Віддам у добрі руки
|
|
Bullet | Дата: Четвер, 2012-01-12, 3:38 AM | Повідомлення # 101 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| віддам комусь на ручну працю клаптики тканин (на фото орієнтуйтесь в розмірах пропорційно моєї руки, будь ласка), розміри різні, є пара досить великих по пів метри. Переважно натуральні, бавовна, вовна, навіть льон. Є кілька мікромоточків пряжі (вся нова, залишки від в"язання мітєнок, комусь на декор чи на волосся лялькам)
ЗАБЕРІТЬ ЦЕ, БУДЬ ЛАСКА. Тримати нема де Викинути не можу, бо знаю, що це може бути комусь потрібно (як мені колись))))
Ідеально - тим, хто майструє ляльки, але особисто мені байдуже кому віддавати. Перешлю укрпоштою посилкою за мій рахунок, або транспортною компанією (окрім Гюнсел, у мене в містечку їх нема) за ваш рахнок, але вкладу пару-десять відрізів ситцевої тканини (від метру і бильше). Деталі тут, будь ласка, не пишіть мені приватних листів, будь ласка! Або одразу по телефону 097 158 35 97.
п.с. всі клаптики з нових тканин + 1 невдала червона фіранка з білою прошвою.\
АПДЕЙТ: тканинки віддано! ----------------------------------
також міняю:
еластичні нитки для оверлока по трикотажу (мені пояснили, що це для цієї машинки), мені не підходять, бо звичайна машина їх рве, руками порвати можна, але дуже важко. Бобіни великі (високі),в сі - залишки з швейної фабрики. Обміняю на пару бобін звичайних синтетичних ниток для шв. машинок.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Четвер, 2012-01-12, 11:05 AM |
|
| |
НаталиG | Дата: Четвер, 2012-01-12, 10:53 AM | Повідомлення # 102 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Такі веселенькі клаптики))) А можна мені на них напроситися? Чомусь з цією погодою мені зовсім не вистачає позитивчику Bullet, пересилати мені все рівно як, біля мого дому є відділення "Нової пошти" (склад № 11, мій тел. 067 83 53 491, оплата моя)
|
|
| |
Jasjka | Дата: Четвер, 2012-01-12, 3:25 PM | Повідомлення # 103 |
Мудра людина
| Можна і мені клаптики тканини. Висилай поштою,я оплачу,чи через нову пошту.Мій тел. 0679310796
Творча майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-01-12, 4:12 PM | Повідомлення # 104 |
маніяк графічних ліній
| НаталиG, Jasjka, радо складу обом по торбі клаптиків і відрізків ) Мар!яно, тобі ще мережив залишків накладу, зважаючи на твоє захоплення скрапом. По обіді зателефоную, дякую за відгук! :)*
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Jasjka | Дата: Четвер, 2012-01-12, 5:25 PM | Повідомлення # 105 |
Мудра людина
| Велике-велике дякую за мережку
Творча майстерня
|
|
| |
Жанна | Дата: Четвер, 2012-01-12, 8:42 PM | Повідомлення # 106 |
мешканець сайту
| Bullet, якщо залишаться якісь клаптики тканин - із задоволенням і вдячністю візьму собі на лялечки та іграшки!)))))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-01-12, 9:39 PM | Повідомлення # 107 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Жанна) Bullet, якщо залишаться якісь клаптики тканин - із задоволенням і вдячністю візьму собі на лялечки та іграшки!))))) ти можливо пам"ятаєш: я вже тобі склала пакет ще ДО нового року, але саме його я забула привезти на зустріч твоєму чоловікові перед новим роком... Я забувайко іноді Тож твій кульочок є (по секрету: я в суботу буду в столиці... але тобі дзвонити по обом номерам нема сенсу - не береш слухавку;) )))
|
|
| |
НаталиG | Дата: Субота, 2012-01-14, 2:05 PM | Повідомлення # 108 |
побратим
| Quote (Bullet) радо складу по торбі клаптиків і відрізків ) - уря!!! Додано (2012-01-14, 2:05 PM) --------------------------------------------- отримала пакуночок від Лізи! А там, стільки різноманітних відрізів тканинок!!! Деякі навідь підійдуть пошити досить сурйозну річ))) А ще різні мілочовочки для декору, і ниточки "Матейра" металік. Дякую, Лізо, дуже-дуже!!!
|
|
| |
Жанна | Дата: Понеділок, 2012-01-16, 5:27 PM | Повідомлення # 109 |
мешканець сайту
| Bullet, дякую-дякую!!! Quote (Bullet) але тобі дзвонити по обом номерам нема сенсу - не береш слухавку;) ))) ох, це моя погана звичка - не помічати свого телефона ..ну, постараюся бути уважнішою. коли наступного разу будете планувати їхати в Київ - свиснете мені обіцяю звертати увагу на телефон :)))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-01-16, 5:56 PM | Повідомлення # 110 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Жанна) ..ну, постараюся бути уважнішою. коли наступного разу будете планувати їхати в Київ - свиснете мені обіцяю звертати увагу на телефон :))) та я вже навчена, сама я і винна наступного разу попередньо ще й в приват напишу, про всяк випадок! Quote (НаталиG) отримала пакуночок від Лізи! А там, стільки різноманітних відрізів тканинок!!! Деякі навідь підійдуть пошити досить сурйозну річ))) А ще різні мілочовочки для декору, і ниточки "Матейра" металік. Дякую, Лізо, дуже-дуже!!! буду дуже рада, якщо воно згодиться, а не засмітить вашу домівку Бо мені вже серед того мотлоху жити важко... але жадібність час від часу відпускає і я роздаю ))))
|
|
| |
Jasjka | Дата: Понеділок, 2012-01-16, 6:48 PM | Повідомлення # 111 |
Мудра людина
| А мої тугудуми-калушани аж тепер прислали смс,що є посилка....довго вона до нас іде...зараз планую по неї піти. На перед дякую! )))
Творча майстерня
|
|
| |
Jasjka | Дата: Понеділок, 2012-01-16, 10:21 PM | Повідомлення # 112 |
Мудра людина
| Все забрала!Все сподобалось! Стільки краси )))моя мамулька уже забрала собі шторку з круживом для себе
Творча майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-01-17, 1:27 AM | Повідомлення # 113 |
маніяк графічних ліній
| Jasjka, НаталиG, дівчата, дякую за відгук, я дуже переживала, що то хлам буде сприйнято. Рада, що все піде в діло. За пару місяців знов будуть мішечки...
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-01-18, 4:17 PM | Повідомлення # 114 |
маніяк графічних ліній
| Чергова порція чекає на утилізацію в корисних цілях... - АПДЕЙТ: ВСЕ ВІДДАНО!.
відріз коричневої шерсті, шир. 140 см, довжина 1,5 м. Відріз уе продекатовано (випрано перед пошиттям), але так нічого і не пошито. Відріз не користований, без молі, ТТТ, без плям, все Ок, але він давній Мінський камвольний комбінат Фотик відмовився знімати нормально, пробуйте зробити висновок про колір самостійно. Гадаю, цей відріз ідеальний для тих, хто хоче щось спробувати пошити на дитину. І е нашкодить дитині, і не жалко, якщо зіпсуєте. ШЕРСТЬ ВІДДАНО.
червоний ламбрекен з оборкою 8 - 9 см. Розмір ламбрекена прибл. 2,5 м =50 см.НОВИЙ. Тканина котон з покриттям, яке не відпирається (у мене такі кухонні штори вже багато років - покриття таке і лишається), з лицьової сторони має специфічний блиск, легко драпірується. Ламбрекен віддано.
в клітинку - штори бавовняні, б/у, 1,5 м = 1,12 м (+/-2 см), випрані, не линялі, без плям, брала собі на поробки, так і не піднялась рука. М1який ситець, не рихлий. у мене одразу асоціації з ляльками якимись..) КЛІТИНКУ ВІДКЛАДЕНО.
Віддаю безоплатно. Єдине прохання - оплатити доставку новою поштою, автолюксом на місці отримання або 7 грн мені на телефон, якщо укрпошта. Відписуйте ТУТ, не пишіть в приват, будь ласка.
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2012-01-30, 5:06 PM |
|
| |
Jasjka | Дата: Понеділок, 2012-01-30, 5:00 PM | Повідомлення # 115 |
Мудра людина
| червоний ламбрекен забираю,якщо він ще є.
Творча майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-01-30, 5:06 PM | Повідомлення # 116 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Jasjka) червоний ламбрекен забираю,якщо він ще є. щойно був, але вже забраний тобою!
він легкий, я або вишлю його сама укрпоштою за свій рахунок (бо то буде якісь їрундові 5-7 грн, ая уже з зарплатою, ура)))), або назбираю ще тканин (маю подібні однотонні, переважно червоні, фотки покажу) і за тиждень вишлю тобі новою поштою, але за твій рахунок (12-15 грн)
|
|
| |
Jasjka | Дата: Понеділок, 2012-01-30, 6:05 PM | Повідомлення # 117 |
Мудра людина
| Показуй фото
Творча майстерня
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2012-02-02, 6:26 PM | Повідомлення # 118 |
Мудра людина
| Bullet, якщо не віддаси комусь раніше, то заберу КЛІТИНКУ. Доправку оплачу сама
|
|
| |
БОксана | Дата: Середа, 2012-03-14, 0:42 AM | Повідомлення # 119 |
побратим
| Віддам журнали з рукоділля. Анна №5, 2006 р Анна №7, 2006р. Лена №4, 2009Р. Вышитые картины №6, 2002
Журнали вже знайшли нового власника
Повідомлення відредагував БОксана - Середа, 2012-03-14, 9:56 PM |
|
| |
БОксана | Дата: Середа, 2012-03-14, 0:45 AM | Повідомлення # 120 |
побратим
| Отдам. Альбом рисунков садовых цветов для вышивания крестом, выполненных французским художником Зарзой. Красочные фотографии вышивок сопровождаются схемами для их выполнения.
Повідомлення відредагував БОксана - Середа, 2012-03-14, 0:46 AM |
|
| |