Вишиваний коловорот-2 (робін)
|
|
savvang | Дата: Четвер, 2010-10-07, 6:23 PM | Повідомлення # 281 |
друг
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Лиза я была лучшего мнения о тебе ! На твой КОРРЕКТНЫЙ запрос я дала не менее КОРРЕКТНЫЙ ответ!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-10-11, 12:01 PM | Повідомлення # 282 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| savvang, я стараюсь не складати думки про людей, з якими спілкуюсь віртуально. Все одно потім враження не справджується:) Я отримала від тебе лист з коловоротиком моїм, Дякую, Віко! на схемці був напис "Busy hands make happy hearts", що перекладається досить незграбно "Занйняті руки ощасливлюють серця". Мені допоміг чоловік, придумав кращу фразу для вишивання: "руки до діла - душа зраділа" або "рукам діло -серцю радість". Чоловіча допомога теж має місце у коловоротах, бачте Всім дякую за те, що долучились до вишивання моєї манюні (вся робота разом = 14 х 17 см), дуже приємно буде дивитись на цю картинку, вишиту вашими руками:) Оформлю - покажу тут же
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
savvang | Дата: Понеділок, 2010-10-11, 5:07 PM | Повідомлення # 283 |
друг
| Bullet, лиза тебе не стыдно вообще писать такое, что за бред ты несешь про мнение о человеке?! еще скажи что ты меня в живую ни разу не видела? а мое впечатление о тебе как виртуально так и реально совпало, думаю не только у меня! Человека который не уважает себя, окружающие тем более не будут уважать! Рада что тебе понравился робин
Повідомлення відредагував savvang - Понеділок, 2010-10-11, 5:07 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-10-11, 5:48 PM | Повідомлення # 284 |
маніяк графічних ліній
| Quote (savvang) Bullet, лиза тебе не стыдно вообще писать такое, что за бред ты несешь про мнение о человеке?! еще скажи что ты меня в живую ни разу не видела? а мое впечатление о тебе как виртуально так и реально совпало, думаю не только у меня! Человека который не уважает себя, окружающие тем более не будут уважать! Рада что тебе понравился робин Вика, у тебя проблемы?.. При чем здесь вообще ТЫ?.. В предыдущем своем посте я писала ВООБЩЕ и, кстати, ничего плохого не имела ввиду. Даже не знаю, как на это отреагировать. Что ж, тебя никто не принуждает здесь находиться, ведь тут такой ужасный человек, как я часто постит. Вика, конфликта не будет. Этот форум изначально информационно-образовательный ресурс, а не чат. О коловороте: Жаль, что мое исполнение твоего робина так плохо на тебя подействовало, ведь я предупреждала, что вышиваю плохо. Изначально все игроки в робин это знали. Ничего не могу сказать, кроме как искренее ИЗВИНИ. Ну.. не смогла я лучше.... : (
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-10-11, 7:54 PM | Повідомлення # 285 |
Мудра людина
| Дівчата не сваріться! Це все такі велетенські дрібниці!!!!!! Зробіть висновок: ви напевно не зрозуміли одне одного!!!!! Подайте руку та посміхніться!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-10-11, 8:10 PM | Повідомлення # 286 |
маніяк графічних ліній
|
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-10-11, 10:44 PM | Повідомлення # 287 |
Мудра людина
| Впевнена, це якесь непорозуміння. Освічені культурні люди ніколи не посваряться на ниві ниток і полотна, тим більше, коли це робиться як приємність (маю на увазі коловорот).
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-10-11, 11:24 PM | Повідомлення # 288 |
маніяк графічних ліній
| Tana, все гаразд. це звичайне віртуальне непорозуміння. Ніхо не свариться Коловорот мені дійсно гріє серце і радує око. Лишилось тільки дошити слова і вставити в раму Ще раз дякую всіх, хто долучився до мого швацького коловорота!
|
|
| |
savvang | Дата: Вівторок, 2010-10-12, 1:16 AM | Повідомлення # 289 |
друг
| Повідомлення видалено модератором. Дівчата, пробачте, але надалі вияснення відносин переноситься у приват!!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-10-30, 8:25 PM | Повідомлення # 290 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Ludmila) 5. Bullet - вибула з гри Булліт не вибула з гри. Вдячна за отримані коловороти. Уже розрахувалась з усіма боргами
|
|
| |
Ludmila | Дата: Вівторок, 2010-11-09, 11:48 AM | Повідомлення # 291 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) Уже розрахувалась з усіма боргами Дякую, в суботу забрала довгоочікуваний коловорот В середині конверту була приємна несподіванка такий милий і теплий рукодільний конверт і манюня гольничка Лізо, велике дякую за такий приємний і несподіваний сюрпризДодано (2010-11-09, 11:48 Am) --------------------------------------------- Дякую всім хто прийняв участь у грі. Вітаю вас із закінченням коловороту
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2010-11-09, 1:08 PM | Повідомлення # 292 |
Мудра людина
| ой, дівчатааааа, ну коли вже галерея буде !!!!! ану ж бо показуйте ваші коловороти - завершені, оформлені і вивішані для всенародного огляду!!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Ludmila | Дата: Вівторок, 2010-11-09, 1:16 PM | Повідомлення # 293 |
мешканець сайту
| Quote (nosiknata) показуйте ваші коловороти - завершені, оформлені і вивішані для всенародного огляду!!! Обов"язково будуть фотографії, але ще потрібно довишивати і оформити
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-11-09, 2:23 PM | Повідомлення # 294 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Ludmila) Дякую, в суботу забрала довгоочікуваний коловорот я розраховувала, що він дійде значно раніше... Quote (Ludmila) В середині конверту була приємна несподіванка такий милий і теплий рукодільний конверт і манюня гольничка Лізо, велике дякую за такий приємний і несподіваний сюрприз це я намагалась підсолодити свій промах з невідшитим фрагментом. Дуже тобі дякую, Людо, що ти не образилась (обожнюю цей смайлик)))) з нетерпінняс чекатиму фото. та і свій вже завершу...
|
|
| |
Ludmila | Дата: Середа, 2010-11-17, 3:49 PM | Повідомлення # 295 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) тобі дякую, Людо, що ти не образилась Було б чого ображатися Quote (Bullet) я розраховувала, що він дійде значно раніше Не знаю наскільки раніше він прийшов, але я побачила повідомлення в скриньці в суботу, одразу ж пішла забирати лист Додано (2010-11-17, 3:49 PM) --------------------------------------------- Показую вам фото свого майбутнього ростоміру Загальне фото і зблизька Ну і звичайно фото сюрпризу
|
|
| |
pozitiv | Дата: П`ятниця, 2011-03-11, 4:40 PM | Повідомлення # 296 |
побратим
| Нарешті дійшли руки показати вам, як гарно прикрасила наша спільна творчість дитячу шафу донечки. Я вирішила не вишивати імя маленької, так як скоро зявиться ще й братик (чи сестричка), так що думаю мірятимуться вдвох. Ще раз дякую, дівчатка, за таку красу!
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-03-11, 11:16 PM | Повідомлення # 297 |
маніяк графічних ліній
| pozitiv, гарно-гарно, ще згодився ростомір? Ой, треба і свій показати при нагоді якось, а то прям нечемна я якась...
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2011-03-12, 0:25 AM | Повідомлення # 298 |
Мудра людина
| pozitiv, дуже гарно!!! Вітаю з таким довгожданним завершеним і оформленим коловоротом!! Бережіть себе і малятко і будьте здорові!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2011-03-12, 9:16 AM | Повідомлення # 299 |
Мудра людина
| pozitiv, Танечко, вітаю! Quote (pozitiv) скоро зявиться ще й братик (чи сестричка), А може і братик і сестричка водночас ? Дякую, що поділилась фотографією готового коловороту, бо в нас це ну прямо хворе місце на форумі... Для мене позитивні емоції хоча б з чужого досвіду дуже цінні Здоров"я і щастя всій вашій родині!
Моя майстерня
|
|
| |