Розшукуються охочі та бажаючі вишити коловорот на зимову тематику. Не бійтеся ні вигляду вивороту, ні відсутності часу - якщо не боятис, то все вийде!!!
soncevuda: я хочу собі вишитих рукавичок. схеми надішлю 2-3 на вибір. нитки теж вкладу, можливо, вони саме для рукавички і не знадобляться, але загалом - знадобляться ) я б хотіла попередити, що вишиваю я не дуже, тому виворіт у мене буде дуже авторський. вибачте і я дуже буду старатись )))
shtynka: у моїх листах будуть подібні схемки на вибір, можна вишивати будь-яку іншу схемку, пов"язану із зимою, новим роком, і т.д. Я не проти сюрпризного клаптика. Люблю простоту. Не переймайтесь за виворіт і нитки. Вишивайте як для себе ))) тут
Bullet :: мій коловорот - вишиті декоративні рукавички кольорові, як закінчимо коловорот, пошию собі наволочку на зимову подушечку (обожнюю подушечки). Мої прохання: вимог до якості ниток особливих не маю, дотримуватись номерів згідно схеми - не варто, головне - ідея рукавички і факт того, що я спатиму на колективному творі Тому небажано вишивати акрилом (він протирається навіть від прання).
Наші правила: надсилаємо одразу усі 6 листів зі схемою, канвою, якщо хочете нитками. і чекаєте результатів )))) самі не вишивайте. бо окрім вас є 6 учасниць - кожному по квадратику. старт - 15 вересня. але надсилайте і зараз, як можете ))))
правила коловоротів можна почитати у цьому ж розділі на форумі.
Лізо, я давала на перших сторінках посилання на схеми з сніговичками. Ось http://www.liveinternet.ru/users/martka/post234443434/ вибирай який хочеш. просто не мала як всіх роздруковувати
Добре, що я написала про це! Бо посилання зі схемами я вже і забцла, що було таке Дякую, роздрукую! Скоро-скоро вже буде Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
martka80, отримала свою частинку коловороту від тебе! Дуже дякую, оленятко неймовірно гарне! Так приємно було читати твого листа, я розумію щодо малюків - у нас теж постійна війна за комп"ютер і намагання вилізти мамі на ручки ))) Не вигадуй ніяких подарунків - для мене найкращий подарунок - це сам коловорот!
Дякую дякую дякую мільйон разів.
П.С. Мені залишилось тільки завершити саме Мартиного сніговичка... Я дуже сподіваюсь закінчити його в цьому році, і мені так соромно що він у мене вже так довго лежить. Моя майстерня
П.С. Мені залишилось тільки завершити саме Мартиного сніговичка... Я дуже сподіваюсь закінчити його в цьому році, і мені так соромно що він у мене вже так довго лежить.
Я, також отримала вчора свій коловоротик від Марти і 17.12 відправила свої відшиті частинки Владі та Марті- це були остані, залишилась дочекатися своїх від Каті і Лізи.
Моя вже в Києві на обробці, скоро буде у вас! Щодо плутанини з назвою вулиці.. якщо самі не зможете (чи не захочете) возитись, я подзвоню у Знам"янку і сама владнаю Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Дівчатка , ситуація така. Після 17 в поштовій скриньці появилась писулька, що я не відкривала (хоча мала хвора - з хати ні ногою) і тепер треба бандерольку на пошті забрати. Пригнала на пошту в 17,30, коли мала на кого лишити малу (якраз дід з роботи прийшов, він і писульку витягнув) - а вони найти не можуть мені нічого+в них в зошиті не записано, а наша поштарка до 16,00 працює лише.. Завтра-післязавтра не знаю чи зможу на пошту вибратися... І не знаю хто мені що відправляв.. Тому питаю всюди де тільки була така можливість здійснення відправки на мене.. Відгукніться, якщо то хтось з вас.
І не знаю хто мені що відправляв.. Тому питаю всюди де тільки була така можливість здійснення відправки на мене.. Відгукніться, якщо то хтось з вас.
це НЕ я. Саме вашу я лише завтра відправлятиму.
Quote (martka80)
а вони найти не можуть мені нічого+в них в зошиті не записано, а наша поштарка до 16,00 працює лише.. Завтра-післязавтра не знаю чи зможу на пошту вибратися...
Хай попробують тільки не найти))) Просто хочу чоловіка попросити забрати.. Але треба тоді дані конкретні знати...
Телефонний дзвінок спрощує життя Ніякі дані непотрібні, якщо є отой папірець, про який ви говорите. На ньому має бути написана від руки дата і бажано час, коли поштарка приходила.
Дівчата, я дивуюсь Навіть з моїм конфліктним характером я "підкупила" листоношу і операторів на пошті. Влаштовувати шкандаль з людбми, від яких залежить твоє майбутнє, пов"язане з посилками - це все одно, що "назло кондуктору іти пішки". martka80, у нас з 30-ть активних йорумчанок, що розсилають пошти туди-сюди. Мінус одна (я точно ще нічого не слала вам). Вже 29. Випишіть список гравців у пошту щастя і викреслюйте їх за теорією ймовірності (чи неймовірності)))))). Так і дістанетесь відправника Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Лізо, я на укрпошті ото вдруге в житті щось отримую тут з Робіном. і так міркую, що то певне востаннє буде. Завше користувалась послугами рідної Нової пошти, де працюю. А в нас на відділенні колись була дуже хороша поштарка, яка потім пішла на пенсію і прийшла оця нова, яка вічно всіх робить винними.. Я вже навіть заяву писала, що я сама забиратиму посилки і листи , щоб мені не носили їх... і не я одна.. Там що сварись що улещуй - нічого не поможе.. Завтра подивимося що вийде... Сподіваюся що все вдасться..
Марино, ДЯКУЮ! Щойно забрала таки листа з пошти. То був ваш!! Сказати, що в мене немає слів, то нічого не сказати. Бачили би ви очі моїх малявок! Ледве дали пофотографувати. Виривали зразу з рук))) Все пречудове! А ще у мене цього року буде рукодільна ялиночка! Старша вже заявила що кульок ми вішати не будомо, лише те, що мамі по пошті прислали))) А присилали багато цього року, бо брала участь в кількох обмінниках святкових на Куфері. А тут ще і у вас така краса для ялиночки. Доця збоку суфлює, що треба таку хорошу цьоцю міцно поцьомати )))
Ось таки й пакуночок я витягнула з конверта А в ньому резиночки для принцес "МАмо, а мені зелену можна? а Терезя підросте заки, то я і її рожеву поношу, так?" Смачнючка для моєї солодкоїжки "Мамо, то нам з тобою, правда? ховай швидко щоб тато не побачив!" прикраси на ялиночку - відкритки і не тільки Отака цікава качечка-пазл, вже за 5 хв складана перескладана разів зо три з задоволеною моською
я отримала свою рукавичку від Марти! це чудово!! а разом з рукавичкою - купа подарунків!!! фото покажу як вдома буду ) маю вже 3 рукавички - на 1 подушку, але чекатиму ще 3 ) ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.