Віддам у добрі руки
|
|
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-10-01, 4:14 AM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Тема народилась після розбору завалів паперів у столі і в шухлядках серванту. Маю різноманітні схеми (радянського періоду, з "Жінки" тощо), а також роздрук на принтері. Стан різний: і ідеально новий, і добряче користаний. Викинути не піднімається рука. Ну, гадаю, ви мене розумієте))) Віддам в добрі руки кому треба. Віддам особисто у Фастові, Києві або Укрпоштою в інший населений пункт. Маякуйтесь як хочете (тут чи в ПП), обирайте щос саме вам цікаво (чи все одраз). 1) Роздруківки ч/б монохромних вишивок (мініатюри, біскорнюшки всякі і схемки Ренато Паролін (близько 40) 2) сторінки з вкладок з "Жінки" рад. періоду, дублі тих, які я вже маю. Кольорові. (10-15) ]3) Пострадянського періоду журнали і газети з рукоділля зі схемами вишивок (і глянцева Вишиванка, і газетоподбіне Рукоділля, і додаток до Жінки, всяке різне, непорізане), небагато, до 15 шт) ВІДДАНО В ДОБРІ ДВІ ПАРИ РУК :)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - П`ятниця, 2010-10-01, 12:12 PM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2010-10-01, 9:17 AM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Таке добро мены потрібне , Лізо .... дуже дуже...
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
010101 | Дата: П`ятниця, 2010-10-01, 10:41 AM | Повідомлення # 3 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| І мені, з Жінки і Вишиванки Додано (2010-10-01, 10:41 Am) --------------------------------------------- Зі свого боку маю два журнали Рукоделие № 4 і 5 за 2007 рік. Кому треба? Багато схем хрестиком, а також мережки, гладь, бісер і вязання
Повідомлення відредагував Goncha - Субота, 2010-10-02, 11:33 AM |
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-10-01, 12:11 PM | Повідомлення # 4 |
маніяк графічних ліній
| Dmutrik09, Goncha, відмітила, адреси обох - маю. Поділю якось на око :))) Дякую, що маякнулись!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2010-10-02, 3:07 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Наслідуючи приклад Bullet, віддам у добрі руки: Quote 1. "Вишиті картини", випуск 1-5, великі роботи, є ч/б знакові схеми і дрібнюсінькі кольорові. Для тих, хто любить вишивати великі багатоколірні, але помірно складні картини. Стан відмінний. 2. "Вишивка.: схеми", кольорові багатоколірні схеми різної складності, підписка, біля 8 випусків. Стан відмінний. Відкладено для algo Залишилось 3. Роздрукований на принтері МК по валянню косметички і собачки з http://arshobby.ru/ (9 сторінок А4)
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
Повідомлення відредагував Tana - Неділя, 2010-10-03, 4:31 PM |
|
| |
algo | Дата: Неділя, 2010-10-03, 12:16 PM | Повідомлення # 6 |
побратим
| Quote (Tana) 1. "Вишиті картини", випуск 1-5, великі роботи, є ч/б знакові схеми і дрібнюсінькі кольорові. Для тих, хто любить вишивати великі багатоколірні, але помірно складні картини. Стан відмінний. 2. "Вишивка.: схеми", кольорові багатоколірні схеми різної складності, підписка, біля 8 випусків. Стан відмінний. мене би цікавило.люблю схеми з тих журналів маю вже три вишиті з них)
Хом"як це не просто м"яке хутро, а й 10-20 Гб різних схем! Якщо руки золоті, то не важливо звідки вони ростуть.
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2010-10-03, 4:27 PM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| algo, прошу поштову адресу мені в приватні повідомлення
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
algo | Дата: Четвер, 2010-11-04, 12:24 PM | Повідомлення # 8 |
побратим
| Є.чекатиму)) Додано (2010-11-04, 12:24 PM) --------------------------------------------- Tana, лист отримала!велике дякую!може так моя вишивальна муза повернеться)
Хом"як це не просто м"яке хутро, а й 10-20 Гб різних схем! Якщо руки золоті, то не важливо звідки вони ростуть.
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-11-04, 4:34 PM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| Бажаю... музою мене вже не одна людина називала, сподіваюсь, і Вам стану в нагоді)))
|
|
| |
Юлия | Дата: П`ятниця, 2010-11-19, 8:58 PM | Повідомлення # 10 |
побратим
| Дівчата, а ні в кого часом немає непотрібних вже журналів (старих номерів), щоб помінятись зі мною на ті, які в мене є? Особливо цікавлять наша "Вишиванка", російські "Вышиваю крестиком" і "Формула рукоделия", а також польські журнали для вишивання...
Навіть чорні полоси мого життя зроблені з шоколаду!
|
|
| |
010101 | Дата: П`ятниця, 2010-11-19, 9:11 PM | Повідомлення # 11 |
майстер з вишивки
| Юлия, можу висллати Вам мої два Рукоделие. Там і хрестиком і мережка, і бісер і взання. Досить цікаві, шкода, що вже не видають... Пишіть адресу в приват
|
|
| |
Юлия | Дата: П`ятниця, 2010-11-19, 9:20 PM | Повідомлення # 12 |
побратим
| Дякую дуже! А ви напишіть які б ви хотіли. Є "Вишиванка", "Лена", "Анна", "Валя-Валентина", "Вышитые картины", "Вышивка. Вязание" і польські... А також є дуже-дуже багато журналів по в"язанню гачком. Пишу в приват адресу, а ви - пишіть свою.
Повідомлення відредагував Юлия - Субота, 2010-11-20, 1:08 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-01-15, 8:49 PM | Повідомлення # 13 |
маніяк графічних ліній
| - зліва є картинка, якщо ви не бачите зображення - оновіть сторінку, будь ласка. Віддам любительці декоративної вишивки 2 шматки близько пів метра на півметра / шмат декоративної тканини, по якій можна вишивати лічильною гладдю чи хрестом, має гарне чітке переплетення. Увага! Тканина від початку не є спеціальною для вишивки. Склад: синтетика, товстенька, приємна на дотик, близько 20% бавовни, є спеціальні декоративні домішки - на тканині видно (на фото) дрібнюсінькі крапочки темно-коричневого і чорнуватого кольору, типу імітація натуральної тканини. + при бажанні докладу залишкові відрізки різних розмірів, найменший 10 см по вузькій стороні. Віддано Dmutrik09 і Юлия. Цю тканину я купила в місцевій крамниці за знижками (тканина абсолютно нова і дуже якісна) , порізала на відрізки, які вкладу до призового фонду до деяких конкурсів у нас на форумі. Ось, лишилось пара відрізків "нікуди" і обрізочки. Може комусь буде цікаво спробувати вишивати якісь шви на маленьких смужках, чи для дітей, таке. Ну і 2 шматки по пів метри (квадрати). Якщо зацікавить двох, то поділю навпіл, якщо зацікавить когось в Києві чи у Фастові - віддам все в одні руки. Пишіть тут і одразу дублюйте в приват, в приват мені - з вашим телефоном і адресою поштовою,я кщо ви не киянка. Сподіваюсь, комусь буде корсине.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2011-01-15, 8:57 PM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Bullet, я хочу таку тканинку! Було би добре зробити на такій тканині серветочку якоюсь мережкою, тим більше , що Вона квадратна.Або на подушку мережану...
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-01-15, 9:04 PM | Повідомлення # 15 |
маніяк графічних ліній
| Dmutrik09, перший пішов. Якщо до кінця дня ніхто не відпишеться, то просто завтра вишлю вам з Юлею все, будете бавитись (я просто завтра в Київ їду, звідти все доходить гарантованіше , шіидше і, перепрошую, дешевше в половину, ніж з Фастова).
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2011-01-15, 9:17 PM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Bullet, гроші також на дорозі не валяються.. Якщо можна зекономити, то чому би ні... Ми так тяжко на них працюємо... Але, як каже мій чоловік: " Гроші - це не ціль, а лишень засіб для досягнення цілі"...
Моя майстерня ®
|
|
| |
Юлия | Дата: Субота, 2011-01-15, 9:43 PM | Повідомлення # 17 |
побратим
| Bullet, і я дуже хочу таку тканинку! І кусочки хочу! Дуже хочу спробувати вишивати на різних тканинах! А ще не пізно? Можна й мені?
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-01-15, 10:05 PM | Повідомлення # 18 |
маніяк графічних ліній
| Юлия, не пізно, адресу мені на електромейл, будь ласка elisa@ukr.net , було би кльово, якби ви у Києві були... я б завтра віддала.
|
|
| |
Юлия | Дата: Неділя, 2011-01-16, 10:16 AM | Повідомлення # 19 |
побратим
| Bullet, дуже дякую і в боргу не залишусь!!!! Ні, на жаль, я не в Києві живу... А ви на пошті, як будете відправляти вкажіть, щоб я при отриманні заплатила за пересилку , і вам не прийдеться платити, - я так робила, як відсилала 2 сорочки, вишиті на замовлення. Ще раз дуже й дуже дякую! Різні клаптики тканини - це супер!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-01-16, 10:22 AM | Повідомлення # 20 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Юлия) А ви на пошті, як будете відправляти вкажіть, щоб я при отриманні заплатила за пересилку , і вам не прийдеться платити гадаю, до цього не дійде Чекаю на адресу, не бачу поки що її , а вже виходжу на маршрутку.
|
|
| |