Віддам у добрі руки
|
|
БОксана | Дата: Середа, 2012-03-14, 0:56 AM | Повідомлення # 121 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Отдам альбомы "Вышивала я узоры" 2 штю "Милі серцю візерунки" 2 шт "Вышивка вязание" №№5.6.7 за 2003 Узоры вышивок Выпуск 10(4), 4 Схемы из журнала "Жінка"
Всі перераховані видання можу вислати поштою. Якщо хтось зацікавився - пишіть.
Журнали вже знайшли нового власника
Повідомлення відредагував БОксана - Середа, 2012-03-14, 9:57 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-03-14, 0:56 AM | Повідомлення # 122 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (БОксана) Отдам. Альбом рисунков садовых цветов для вышивания крестом, выполненных французским художником Зарзой. Красочные фотографии вышивок сопровождаются схемами для их выполнения. якби були фото - вам не було б ціни за віддавання Щодо Лени і Виштих картин - я один з номерів так і не знайшла в інтернеті, щоб глянути, що ж там
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2012-03-14, 1:42 AM | Повідомлення # 123 |
Мудра людина
| БОксана, а що там у цих випусках? Є щось геометричне? візерунки маю на увазі. Могли б помінятись на якісь корисні для Вас штуки
|
|
| |
БОксана | Дата: Середа, 2012-03-14, 1:43 AM | Повідомлення # 124 |
побратим
| З фото проблемка. Нема чим зфоткати. Попробую розказати на словах
|
|
| |
БОксана | Дата: Середа, 2012-03-14, 1:49 AM | Повідомлення # 125 |
побратим
| Журнали можу показати за допомогою Скайпу. Але тільки не вночі. Може комусь підійде такий варіант.
|
|
| |
Тетяна | Дата: Середа, 2012-03-14, 9:33 PM | Повідомлення # 126 |
Активіст форума
| Quote (БОксана) Альбом рисунков садовых цветов для вышивания крестом, выполненных французским художником Зарзой. Якщо це те, що я думаю, то буду рада обміняти книгу на щось потрібне Вам. Колись давно я її позичала у сусідки і навіть вишила цілих три сюжети (фуксію, клематиси і якісь лопухи ! Хотілось іще, але довше тримати її у себе було незручно, а можливостей для копіювання чи фотографування тоді зовсім не було. Якщо ніхто поки що не зголосився, давайте домовимось про обмін! Ой, щойно дочитала, що бажаючі вже є.. Не страшно, а раптом передумають - тоді я на черзі!
Повідомлення відредагував Тетяна - Середа, 2012-03-14, 9:34 PM |
|
| |
БОксана | Дата: Середа, 2012-03-14, 9:54 PM | Повідомлення # 127 |
побратим
| Тетяна, Доброго дня. Якраз цим виданням ніхто не зацікавився. Можу його Вам подарувати.
|
|
| |
soncevuda | Дата: Четвер, 2012-03-15, 2:10 PM | Повідомлення # 128 |
мешканець сайту
| віддам книгу "Бисер. Шаг за шагом" від Книжкового клубу. Там є і основні прийоми плетіння, а також покрокове виконання різних виробів (прикраси, предмети декору)
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
Тетяна | Дата: Вівторок, 2012-03-20, 3:11 PM | Повідомлення # 129 |
Активіст форума
| Quote (БОксана) Якраз цим виданням ніхто не зацікавився. якщо ніхто - я згодна! Напишу в приват.Додано (2012-03-20, 3:11 PM) --------------------------------------------- Оксаночко, дякую!!! Вчора поштар приніс мені бандероль, а там - альбом від БОксана! Коли почала його переглядати, згадала, що вишивала з нього ще й фіалки... А от куди потім діла - повний провал пам"яті... Склероз, мабуть .
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-03-21, 1:18 AM | Повідомлення # 130 |
маніяк графічних ліній
| Тетяна, радію за вас У мене все набагато гірше зі склерозом Я в цій же темі отримала від форумчанок "Вишиті картини" і пару розгорток вишивання хрестиком і хоч вбий не пам"ятаю - від кого.. хотіла подякувати, бо вже дещо відшила з них, а кому дякувати?... Наступного разу одразу підписуватиму олівчиком...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
Лелітка | Дата: Субота, 2012-05-05, 4:54 PM | Повідомлення # 132 |
мешканець сайту
| Ларисо, я беру Quote (Ролічок) івчата! пропоную дитячий сарафанчик і комбінезончик. розмір не можу визначити. шилось для показу. тканина - мікровельвет х-б.
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-06-13, 10:29 PM | Повідомлення # 133 |
маніяк графічних ліній
| Jasjka, Мар"яно, червоний ламбрекен ще в силі, в п"ятницю відсилаю всі замовлення (у тому числі твоїй майже тезці Марті Проць у Львів - ви, часом, не родичі?))))))), пропоную ще от нероздані нитки для оверлока, кому треба:
+ тканина бавовна жатка, марльовочка жовтенька, насправді колір дуже приємний, метрів 6 чи 7 щирина 80 см, на початку *рулона* є вигорідий слід від згину (цей слід не по всій довжині тканини, тобто можна викроїти там, де вигоріле, скажімо, рукави чи таке інше, чи дитині взяти на літні маєчки).
+ обрізки з фабрики, підкладка синтетична, тонка, біла та рожева, рожева велика, модна підкладку на одяг, біла вужча, але - було би бажання, біла - 2 шматків, рожева з десяток.
все - бажано в одні руки, нова пошта виключно, отримання за ваш рахунок. Як ніхто не зголоситься до четверга вечора, все віддам в суботу в костел, хай діти бавляться (не матиму далі часу на роздавання, і знов десь заникаю в шафах з текстилем))))
всі питання прошу в приват. ПОНОВЛЕНО: Все віддано Соньці.
Повідомлення відредагував Bullet - П`ятниця, 2012-06-15, 11:41 PM |
|
| |
Сонька | Дата: Четвер, 2012-06-14, 5:35 PM | Повідомлення # 134 |
побратим
| Лізо, я б забрала.
|
|
| |
Марина19 | Дата: Четвер, 2012-06-14, 5:42 PM | Повідомлення # 135 |
побратим
| Лізо, можно мені. Адреса в приват.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-06-14, 6:49 PM | Повідомлення # 136 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Сонька) Лізо, я б забрала. усе одразу? Мені вигідніше усе і дразу Ще почекаю на Мар"яну ("Яську"), і якщо вона до вечора не відпишеться, то віддам вам
Quote (Марина19) Лізо, можно мені. Адреса в приват. Можна, але Сонька була першою... Якщо домовитесь в приваті з Сонькою, я поділю вам навпіл, але я висилатиму тільки Новою Поштою, пересилка за ваш рахунок при отриманні (12 - 16 грн залежно від регіону). На Укрпошту я вже не піду, погана погода, і справ дуже багато...
|
|
| |
Jasjka | Дата: Четвер, 2012-06-14, 8:57 PM | Повідомлення # 137 |
Мудра людина
| Всім привіт.Мені поки що нічого не потрібно з того,що ти,Лізо,запропонувала,крім попереднього замовлення Все можна віддавати дівчатам.А на рахунок родички зі Львова,то я взнаю,бо якісь родичі чоловіка там проживають,а чи носять вони однакову фамілію...треба взнати :)))
Творча майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-06-14, 10:52 PM | Повідомлення # 138 |
маніяк графічних ліній
| Jasjka, ок, віддаю все Соньці
|
|
| |
Сонька | Дата: П`ятниця, 2012-06-15, 11:05 PM | Повідомлення # 139 |
побратим
| Дякую
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-07-18, 10:58 PM | Повідомлення # 140 |
маніяк графічних ліній
| Дівчата, не пам"ятаю, кому вислала, а кого обділила. відпишітья в цій темі, приватні повідомлення у мене давно витерті
|
|
| |