Віддам у добрі руки
|
|
Leni | Дата: Понеділок, 2012-12-24, 3:13 PM | Повідомлення # 181 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| НаталиG, Якщо в вас ці шматочки схем в електронному варіанті, чи не могли б ви і зі мною поділитися! Дуже дуже буду вам вдячна!
Повідомлення відредагував Leni - Понеділок, 2012-12-24, 8:59 PM |
|
| |
НаталиG | Дата: Понеділок, 2012-12-24, 8:10 PM | Повідомлення # 182 |
побратим
| вишивалочка, nosiknata, Sabrin, прошу ваші адреси в приватні повідомленні. Leni, відповіла особисто.
|
|
| |
soncevuda | Дата: Вівторок, 2012-12-25, 6:11 PM | Повідомлення # 183 |
мешканець сайту
| в мене є відріз білого хутра. може кому потрібно - м"якеньке, пухнасте. відріз десь 1,5 метри на сантиметрів....40
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
Марина19 | Дата: Вівторок, 2012-12-25, 6:47 PM | Повідомлення # 184 |
побратим
| Владо, я б не відмовилась. Дякую за репутацію. :-)
|
|
| |
soncevuda | Дата: Вівторок, 2012-12-25, 10:16 PM | Повідомлення # 185 |
мешканець сайту
| Марино, а що з того хутра робити ? ну так просто цікаво. я думала лише якусь муфточку, але в нашу зиму то лише для фотосесій сніжно-романтичних, певно, можна використовувати. )
|
|
| |
Марина19 | Дата: Середа, 2012-12-26, 11:52 AM | Повідомлення # 186 |
побратим
| Можна пошити м'яку іграшку, одяг на ляльку, В мене восьмирічна донечка - їй мантошку. Мовникі політ фантазії . .. Було б з чого творити. Взагалі маю трьох діточок ,а за їх бажаннями тільки встигай. :-D
|
|
| |
soncevuda | Дата: Середа, 2012-12-26, 8:38 PM | Повідомлення # 187 |
мешканець сайту
| Марина19, пишіть в приват адресу! обов"язково вишлю, класні ідеї!!!! ))))
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2013-01-12, 4:33 PM | Повідомлення # 188 |
Мудра людина
| НаталиG, дякую тобі за чудовий новорічний настрій - все прийшло якраз перед Новим роком, я отримала посилку і відразу поїхала в село до батьків. Цукерки пахли не все відділення "Нової пошти" - дякую і за приємні додатки до схеми з сердечками - все пригодиться:) Фото без солодкої частини викладу трохи згодом, синок посадив акумулятори...
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2013-01-12, 5:39 PM | Повідомлення # 189 |
Мудра людина
| НаталиG, а у тебе нема схемок подібних рушників? точь-в-точь такий , як у тебе, я не хочу, щоб не повторюватись. А схожі , з багаторядними мережками, щоб позаморочуватись?
|
|
| |
НаталиG | Дата: Субота, 2013-01-12, 10:16 PM | Повідомлення # 190 |
побратим
| Юльчик, то звичайні схеми М. Покиданця з "Радянської жінки".
думаю таким чином можна використати усяку подібну одноколірну схему - де заповнений хрестик, там настилочка, де пустий хрести - там прутик .
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Неділя, 2013-01-13, 4:56 AM | Повідомлення # 191 |
Мудра людина
| НаталиG, дякую! а я й не додумалась! треба переглянути ті схемки під таким кутом зору!
|
|
| |
Марина19 | Дата: Понеділок, 2013-03-25, 11:42 PM | Повідомлення # 192 |
побратим
| Отримала сьогодні конвертик з чудовим хутром та солодощами і квітами, від Влади. Дякую Владочка вже знаю що з нього буде.:-) .Квіточки такі чудові донька відразу сказала що це мені зробиш буси а решту пришиеш на светрик.Малечу відразу зацікавили цукерки. Так що всі дуже вдячні тобі Владо.;-)
|
|
| |
soncevuda | Дата: Вівторок, 2013-03-26, 10:23 AM | Повідомлення # 193 |
мешканець сайту
| урааа! я рада !! )))) о, класно коли в донечки вже є смак - хочу буси та на светр. це круто!! Марино, якщо там для ідеї не вистачатиме квіточок чи там по кольору не вистачить кількох - не соромся - пиши, я ще зроблю, чесно чесно! і відправлю швидше ніж хутро )
|
|
| |
Лелітка | Дата: Субота, 2013-07-27, 9:01 PM | Повідомлення # 194 |
мешканець сайту
| Цитата (БОксана) Ці книжки також можу подарити. Оксано, якщо ще актуально, бо давно не заходиласюди, я б не відмовилась від цих книжок))) Відпиши в приват, будь ласка.Додано (2013-07-27, 9:01 PM) --------------------------------------------- Аааа... Хто пізно ходить. собі шкодить. Дочитала пости. Книжки вже пішли.)
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2013-07-28, 4:58 PM | Повідомлення # 195 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (Лелітка) Аааа... Хто пізно ходить. собі шкодить. Дочитала пости. Книжки вже пішли.) Дорогі форумчанки, давайте змінювати наші повідомлення, якщо предмет вже знайшов хазяїна, щоб не було непорозумінь
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2013-10-04, 6:35 PM | Повідомлення # 196 |
маніяк графічних ліній
| АПДЕЙТ: віддано Наді Мод.
Віддам захопленій мотанками форумчанці пакунок з обрізками тканин . дівчата, я готувала нашій Жанні пакунок з обрізками тканин для її чарівних мотанок, але нині вона зайнята малючком своїм, я їй ще встигну назбирати (шию я багато), а цей пакунок можу комусь привезти на форумівку. У пакеті десь з кілограм різнопалнових тканинок і обрізків для мотанок, у тому числі залишки мережив, що нікоди окрім мотаночок не підуть по довжині, залишки крою від одягу та сумочок, бавовняні нитки товсті і те де. Розмір клаптиків від 10 х 5 см до півметрових.
завтра, субота, 5 жовтня, можу привезти в Київ на форумівку.
або укрпошта. або делівері (8 грн) чи Нова пошта (16 грн) за ваш рахунок.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Mod | Дата: П`ятниця, 2013-10-04, 11:13 PM | Повідомлення # 197 |
побратим
| Bullet, можна я заберу клаптики? Бо мотаємо ляльки в пологовому.
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2013-10-04, 11:31 PM | Повідомлення # 198 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (Mod) Bullet, можна я заберу клаптики? Бо мотаємо ляльки в пологовому. ого як я відстала від життя і давно тебе не бчила
ЗАБРАНО НАДІЄЮ завтра привезу!
|
|
| |
soncevuda | Дата: Субота, 2013-10-05, 8:22 PM | Повідомлення # 199 |
мешканець сайту
| для тих, хто виготовляє листівки чи просто декорує подарунки можу запропонувати вирубку з дирокола "осінній листочок" віжповідно осінніх відтінків і кольорів. можна на листівки, на декор вікон - у школу чи куди - типу на ниточку наклеїти, можна мобіль зробити...можна загорнути подарунок в папір і все обклеїти листочками ...... $IMAGE1$ приклад роботи. і такий дирокол -
Повідомлення відредагував soncevuda - Субота, 2013-10-05, 8:22 PM |
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2013-10-05, 8:42 PM | Повідомлення # 200 |
Мудра людина
| soncevuda, мені треба таких листочків! На сам дирокол не претендую
|
|
| |