Вишивальний обмін.Біскорню "Літо".
|
|
|
cherry | Дата: Четвер, 2010-08-26, 9:45 PM | Повідомлення # 141 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ур-ра! Я отримала кривульку від Тані Tana, і різні приємності! Дуже гарна штучка, майстерно зроблена, акуратна! я в захваті! На фото я поклала монетку 5коп, щоб було видно, яка вона маленька і делікатна. Я вже й забула, як то приємно отримувати такі сюрпризи! Дякую, Таня, біскорнюшка прегарна! Маса позитивних емоцій!
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-08-26, 10:06 PM | Повідомлення # 142 |
Мудра людина
| cherry, прошу, рада, що припала до душі кривулька))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-08-27, 10:11 AM | Повідомлення # 143 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (tanytryell) та від Лізи Bullet - надіслано зі Львова. вітаю! Дякую за фотозвіт! (я так і не змогла сфотографувати їх).
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lakizka | Дата: П`ятниця, 2010-08-27, 3:07 PM | Повідомлення # 144 |
побратим
| Сьогодні нарешті відправила свої листи. На пошті довелося відкривати листи, щоб працівниця змогла переконатися, що я нічого забороненого не пересилаю. Тому мої адресати, не лякайтеся, що листи відкрили десь втіхаря.
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-08-27, 7:33 PM | Повідомлення # 145 |
Мудра людина
| В мене свято -- лист відmontan. Фото кривульки покажу на наступному тижні (дуже обмежена і інет-трафіку). Дякую, Таню, твій магнітик займе чільне місце на новому холодильнику (я вже почала збирати магніти ), а листівка -- на поличці серед карт і путівників. І за добрі слова спасибі, які хочеться перечитувати і перечитувати.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
montan | Дата: П`ятниця, 2010-08-27, 10:43 PM | Повідомлення # 146 |
побратим
| Ого! Лист дійшов за два дні, оце наша пошта працює Tana, тішуся, що все сподобалось
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-08-29, 0:13 AM | Повідомлення # 147 |
маніяк графічних ліній
| Звітуюсь про чергову приємність: сьогодні отримала біскорню *Морська літня* від welshrabbit ! Дякую, welshrabbit!!! Біскорню чудова і ніжна дуже! Якщо маєте фото її, прошу дуже - покажіьть тут, я ніяк не розберусь зі своїм фотоапаратом
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nosiknata | Дата: Неділя, 2010-08-29, 2:09 AM | Повідомлення # 148 |
Мудра людина
| Bullet, морська виглядає ось так - ?? Вітаю з отриманням чергової кривульки!!! Я пасу задніх поки - забула про час і день тижня за своїми ремонтами - фарби мабуть надихалась...
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-08-29, 3:49 AM | Повідомлення # 149 |
маніяк графічних ліній
| nosiknata, дякую за вітання Сама вставиш кривульки в перше повідомлення?
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2010-08-29, 3:59 PM | Повідомлення # 150 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Фото кривульки покажу Ось
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Неділя, 2010-08-29, 8:00 PM | Повідомлення # 151 |
побратим
| Яка гарна біскорню! :)) Tana, вітаю з отриманням такої краси! Дівчата, які ми всі молодці! Така чудова галерея робіт вимальовується!
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-08-29, 8:05 PM | Повідомлення # 152 |
маніяк графічних ліній
| nosiknata, о, дуже гарно ти зробила в першому повідомленні! Тепер просто справжня галерея кривульок! Приємно так І у мене дві кривульки від наших форумчанок висять на почесному місці. Голки мені в них шкода заганяи. Висять як обереги
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2010-08-30, 6:09 PM | Повідомлення # 153 |
Мудра людина
| Нарешті звітую про останню кривульку від Лізи Bullet: Такі, здається, називають "берлінго", гарна, літня, в моїй улюбленій кольоровій гамі! А ще і наповнена рисом, що робить її своєрідним оберегом! Дякую!
Моя майстерня
|
|
| |
cherry | Дата: Понеділок, 2010-08-30, 6:35 PM | Повідомлення # 154 |
побратим
| Спішу поділитись радістю - отримала червневу кривульку від Олени lakizka, + красивенна валяна квіточка-мак (давня моя потаємна мрія) + дуже цікаві ниточки- меланж, але шерстяні, не муліне! А сама кривульочка така мініатюрна і акуратна! і ще з іншого боку: Дякую, Оленко! Дійсно, таку красу шкода голками тикати. Хай просто висять для підняття настрою! Додано (2010-08-30, 6:31 PM) --------------------------------------------- Tana, shtynka, які ви гарні штучки отримали! Додано (2010-08-30, 6:35 PM) --------------------------------------------- І ще з вашого дозволу покажу фото своєї червневої кривульки для Лізи Bullet, трошки кращої якості)))
|
|
| |
montan | Дата: Вівторок, 2010-08-31, 10:26 PM | Повідомлення # 155 |
побратим
| У мене радість! Я отримала чудову кривульку від Оленки lakizka з ніжними квіточками. А ще валяний футляр для окулярів - просто мрія! Дуже-дуже дякую, Оленко!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-09-01, 0:56 AM | Повідомлення # 156 |
маніяк графічних ліній
| Quote (shtynka) А ще і наповнена рисом, що робить її своєрідним оберегом! користуй наздоров"я! Рис - то для гарної заточки голок, бо рис природньо заточує голочки Правда, у вишиванні це майже непотрібно... значить, буде тобі оберегом Дякую за якісне фото! cherry, і тобі дяка за якісне фото і за прекрасний реально оберіг (висить на ручці шафи!) Краса.
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2010-09-01, 9:31 AM | Повідомлення # 157 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Рис - то для гарної заточки голок, бо рис природньо заточує голочки Правда, у вишиванні це майже непотрібно... значить, буде тобі оберегом Я вже захом"ячила собі в кишеньку від швейної машинки ))) Останнім часом я із нею також спілкуюсь, тому гострі голочки в мене теж є )))
Моя майстерня
|
|
| |
lakizka | Дата: П`ятниця, 2010-09-03, 0:47 AM | Повідомлення # 158 |
побратим
| Я вже в Чернівцях і першим ділом як приїхала побігла питати в чоловіка де мої подарунки від shtynka, . Така радість тримати це все в руках! Біскорню тепер лежить на поличці і чекає своїх "подруг" з інших міст, а магніт зайняв місце на холодильнику. Таня, дякую!!! cherry, і montan, рада, що змогла порадувати вас. А ще мене порадувала наша пошта, досить швидко все доставила.
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2010-09-03, 10:07 AM | Повідомлення # 159 |
Мудра людина
| Рада, що біскорнюшка прийшлась до душі! Доречі, на магнітику зображено Запорізький краєзнавчий музей, біля якого я живу неподалік ))) Сподіваюсь, коли небудь проведу не тільки віртуальну екскурсію своїм містом для всіх охочих приїхати до Запоріжжя!
Моя майстерня
|
|
| |
lakizka | Дата: П`ятниця, 2010-09-03, 10:22 AM | Повідомлення # 160 |
побратим
| shtynka, а я вже собі надумала розділити умовно холодильник на 2 зони. В першій буду класти магніти тих місць де я була, а в другій - куди треба поїхати (список по ходу формується з допомогою наших щасливих листів)
|
|
| |