Розшукуються охочі та бажаючі вишити коловорот на зимову тематику. Не бійтеся ні вигляду вивороту, ні відсутності часу - якщо не боятис, то все вийде!!!
soncevuda: я хочу собі вишитих рукавичок. схеми надішлю 2-3 на вибір. нитки теж вкладу, можливо, вони саме для рукавички і не знадобляться, але загалом - знадобляться ) я б хотіла попередити, що вишиваю я не дуже, тому виворіт у мене буде дуже авторський. вибачте і я дуже буду старатись )))
shtynka: у моїх листах будуть подібні схемки на вибір, можна вишивати будь-яку іншу схемку, пов"язану із зимою, новим роком, і т.д. Я не проти сюрпризного клаптика. Люблю простоту. Не переймайтесь за виворіт і нитки. Вишивайте як для себе ))) тут
Bullet :: мій коловорот - вишиті декоративні рукавички кольорові, як закінчимо коловорот, пошию собі наволочку на зимову подушечку (обожнюю подушечки). Мої прохання: вимог до якості ниток особливих не маю, дотримуватись номерів згідно схеми - не варто, головне - ідея рукавички і факт того, що я спатиму на колективному творі Тому небажано вишивати акрилом (він протирається навіть від прання).
Наші правила: надсилаємо одразу усі 6 листів зі схемою, канвою, якщо хочете нитками. і чекаєте результатів )))) самі не вишивайте. бо окрім вас є 6 учасниць - кожному по квадратику. старт - 15 вересня. але надсилайте і зараз, як можете ))))
правила коловоротів можна почитати у цьому ж розділі на форумі.
в мене теж ще 1,5 в процесі роботи є... До наст вихідних мала би закінчити.. відсилати буду всі разом десь під кінець місяця, бо інакше не виходить soncevuda, дякую.
в мене табличка чогось відкривається в покоцаному масштабі - доня щось наклацала.. тому не заповняю((( чоловік казав що в пн спробує на роботі глянути і заповнити
soncevuda, отримала вашу частинку коловороту , прситуплю до вишивки завтра, дуже зручно роздрукована схема і канва суперова (я вже багаторазово пожаліла, що всім розіслала таку дрібну...)
Дякую за смаколики, сердечки з"їдені, чай розпитий :)* Дякую, Влада!!
я рада =) останнім часом мені цей чай найбільше подобається. )) має сьогодні-завтра і рукавичка вже приїхати. завтра відправлю Юліну рукавичку, а ще трохи закінчу - і Таніна буде готова.
Лізо, а вам на конверт такі прикольні марки наліпили) що то за дядя ? бо щось не видно )))
як так? без вас клеїли?:) То марка до 100-річчя з дня народження Михайла Янгеля - конструктора ракетно-космічних комплексів! Взагалі він ніби росіянин (але ж СРСР!), та останні 20 років свого життя працював в Дніпропетровську. Думаю, більшість дніпропетровчан і не в курсі, що їх місце займало важливу роль в космічній стратегічній промилосвості за рад. часів (і важко аргументувати в такі моменти, що прям за рад. часів було все так погано, еге ж??) Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
ааа нєє Янгеля я знаю )))) недалеко від вулиці імені його працюю. просто не знала що є такі з ним марки. а поштарка в мене забрала 7 конвертів, надписала собі там скраєчку скільки марок треба наклеяти за ті гроші і зробила потім. в нас просто відділення маленька а в суботу зранку черга велика )))) ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
soncevuda, Я також частинку коловороту отримала! Зараз вишиваю снговичка для martka80, на черзі soncevuda, І відсилати буду все одночасно, тому дівчатка не ображайтесь Я листоноша ЩАСТЯ!
Bullet, чого ж, в курсі. І де знаходились засекречені підприємтва , які виготовляли "трактори вертикального зльоту", тобто ракети, більшість людей знала. Наше місто було закрите для іноземців майже 20 років. Всі розуміли, чому. А щодо Янгеля. Він, до речі, на відміну від інших ракетчиків, не постраждав від режиму й не був у таборах. Доля берегла). ... Сорі за офтоп
Quote (Bullet)
Думаю, більшість дніпропетровчан і не в курсі, що їх місце займало важливу роль в космічній стратегічній промилосвості за рад. часів
дякую всім!!! ))) в мене вже готові для Юлії та Тані вишивки!! на черзі наполовину готові сніговички для Марти та Катюні. ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.