Розшукуються охочі та бажаючі вишити коловорот на зимову тематику. Не бійтеся ні вигляду вивороту, ні відсутності часу - якщо не боятис, то все вийде!!!
soncevuda: я хочу собі вишитих рукавичок. схеми надішлю 2-3 на вибір. нитки теж вкладу, можливо, вони саме для рукавички і не знадобляться, але загалом - знадобляться ) я б хотіла попередити, що вишиваю я не дуже, тому виворіт у мене буде дуже авторський. вибачте і я дуже буду старатись )))
shtynka: у моїх листах будуть подібні схемки на вибір, можна вишивати будь-яку іншу схемку, пов"язану із зимою, новим роком, і т.д. Я не проти сюрпризного клаптика. Люблю простоту. Не переймайтесь за виворіт і нитки. Вишивайте як для себе ))) тут
Bullet :: мій коловорот - вишиті декоративні рукавички кольорові, як закінчимо коловорот, пошию собі наволочку на зимову подушечку (обожнюю подушечки). Мої прохання: вимог до якості ниток особливих не маю, дотримуватись номерів згідно схеми - не варто, головне - ідея рукавички і факт того, що я спатиму на колективному творі Тому небажано вишивати акрилом (він протирається навіть від прання).
Наші правила: надсилаємо одразу усі 6 листів зі схемою, канвою, якщо хочете нитками. і чекаєте результатів )))) самі не вишивайте. бо окрім вас є 6 учасниць - кожному по квадратику. старт - 15 вересня. але надсилайте і зараз, як можете ))))
правила коловоротів можна почитати у цьому ж розділі на форумі.
Марина19, "буду прінімать мєри" (с) )))) Марина, я вже вам писала: вставляйте превью в повідомлення! Скопіюйте слово $IMAGE1$ і вставте його в повідомлення. Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
я ще повинна надіслати Марті та Катюні. Але, вибачте, зараз буде пауза. Бо в мене сесія на носі, а я не готова ну ніяк ((( тому поки ні. Вибачте. ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
Отримала частинку коловороту від Bullet, Дівчата щиро дякую, дуже гарні частинки вийшли!!!! Я все відправляю на цьому тижні. Бо почуваюся не дуже добре, і мені тяжкувато майже на 8 місяці пересуватися, але все відправлю!!!
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.