочки. може в кого залишились від великих робіт ? який склад пряжі? для якої мети (якщо не секрет, це щоб знати, наскільки маленькі моточки потрібні і якої товщини скрутки). Наприклад, маю товсту кольорову бавовну, але якщо на ковдру, то вона заважка для таких виробів. Чекаю на відповіь, щоб знати про які нитки потрібні .
|
|
| |
soncevuda | Дата: П`ятниця, 2012-11-23, 11:25 PM | Повідомлення # 147 |
мешканець сайту
| Bullet, для ковдри. бавовна нєєє. подружці даруватиму плед на день народження потребую ще трохи пряжі. хоч і купувала вже скільки-скільки.
БОксана, а який склад ? хоча якщо для светрика то певно щось підходяще і мені ....)
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-11-23, 11:52 PM | Повідомлення # 148 |
маніяк графічних ліній
| Quote (soncevuda) Bullet, для ковдри. бавовна нєєє. подружці даруватиму плед на день народження потребую ще трохи пряжі. хоч і купувала вже скільки-скільки. ну тоді Перепрошую.
|
|
| |
БОксана | Дата: Неділя, 2012-11-25, 0:30 AM | Повідомлення # 149 |
побратим
| soncevuda, про склад точно сказати не можу, але коли підпалила, то відчувається запах шерсті. підпалений комочок трохи в руках розсипається, але є й синтетичні домішки.
|
|
| |
БОксана | Дата: Неділя, 2012-11-25, 0:32 AM | Повідомлення # 150 |
побратим
| Подарую книжки
|
|
| |
БОксана | Дата: Неділя, 2012-11-25, 0:37 AM | Повідомлення # 151 |
побратим
| Ці книжки також можу подарити.
|
|
| |
БОксана | Дата: Неділя, 2012-12-02, 4:58 AM | Повідомлення # 152 |
побратим
| Все ще шукаю нового власника для книжок. Невже нікому не потрібні?
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-12-02, 12:20 PM | Повідомлення # 153 |
маніяк графічних ліній
| Quote (БОксана) soncevuda, можу віддати пряжу голубого кольору. Багатенько, може вийти светрик, але не нові. Була спроба зв"зати кофтинку..... Якщо Сонцевида не відгукнеться, я залюбки обміняю вашу блакитну пряжу (навіть б/у!) на щось корисне для вас, пишіть запити корисностей!
БОксана, якщо можна лише 1 книжку забрати, то я би радо стала хазяйкою ось цієї:
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2012-12-02, 2:24 PM | Повідомлення # 154 |
Мудра людина
| БОксана, я хочу оту першу білу "РУКОДЕЛИЕ". Якщо можна.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2012-12-02, 2:25 PM | Повідомлення # 155 |
Мудра людина
| Хотіла купити на "А Укро", але щось.... не вийшло.. Буду вдячна за книжку.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
БОксана | Дата: Понеділок, 2012-12-03, 1:05 AM | Повідомлення # 156 |
побратим
| Bullet, голубу пряжу я вже відіслала Сонцевиді. А книжка буде Ваша. Пишіть адресу в особисті повідомлення.
|
|
| |
БОксана | Дата: Понеділок, 2012-12-03, 1:08 AM | Повідомлення # 157 |
побратим
| Dmutrik09, пишіть адресу в особистих повідомленнях. Якою поштою Вам вислати книгу?
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-12-03, 1:09 AM | Повідомлення # 158 |
маніяк графічних ліній
| БОксана, вже
|
|
| |
БОксана | Дата: Понеділок, 2012-12-03, 1:13 AM | Повідомлення # 159 |
побратим
| Дівчата, а ще в мене є чоловіче пальто світло коричневого кольору. Абсолютно нове. Рука не піднімається його викинути. Може зробити з нього сумочку. чи шарф. а може подушки.... Віддам у добрі руки.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-12-03, 1:41 AM | Повідомлення # 160 |
маніяк графічних ліній
| Quote (БОксана) Дівчата, а ще в мене є чоловіче пальто світло коричневого кольору. Абсолютно нове. Рука не піднімається його викинути. Може зробити з нього сумочку. чи шарф. а може подушки.... Віддам у добрі руки. иииии... намагаюсь вимкнути в собі жадібність. Не моржу вимкнути. Але Нову пошту все ж не осилю...
|
|
| |