Віддам у добрі руки
|
|
Юлия | Дата: Неділя, 2011-01-16, 10:24 AM | Повідомлення # 21 |
побратим
Група: Заблоковані
Статус: Offline
| Bullet, адресу скинула вам на пошту. продублюю ще тут: Додано адміністратором: Адресу взяла, з публічного доступу її видалила. Дякую! А я тільки-но хотіла написати, щоб ви видалили, як прочитаєте адресу, а ви вже й без мене видалили!
Навіть чорні полоси мого життя зроблені з шоколаду!
Повідомлення відредагував Юлия - Неділя, 2011-01-16, 10:35 AM |
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Неділя, 2011-01-16, 12:16 PM | Повідомлення # 22 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Юлия, я побачила повідомлення, де Ви пишете, що маєте багато журналів з плетення гачком. Цікавлять великі (не серветки) скатертини круглої та овальної форм. Є щось таке? Тоді б я із задоволенням взяла такий журнал в обмін наа щось. Правда, старих журналів у мене мало. Можу Вам на якийсь новий подарувати(який скажете), або канву чи муліне.
Повідомлення відредагував Сестра_Юлія - Неділя, 2011-01-16, 12:21 PM |
|
| |
Юлия | Дата: Неділя, 2011-01-16, 12:32 PM | Повідомлення # 23 |
побратим
Група: Заблоковані
| Сестра_Юлія, знаю точно, що у журналах з вишивки гачком, поряд із серветками, в кожному номері є й скатерки. Але так, щоб в журналі одні тільки скатерки - таких немає. Давно не переглядала ці журнали. Передивлюсь сьогодні і скауж вам точніше. А взагалі, хочу сказати, що будь-яка велика плетена гачком скатерка складається з багатьох виплетених гачком мотивів зшитих (зплетених) між собою в одне ціле, - якщо я не помиляюсь. А таких мотивів якраз в кожному журналі повно. Я передивлюсь сьогодні, і якщо треба буде, відсканую зміст журналів і покажу.
Навіть чорні полоси мого життя зроблені з шоколаду!
Повідомлення відредагував Юлия - Неділя, 2011-01-16, 1:38 PM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2011-01-16, 2:42 PM | Повідомлення # 24 |
Мудра людина
| Сестра_Юлія, і вмене десь був журнал по Гачкуванню...
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2011-01-26, 9:45 PM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Віддам у добрі руки недокомплекти купонів чоловічих сорочок, вишитих хрестиком (фото викладу днями). Напишіть, кому такі "напівфабрикати" потрібні, бо їх треба комбінувати, перешивати... а доробляти, знаєте, іноді важче, ніж робити з самого початку.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Сонька | Дата: Середа, 2011-01-26, 10:40 PM | Повідомлення # 26 |
побратим
| Tana, я б не відмовилась, тільки потрібно фото подивитися...
|
|
| |
|
Пасіонарія | Дата: Четвер, 2011-01-27, 5:57 PM | Повідомлення # 28 |
Мудра людина
| Заберу все без "подивитись", тим більше - що вже бачу. Якщо комусь добряче щось запало - добре, а якщо вагаються, то я все забераю! Адресу скидаю.
ore et labore!
Повідомлення відредагував Пасіонарія - Четвер, 2011-01-27, 6:02 PM |
|
| |
Сонька | Дата: Четвер, 2011-01-27, 10:06 PM | Повідомлення # 29 |
побратим
| Подивилася... все підходить...забираю.
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-02-04, 3:07 PM | Повідомлення # 30 |
Мудра людина
| Сонька, очикуйте на пошту. Quote (Пасіонарія) Заберу все без "подивитись", Ну, вже якось наступним разом.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Сонька | Дата: Вівторок, 2011-02-08, 11:17 PM | Повідомлення # 31 |
побратим
| Танюша, з нетерпінням чекаю Додано (2011-02-08, 11:17 PM) --------------------------------------------- УРА!!! УРА!!! УРА!!! Отримала я сьогодні пакет. Велике СПАСИБІ за красоту. А за путівнички окреме спасибі!!!
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-02-08, 11:57 PM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| Добре, що все дійшло. А путівники можна використовувати, якщо не зважати на "сучасну" рекламу
|
|
| |
Сонька | Дата: Середа, 2011-02-09, 2:55 AM | Повідомлення # 33 |
побратим
| Ми якраз роздивлялися з чоловіком . Якщо будемо їхати, то обов'язково скористаємося. Там все необхідне для туриста: таксі, ресторани, готелі і б....лі Неможу налюбуватися на таку красу, що ти мені прислала, ще раз спасибі
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2011-02-09, 10:49 AM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| Ага, тільки найбільше тих, хто останні))) Так, треба пошарудіти вдома і оновити цю тему.
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-02-21, 12:33 PM | Повідомлення # 35 |
Мудра людина
| Віддам у добрі руки, які вміюсть давати нове життя прикрасам, такі речі: 1)червоно-чорне намисто із робочою застібкою (перенизати чи розібрати на запчастини); буде доречне до будь-якої традиційної сорочки; 2)дерев'яні сережки; 3)підвіска двостороння із зображенням сонця, яке сміється (з одного боку), і сумує (з іншого боку), застібка робоча, шнурочок теж справний. Бажано в одні руки, але пишіть. Перешлю поштовю за власний кошт.
Повідомлення відредагував Tana - Понеділок, 2011-02-21, 12:33 PM |
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-02-21, 12:54 PM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Можна мені таку красу?
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
Повідомлення відредагував lady-v - Понеділок, 2011-02-21, 12:54 PM |
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-02-21, 1:24 PM | Повідомлення # 37 |
Мудра людина
| Можна. Все в одні руки!? Дуже добре. Адресу маю.
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-02-21, 1:45 PM | Повідомлення # 38 |
Мудра людина
| Дякую
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-02-22, 4:06 PM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Сьогодні їздила на пошту дарма, простояла в черзі достатньо, потім оператор пішла "відправляти пошту" на 40-50хв., не дочекалась я, поїхала додому.
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-02-22, 4:09 PM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Сьогодні їздила на пошту дарма, простояла в черзі достатньо, потім оператор пішла "відправляти пошту" на 40-50хв., не дочекалась я, поїхала додому. Мене б це м'яко кажучи збісило і я б рознесла там як мінімум півпошти
Моя майстерня
|
|
| |