Розшукуються охочі та бажаючі вишити коловорот на зимову тематику. Не бійтеся ні вигляду вивороту, ні відсутності часу - якщо не боятис, то все вийде!!!
soncevuda: я хочу собі вишитих рукавичок. схеми надішлю 2-3 на вибір. нитки теж вкладу, можливо, вони саме для рукавички і не знадобляться, але загалом - знадобляться ) я б хотіла попередити, що вишиваю я не дуже, тому виворіт у мене буде дуже авторський. вибачте і я дуже буду старатись )))
shtynka: у моїх листах будуть подібні схемки на вибір, можна вишивати будь-яку іншу схемку, пов"язану із зимою, новим роком, і т.д. Я не проти сюрпризного клаптика. Люблю простоту. Не переймайтесь за виворіт і нитки. Вишивайте як для себе ))) тут
Bullet :: мій коловорот - вишиті декоративні рукавички кольорові, як закінчимо коловорот, пошию собі наволочку на зимову подушечку (обожнюю подушечки). Мої прохання: вимог до якості ниток особливих не маю, дотримуватись номерів згідно схеми - не варто, головне - ідея рукавички і факт того, що я спатиму на колективному творі Тому небажано вишивати акрилом (він протирається навіть від прання).
Наші правила: надсилаємо одразу усі 6 листів зі схемою, канвою, якщо хочете нитками. і чекаєте результатів )))) самі не вишивайте. бо окрім вас є 6 учасниць - кожному по квадратику. старт - 15 вересня. але надсилайте і зараз, як можете ))))
правила коловоротів можна почитати у цьому ж розділі на форумі.
soncevuda, Владусю, дякую за вишитий клаптик і подаруночки. Це така потрібна річ, правда. Старий блокнот якраз закінчися, та й до Парижа хочеться))) Сніжинки будуть використані для інтерєру, не сумнівайся. Дяка!!
я рада!! ))))) класно читати такі повідомлення!! аж натхнення додалось довишивати інші клаптики. бо там то беку нема, а там то напису .....а щось трохи застопорилось. ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
покажу скарби, що отримала від чудової Юлії, яка до речі і показала мені колись цей сайт і саме завдяки їй я тут )))))) чудові блакитно-білі підставочки гарні гарні ))) червона стрічка для листівок, біла стрічка для новорічних янгеликів, така класна біскорню на ялинку!! ))) та зелененька ялинка на ялинку ))) дякую!!! ))))
користуючись нагодою покажу рукавичку для Тані. однакові вийшли і у мене і у Тані схеми.
дівчата, розкажіть на якому ви етапі ?? кому скільки залишилось ? Юля одна вже все відшила чи є ще хто ?? мені залишилось 2 сніговики, щось мені ці сніговики не йдуть( а як у вас ?? ))))
Катюня, маю велике проханнячко. Залишився мені лише ваш і Сонцевидин робіни. Але виникла проблемка... Можете мені скинути схемку ваших сніговичків в електронному форматі? Бо, на жаль, мої очі зараз не дають мені змоги нормально розгледіти надруковане. А в електронному вигляді не можу схемку найти...
юхууу! а я вже завершила частинку коловороту для Марини!! урааа! тішусь сама як дитя )))) Тепер мені краплиночку Мартиного сніговичка і половинку Катюніного і все )))))))))) а от і фото оленятка - завтра поїде до Марини. а то визирають такі закладинки-зміючки з великими очима, гг )))
soncevuda, Владо, відправила сьогодні листа, щоправда дуже скромний, вибачай. Подарунки будуть потім. Не було підходящого конверту, довелось слати лише вишивку ((( Але Миколайчик ще прийде ))) Обіцяю ))) Моя майстерня
Рукавичка вже у мене! А ще купа приємностей від Влади. ДЯКУЮ! Сьогодні забрала, не маю сил сфотографувати, бо святкували сьогодні день народження чоловіка. Обов"язково викладу фотозвіт трохи згоодом. Моя майстерня
Марино, я рада, що доїхало. Сподіваюсь, сподобалось)) мені залишилось ще трохи для Катюні та трохи для Мартки. Але я зараз переїхала на нову квартиру жити окремо, тому зараз трохи не до цього. От на вихідних буду вдома, заберу вишивання і тоді дороблю. А хто на якому етапі ще ??? ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
півтори недошитих роботи маю. Застопорилась із-за вечірнього вишивання (плутаю кольори вночі). Обіцяю на цьому тижні вислати все-все разом, в один день Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Дівчатка, відправила сьогодні 3 листи. Лізі, Тані і Марині. Ще 2 відправлю на цьому тижні. Закінчилась ниточка для одного, а інший довелось розпорювати, бо через очі недобачила і взяла різні відтінки. Хоч і подібним Владин буде останнім, відішлю до НР.
Правда, листи без подаруночків, наразі. Але я постараюся якнайшвидше виправитися. Номери листів вписала в табличку.
Я закінчила рукавичку Сонцевиди, лишилась тільки Мартка.. але там якась халепа зі схемами.. Там всього 1 сніговик, а написано *вишивати на вибір і нічого, якщо буде повтор*, а я точно бачила, що уже двоє вишили однакового сніговика, і ось він у мене також... теж вишивати?... третього однакового?:) Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.